Populære kategorier

Dobbelte Grader Programmer

En MBA eller EMBA dobbelt grad giver eleverne mulighed for at kombinere en virksomhed grad med en anden kandidat studieprogram.

Nogle eksempler på andre discipliner studerende Dual Uddannelser deltager i, er teknik, jura, folkesundhed, sundhed administration, bio-medicin, socialt arbejde, økonomi og sygepleje. MBA Dual Degree programmer ofte tage en mindre år at realisere, end hvis en elev blev forfølge begge grader separat, men denne tidsramme varierer afhængigt af programmet og universitetet. Forfølge en MBA Dual Degree kan være streng og udfordrende, men resultaterne kan være meget givende både fagligt og personligt.

De mange forskellige dobbelt uddannelser kan være overvældende - lad det ikke stoppe dig! Start din søgning ved at se på de mest populære business dobbelte grader nedenfor.

Nyligt tilføjede tofags-MBA'er

Tongji University, School of Economics and Management

Tongji-Mannheim Dual-grad Executive Mba

Juli 4, 2017
TONGJI-MANNHEIM Dual Degree Executive MBA (EMBA) Programmet med sit stærke kinesisk-tyske fokus svarer til den voksende efterspørgsel efter ledere, der med held kan navigere udfordringerne i begge kulturer. Det vil give ledere fra hele verden de færdigheder og værktøjer, de har brug for til stillinger i international top management.

Seton Hall University, School of Diplomacy and International Relations

MBA / Ma I Diplomati Og Internationale Forbindelser (dobbelt Grad)

Januar 13, 2017
The School of Diplomacy og Stillman School of Business tilbyder en dobbelt grad program, der kombinerer Master of Business Administration (MBA) med MA i Diplomacy og internationale forbindelser. Denne dobbelte Uddannelsen drager fordel af synergien mellem de to felter, der giver en unik kombination af detaljeret forretningsplan træning med en grundig … [+]forståelse af internationale politiske spørgsmål. [-]

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er Erhverv Dual Degrees?

Dual uddannelser giver de studerende mulighed for at skræddersy deres uddannelse ved at kombinere to forskellige graduate uddannelser i én. Master of Business Administration og Executive Master of Business Administration fungerer godt i Dual uddannelser. De strategiske lederskab og problemløsning færdigheder udvikles i MBA og EMBA programmer gælder for alle sektorer på markedet. Nogle af de dobbelte grad kombinationer til rådighed inkluderer: • EMBA / MBA • MBA / Regnskab • MBA / Master of Science i Finansministeriet • MBA / Marketing • MBA / Teknologi Management • MBA / Master of Science in Engineering og Applied Science • MBA / Master i International og Public Affairs • MBA / Juris Doctor (Law) • MBA / Master of Science i Sygepleje • MBA / Master i Folkesundhed • MBA / Master of Science i Socialt Arbejde • EMBA / Masters i Healthcare Organizations Management

Hvad er fordelene ved at tage en Dual Degree?
Forfølge en Dual Degree giver eleverne mulighed for at specialisere sig i to akademiske discipliner på én gang og bliver specialister i skæringspunktet mellem forretning med en anden disciplin. Arbejdsgiverne ser en kandidat med en Dual Degree MBA eller EMBA og et andet område af undersøgelsen som yderst kvalificeret til en førende position inden for dette felt.

Hvad skal vi studere i en Dual Degree?
Dual Degrees kombinere core business administration fag, såsom finansiering, markedsføring, regnskab, organisatorisk adfærd og ledelse, med studier i et andet felt. For at blive accepteret i en Dual Degree program, der normalt ansøgerne skal anvende til både business school og fakultetet for det andet fag i deres Dual Degree program (f.eks: Law School, School of Medicine eller School of Applied Science).

Hvor meget koster det at tage en Dual Degree?
Mens strenge og konkurrencedygtige, kan en Dual Degree program være en fremragende værdi, da det effektivt tilbyder to kvalifikationer til én. Omkostningerne forbundet med at tage en dobbelt grad varierer fra et universitet til et andet. Der kan være stipendier eller finansiel støtte til rådighed fra private organisationer eller universitetet selv at hjælpe med at støtte Dual degree studerende i løbet af deres studietid. Det er en god idé at kontakte skolerne direkte om omkostninger og finansieringsmuligheder.

Hvilken slags karriere forbedring kan du forvente med en Dual Degree?
En dobbelt grad giver betydelige faglige fordele for nyuddannede såvel som dem, der har arbejdet i lang tid på deres felt. Eksisterende kvalifikationer og erfaring kan bygges videre på med den faglige gennemslagskraft af en Dual Degree. For at komme i betragtning til en forfremmelse i en ledende stilling inden for deres felt, mange fagfolk finde opnå en dobbelt grad med en EMBA eller en MBA for at være nøglen.

Hvad er kravene til en Dual Degree?
Forud for at ansøge om en Dual Degree med en MBA eller EMBA, vil de studerende nødt til at indsende en tilfredsstillende bachelor scoringer til business school og andre fakultetets indlæggelser afdelinger. Derudover kan nogle Dual Degree ansøgere skal indsende prøveresultater fra en sprogtest, demonstrere et minimum antal års erhvervserfaring og / eller indsende scores fra et graduate indlæggelser eksamen (ligesom GMAT eller GRE). Når accepteret i Dual Degree programmet, vil de studerende forventes at opfylde de faglige krav til både MBA eller EMBA side af deres grad, samt kravene til den anden disciplin. Læs mere om krav direkte på programmet siden.

Hvorfor tage en Dual Degree Online?
Dual Degree online undersøgelse kan åbne muligheder for kandidatoverbygningen til flere mennesker end nogensinde før, brug af up-to-date e-learning teknologi til at bringe klasseværelset til dig. Check med universiteterne af interesse at se, om de tilbyder online Dual uddannelser.

Hvor til at tage en Dual Degree?
Dobbelt grad programmer kombinerer en MBA eller EMBA med medicin, internationale anliggender, teknik, jura eller socialt arbejde tilbydes på de bedste universiteter i verden. Business schools i Europa, Amerika, Asien, Oceanien og andre steder rundt om i verden har sluttet med akademiske fakulteter på deres eget universitet eller en anden akademisk institution til at tilbyde yderst konkurrencedygtige, strenge og værdsatte Dual uddannelser.