W han vælger Emory's toårige MBA?

Designet til at give dig en enestående uddannelse, der giver dig mulighed for at lede i en stadigt skiftende markedsplads, er den toårige MBA tilsigtet i tilgang og fokuseret på dine resultater.

 • # 20 Bedste amerikanske fuldtids MBA (Finanical Times, 2019)
 • $ 155.783 gennemsnitlig startløn plus bonus (klasse 2018)
 • 95% studerende med jobtilbud inden for 3 måneder efter eksamen (klasse 2018)


Du besøger Goizueta

Den Goizueta MBA er det eneste top-20 MBA program tilbyder verdensklasse akademikere og små-for-design klasser leveret i en dynamisk, global by . Tjen en internationalt anerkendt MBA og modtag høj kvalitet, personlig feedback samt adgang til Fortune 500s og nye virksomheder.

Han er den bedste af alle verdener

Du behøver ikke at handle for intimitet eller kompromis med erhvervslivet i verdensklasse. Goizuetas MBA leverer alle tre.

W orld-klasse business uddannelse

Ikke kun vil du lære fra verdensberømte fakultet, men du vil også engagere dig med en bedst i klassen MBA-læseplan, der er praktisk, klient-fokuseret og nedslående. Du behøver ikke tage vores ord for det. Amerikanske nyheder

Jeg nyder læringsmiljøet

Goizueta er lille af design. Med en 5 til 1 studerende til fakultet ratio-det laveste af ethvert top 25 rangeret MBA-program - vi sikrer, at du modtager den personlige opmærksomhed, du fortjener både inde og uden for klasseværelset. Du vil skabe varige relationer med fakultet, program og karrierepersonale, og dine klassekammerater ens, der vil forbedre din akademiske erfaring og berige din karriere.

D ynamic, global by

Forfølger din Goizueta MBA betyder adgang til alle Atlanta har at byde på. Med multinationale selskaber, herunder The Home Depot, UPS, Coca-Cola, Delta og SunTrust, der alle er baseret i Atlanta, ligger det tredje i nationen blandt byer med det mest FORTUNE 500-hovedkvarter. Tilføj i en levende opstartskultur, verdens travleste lufthavn og kunst, underholdning og sport i verdensklasse - og du vil opdage, at Atlanta har mere at byde på end godt vejr og sydlig charme.

 • # 20 Bedste amerikanske fuldtids MBA (Financial Times, 2019)
 • 5: 1 studerende til fakultet ratio, den mindste klasse størrelse af enhver top-25 US fuldtids MBA
 • # 3 Atlanta's rang blandt amerikanske byer med de højeste 500 hovedkvarter (FORTUNE, 2017)


Gå ud over akademikere

Vores omhyggeligt udformede omfattende MBA-curriculum leverer problemløsning og ledelsesmæssige færdigheder for at sikre, at du er "Day One Ready." Gennem klientfokuserede projekter , håndtering af lederskab og omhyggelig global eksponering tilpasser du en akademisk oplevelse, der er tilpasset med Dine professionelle og personlige mål.

F ront ladet kerne, fuldt indlæste valgfrie indstillinger

Vores fokus på at forberede dig til Day One succes betyder, at du vil være parat til at slå jorden i gang uden at savne et skridt. Ved udgangen af dit første år, vil du indtaste din sommer praktik bevæbnet med værktøjerne til at udmærke sig. I slutningen af dit sekund er du klar til at komme tilbage til arbejde med et ben op på din konkurrence.

Din grad vil fortsætte med at arbejde for dig - holde tempoet som du og din karriere vokser.

En progressiv tilgang til programstruktur

Fra dine frontlæste kerneklasser til dine integrerede karriereudviklingskurser til en række valgfag på tværs af et emneområde, har toårig MBA alt, hvad du behøver for at holde din dynamik stærk.

Dine første semester kerneklasser er stablet med kritiske kursusarbejde til at udvikle den erhvervskundskab, der er nødvendig for at fuldføre en top MBA som vores. Fra starten vil du opbygge robust forretningsindsigt gennem kurser som Data og Decision Analytics, Marketing og Finance. Karriereudviklingsaktiviteter er også integreret i læseplanen, herunder vores Professional Development kursus undervist af vores Karriere Management Center personale. At levere et sådant vigtigt karriereindhold parallelt med centrale akademiske kurser lærer dig at sætte din læring i praksis og skærpe din levering og resultater.

Når du når andet semester, vil du allerede have et robust sæt færdigheder, som gør dig klar til at tackle valgfag, der afrunder din læring. At vælge fra mere end 90 valgfag betyder, at du har fuld kontrol over dit fokus i et program med ekspertise på utallige felter. Dette forberedelse giver dybde til dine studier og giver dig mulighed for at bidrage til dag ét af din praktikplads og hvert job derefter.

 • 90 valgfrie kurser til rådighed
 • Der tilbydes 5 internationale rejsemuligheder hver år
 • 20 koncentrationer tilbydes

Fordele ved et lille program

Grundlag for karriere-switchers

Gør en forskel i uddannelsen

Erfaringsmæssig læring

Klasseværelset teori er kritisk, men det kræver mere at udvikle sig til en velafrundet forretningsleder og tænker. Emory er en pioner i erfaringsmæssig læring - gifte sig med teori og praksis på en måde, der bringer klasseværelset til liv - og din fremtid i fokus.

Globale muligheder

Billede til Global Opportunities Business handler ikke om, hvor du er i dag - det handler om, hvor verden er på vej. Derfor er hvert emory MBA-program globalt perspektiv et kendetegn for programmet. Udforsk et andet land, studer et andet sprog - endda arbejde med projekter fra hele verden. Tag global læring seriøst, og det vil tage dig til næste niveau.


L iftid karriere tillid

Goizueta er konsekvent blandt de top 10 MBA-programmer for beskæftigelse *, fordi vi udvikler vores karriereydelser til at understøtte dine individuelle karrieremål. Få adgang til praktikophold før du selv sætter fod på campus og arbejde med en personlig karriere coach, der passer til dine interesser. På Goizueta finder du uvurderlige ressourcer og engagerede alumner til at støtte hvert trin i din karrierejse. (* Amerikanske nyheder

 • # 1 rang for det laveste færrest gennemsnitlige antal år til payback (3,6, Forbes 2017)
 • $ 155.783 gennemsnitlig startløn plus bonus (klasse 2018)
 • 95% studerende med jobtilbud inden for 3 måneder efter eksamen (klasse 2018)

En partner fra starten

På Goizueta er din karriere altid en topprioritet. Vi er forpligtet til dig og din karriere, inden du sætter fod på campus. Med hjælp fra vores Career Management Center (CMC) personale, fakultet og peer mentorer, vil du være klar på dag et til at udmærke sig i dit program samt interviews, praktikophold og din fuldtids karriere.

Karrierestrategier

Før du starter klasser, vil CMC parre dig med en karriere coach baseret på dine karriere mål. Du vil gennemføre en selvvurdering, der giver værdifuld indsigt i dine styrker, svagheder, lidenskaber og optimale karrieremuligheder. Gennem denne selvopdagelse begynder du at få de nødvendige oplysninger til at udforske forskellige karriereforløb og definere mål, der er unikke for dig.

Når du ankommer på campus, samarbejder CMC med dig individuelt for at udvikle personlige resultater, hjælpe med at forfine karrieremål og derefter forberede dig til eftertragtede stillinger. Du vil udforske bestemte interessepunkter på en række karrierepaneler og netværksbegivenheder. Disse forbindelser på tværs af brancher, felter og funktioner skaber flere muligheder for at identificere din ideelle karrierepasning.

Selv efter kandidaten har du adgang til vores stærke netværk gennem vores Alumni Career Services. På Goizueta hjælper vores støtte dig med at lykkes i livet.


Indlæggelser

En startside for din succes

Tillykke med at starte din vej til en MBA! Her finder du deadlines, ansøgningstrin og information om, hvordan du finansierer din Goizueta MBA. Vores mål er at give en solid forståelse af, hvad man kan forvente, når man ansøger om Goizuetas toårige MBA, så du kan begynde din morgen i dag.

Vores omfattende toårige MBA er beregnet til studerende, der:

 • Fik en bachelorgrad og har en stærk akademisk akademisk rekord
 • Fik mindst to års post-bachelor, fuldtidserfaring (medmindre der ansøges om et fælles uddannelsesprogram)
 • Modtaget konkurrencedygtige score på GMAT eller GRE, og for ikke-indfødte engelsktalende, TOEFL, PTE eller IETLS
 • Kom forberedt på at yde værdifulde bidrag i klasseværelset
 • Har demonstreret evnen til at udmærke sig, lede, lære og vokse

Ansøgningsfrister for 2018-2019

106372_Skjermbilde2018-12-09kl.17.27.04.png

* Foretrukket deadline for etårigt MBA ansøgere, internationale ansøgere, og ansøgere interesseret i hensyn til top navngivne stipendier

** Sidste frist for generelle fortjenestebaserede stipendier

Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurser fra Goizueta Business School »

Senest opdateret June 9, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Price
- Samlet undervisning
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date