Læs den officielle beskrivelse

Den Strathclyde MBA

Udvikling ambitiøse ledere i iværksættervirksomheder, strategiske virksomhedsledere.

Den Strathclyde MBA tager erfarne ledere fra en række forskellige baggrunde, og udstyrer dem med den know-how, færdigheder og strategisk orientering til at opretholde og skala forretning i nutidens globale virksomheder.

Hvad er Strathclyde MBA?

Den Strathclyde MBA er ikke bare en business-program, er det en stimulerende, udfordrende, livsændrende oplevelse, som vil gøre du spørgsmål, re-tænke og revurdere, hvordan du gør forretninger.

Den Strathclyde MBA er meget erfaringsbaseret og bygger på kollaborativ læring. Studerende deler deres varierede arbejde oplevelser, viden, forståelse og færdigheder.

Den MBA vil forme og vejlede dig som en reflekterende, open tænkning, adaptiv lærende. Dette lettes gennem øget forståelse af samspillet mellem teori og praksis i ledelse. Især:

 • giver de færdigheder, der kræves for progression til politiske-dannende positioner højere niveau
 • giver dig mulighed for at gøre en vellykket karriere overgange
 • letter overgangen fra teknisk speciale til generel ledelse
 • polerer de færdigheder og forbedrer evner af mennesker, der arbejder for sig selv eller om at etablere sig i erhvervslivet

Hvad er de vigtigste fordele?

Selvudvikling

 • en bred forståelse af business og ledelsesmæssige spørgsmål
 • strategisk orientering og evne til at gennemføre de strategier formuleret
 • udvikling af ledelsesmæssige færdigheder og teknikker
 • selvbevidsthed som leder og leder
 • øget tillid til alle forretningsområder

Karriereudvikling

 • forbedrede udsigter forfremmelse
 • nye karrieremuligheder
 • adgang til det omfattende Strathclyde alumnenetværk

Hvad er fordelene for arbejdsgivere og sponsorer?

Forbedret virksomhedernes præstationer

 • større forståelse af virksomhedens mål
 • mere vidende og vellykket forvaltning
 • avanceret kommunikation gennem gensidig forståelse
 • større bevidsthed om ydre påvirkninger og erkendelse af behovet for en kvalitet kundefokus og markedsorientering
 • øget potentiale for effektiv udnyttelse af værdifulde erhvervskunder, menneskelige og andre ressourcer

Udvikling af menneskelige ressourcer

 • større evne til at tiltrække og fastholde højt potentielle ledere
 • fleksibel tilgang til lederuddannelse
 • strukturerede udvikling af den enkelte leder
 • integreret del af succession planlægning og udvikling af morgendagens ledere

Programoversigt

Den Strathclyde MBA er en 180-kredit program efter EU-retningslinjerne som anført af Bologna-processen. Programmet er bygget op omkring fire moduler, og MBA-projektet.

Modul 1: Reflective Practitioner

Den reflekterende praktiker er designet til at hjælpe eleverne reagere på den stigende vægt i erhvervslivet om virksomhedernes sociale ansvar, interessenternes forventninger og den professionelle praksis i forvaltningen. Det består af tre komponenter klasser.

The Learning Manager: er afgørende for at blive mere effektiv, på ethvert niveau i en organisation analysere og udvikle selvbevidsthed som leder, og hvordan du interagerer med andre. Learning manager udforsker disse spørgsmål og øger din evne til at analysere og udvikle, hvordan du lærer at blive i sidste ende en mere reflekterende elev. Kollaborativ læring mellem de studerende og mellem studerende og ansatte er central for The Learning Manager.

Sammenlignende Corporate Governance: at fremme god selskabsledelse i nutidens komplekse internationale miljøer, MBA kandidater nødt til at forstå betydningen af ​​corporate governance i et frit marked. Denne klasse vil gøre dig til at forstå organisationsstrukturer og udføre analyser på centrale organisatoriske interessenter.

Entrepreneurial Management & Leadership: konkurrencedygtige, usikre og hurtigt skiftende miljøer kræver en ny race af manager, og flere iværksættervirksomheder ledere. Entrepreneurial Management og Leadership giver dig mulighed for at opleve og reflektere over iværksætterkompetencer og praksis, der er passende til at styre og lede i en corporate sammenhæng.

Learning manager, god forvaltningspraksis og Entrepreneurial Management & Leadership giver dig grundlaget for at blive en adaptiv leder åben for livslang læring.

Modul 2: Gøre Forretning Arbejde

For at blive en yderst effektiv general manager, er det afgørende at forstå de ledelsesmæssige fundamentals og processer, der er afgørende for virksomhedens succes, og som er drevet af specialiserede teams i en organisation.

Ved at blive bevidst om disse discipliner studerende er bedre i stand til at værdsætte hver funktion samt de indbyrdes relationer og spændinger mellem dem.

Under denne andet modul af Strathclyde MBA, vil du foretage følgende klasser:

 • Finance & Økonomistyring
 • Financial Management Accounting
 • Operations Management
 • Marketing Management
 • Analytisk Støtte til beslutningstagning
 • Håndtering af mennesker i Organisationer
 • Modul 3: Strategisk ledelse for bæredygtig succes

Den Strathclyde MBA er kendt for dens omdømme og kvaliteten af ​​forskningen inden for Strategi og strategisk ledelse. De tre indbyrdes forbundne klasser inden for dette modul er:

 • Udforskning af International Business Environment
 • Strategi Analyse & Evaluation
 • Making Strategi

I første omgang, vil du lære at udforske og fuldt ud at forstå den interne og eksterne tvetydighed, kompleksitet og usikkerhed i internationale forretningsmiljøer. Med udgangspunkt i denne forståelse, vil du derefter udvikle din evne til at klare sig i disse miljøer. Du vil blive bevæbnet med strukturerede muligheder for at udforske den store ledelse og økonomiske teorier, sammen med sproget af strategi og strategisk ledelse i strategien, Analyse & Evaluation Class.

Endelig i Making Strategi klasse du vil lære at forhandle strategi i en lille ledelsesteam, at sætte i praksis de ledelsesteorier erhvervet i de foregående klasser Dette vil indebære at udvikle en effektiv opgørelse af strategisk hensigt, herunder formål, konkurrencefordele og strategiske prioriteter .

Modul 4: Personlig udvikling

Som du fremskridt gennem de Strathclyde MBA akademikere arbejde med dig for at hjælpe du personliggøre »den læring og udvikling, og sikre, at de samlede erfaringer er yderst erfaringsmæssige og relevant for nuværende forretningspraksis.

Strategisk Consulting i praksis er en mulighed for at omsætte til praksis alt, hvad du har lært fra det foregående Strategic Management modul. Arbejde som konsulent for en klient organisation, du som en del af et lille team, vil få til opgave at arbejde på en levende organisatorisk problem for den pågældende organisation. Klienten vil funktion betydeligt i evalueringen af ​​klasse og dit holds præstation. Denne session, normalt kører over en weekend, vil tilbyde dig mange indsigt i usikkerheden forvalte dig selv, der arbejder med et lille team, opgaven med en strategi og opfylde forventningerne hos klienten.

I den afsluttende fase af instruktions Strathclyde MBA, er "personlige" element tilvejebragt via en række muligheder og valg i vores valgfrie klasser, og den endelige MBA projektet.

Valgfrie klasser

Med en pulje på over 120 akademiske eksperter på tværs af en bred vifte af specialiserede afdelinger i Strathclyde Business School vi er i stand til at tilbyde mere end 20 forskellige valgfag alle undervises af fagspecialister.

Et højdepunkt på Strathclyde MBA kalender er den årlige MBA Summer School, som finder sted i Glasgow i maj og juni.

Sommerskolen er åben for alle undersøgelsens ruter af MBA, der har nået elektiv undersøgelse scenen. Det er en fantastisk mulighed for at studere dine elektive valg sammen med en gruppe af ligesindede internationale kolleger.

For dem ude af stand til at deltage i sommerskolen valgfrie klasser tilbydes også på vores internationale centre.

For at afspejle både de nyeste udfordringer erhvervslivet og de nyeste indsigter fra vores verdensførende forskning rækken af ​​valgfag reguleres årligt.

MBA Project

Slutstenen element i Strathclyde MBA er MBA-projektet. Det giver dig en mulighed i dybden for at undersøge en ledelsesmæssig, organisatorisk eller miljømæssige spørgsmål om dit valg over en længere tidsperiode. Udformningen af ​​MBA-projektet gør det muligt at sætte i praksis den viden og de færdigheder, som du har udviklet hele Strathclyde MBA. Hvor det er muligt, vi vil hjælpe dig med at identificere relevante organisationer og vejledere.

Det primære mål er at styrke din læring og udvikling i et område af dit valg og, med vores opmuntring, at gennemføre projektet i en værtsorganisation. Projektet er en integreret del af Strathclyde MBA. Den endelige projektrapport vil være 13.000 til 16.000 ord, alt efter om det er en person eller gruppe projekt.

Karriere og faglig udvikling Support

Hos Strathclyde forstår vi, at karriere ekstraudstyr er en af ​​de vigtigste grunde nogen vælger at studere til en MBA.

Fri og for livet

Vi trækker på vores mange års erfaring og branchekendskab fra in-house team, suppleret med top konsulenter, der er eksperter på deres felt, for at tilbyde dedikerede karriere planlægning og udvikling for alle vores MBA kohorter og ubegrænset adgang, når du tilmelder dig vores alumner.

merværdi

Supplement til din MBA lærerig oplevelse, kan du adgang til en række foredrag, konferencer og netværksarrangementer, som vil tilføre yderligere værdi til din Strathclyde MBA oplevelse. Integrerede og stand-alone seminarer og workshops leveres hele året, online og on-campus.

Den Career Management Journey

Vores fokus er på at udvikle langsigtede karriereplanlægning. Som en del af vores program Karriereudvikling tilbyder vi:

 • strategier til støtte for selvbevidsthed, personlig udvikling færdigheder, kompetenceudvikling revisioner og behov faglig udvikling
 • workshops om core karriere færdigheder såsom CV bygning, interviews, evalueringscentre, sociale medier og online branding
 • seminarer om vigtige færdigheder som præsentation, pitching, netværk, ledelseskultur og personlig gennemslagskraft
 • eksklusive indsigter fra succesfulde alumni og virksomhedsledere gennem vores frokost og Lær program- og gæstetalere
 • ubegrænset én-til-én adgang til et akkrediteret karriere og lederskab coach

Book en personlig coaching session, en-til-en eller skype.

Vores Virtual Karriere Fællesskabets

Alle studerende og tidligere studerende har adgang til vores Career Management site, hvor du vil finde et væld af informationer og ressourcer, og også blive en del af vores globale karriere samfund, der modtager indberetninger og oplysninger om job og begivenheder.

Recruiters

SBS er konsekvent en top-rangerede skole i The Economist og FT rankings, og det er ned til vores studerende og tidligere studerende, som har tilføjet værdi i organisationer og industrier globalt i mange år. Mød vores nuværende studerende på-en-blik og se industrien og nationalitet statistik på vores profil væg.

Ønsker at engagere sig yderligere? Log ind på vores Career Management site, hvor du kan søge profiler og post job og arrangementer.

Hvis du ønsker at kontakte os direkte, email careers@sbs.strath.ac.uk, eller ring til Irene Taylor på +44 (0) 141 553 6057.

Rådgivning Projekter

Hvert år er vi i stand til at tilbyde en række strategiske rådgivning muligheder for studerende at gennemføre som en del af deres MBA afsluttende projekt. Råvarer fra alumner og vores corporate netværk, disse opgaver tillade studerende at forlade MBA med en klient-vendende stykke rådgivning på deres cv.

Karriere Post-Graduation ... Hvor vores Studerende Go

3 måneder efter i november 2016 Graduation, 89% af vores fuldtidsstuderende havde job eller et jobtilbud.

Virksomheder, som ansætter inkluderet Accenture i England, Deloitte i Indien, Cognizant og Moodys i USA, Coracoes i Brasilien, Ineos i Thailand, Central Bank of Indonesia, og telekommunikation HK.

Brancher hvor du finder vores 2016 kandidater:

 • Rådgivning - 26%
 • Financial Services - 18%
 • Teknik - 10%
 • FMCG - 10%
 • Professionelle ydelser - 10%
 • Offentlig sektor / NGO - 10%
 • Produktion - 4%
 • Medier / Underholdning - 4%
 • Pharma - 4%
 • Teknologi - 4%
Program undervist i:
Engelsk

Se 4 flere kurser fra University of Strathclyde Business School »

This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
12 - 36 måneder
Fuldtid
Price
28,000 GBP
International gebyr 2017/18
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug. 2019