Sonoma MBA-programmer

Generelt

Program beskrivelse

106892_sbe_commencement_2018_emba_4x1_lowres.jpg

Business School og økonomi ved California State University, Sonoma (Sonoma State University) tilbyder fire AACSB-akkrediterede MBA-program muligheder:

  • Sonoma Executive MBA
  • Sonoma Executive MBA i Vin Business
  • Sonoma MBA
  • Sonoma MBA i vinhandel

Sonoma MBA'erne leveres på en fleksibel tidsplan designet til at arbejde fagfolk. Vores programmer har et 50-50 forhold mellem mænd og kvinder. Studerende repræsenterer forskellige brancher, herunder regnskab, energi, regering, transport, alkoholholdige drikkevarer, forbrugeremballage, detailrådgivning, finansielle tjenesteydelser, nonprofit, teknologi, underholdning og sundhedspleje, blandt andre sektorer.

Retur på uddannelse:

  • 2017 og 2018 kandidater fra vores Sonoma Executive MBA-programmer rapporterede en gennemsnitlig lønforøgelse på 25%.
  • 45% af 2018 kandidater fra vores Sonoma MBA-programmer rapporterede at modtage en forfremmelse, mens de deltog i programmerne.

Flere oplysninger: http://web.sonoma.edu/mba

Sonoma Executive MBA

I løbet af 17 måneder tilbyder cohort-stil Executive MBA en transformativ oplevelse, der integrerer lederskabsudvikling og strategisk tænkning, og giver eleverne de nødvendige færdigheder til at analysere forretningssituationer og kortlægge og gennemføre strategiske initiativer til at lede deres organisation fremad. Programmets fokus på strategisk beslutningstagning, business intelligence og kommunikationsevner, giver eleverne de færdigheder og tillid til at kommunikere og lede på et executive level med alle funktionelle forretningsområder. Studerende har mulighed for at påbegynde en to-ugers international forretningsrådgivningstur for at forbedre forståelsen af, hvordan man kan drive forretning med succes i en anden kultur og økonomi.

”Kompleksiteten af sundhedsydelser kræver dybde af forståelse i erhvervslivet, ledelse og innovation. Den Sonoma MBA for Executives udstyret mig med det væsentlige for at lykkes som en sygeplejerske leder . "

- Surani Hayre-Kwan '14, direktør for Office of Patient Experience hos Sutter Health

106893_EMBA_Diagram_120801_lowres.jpg

Sonoma Executive MBA i Vin Business

I 2012 lancerede Vin Business Institute i School of Business and Economics (SBE) på Sonoma State University i samarbejde med vinindustrien USAs første Executive MBA med fokus på vinforretningen. Den Sonoma Executive MBA i Wine Business program tilbydes i to formater: lavophold og campus-baseret.

  • Det 17-måneders campusbaserede program byder på en oplevelse, der er uovertruffen af enhver anden højere læreanstalt. Studerende har førsteklasses adgang til en verdensklasse vin business uddannelse beliggende i skæringspunktet mellem Napa, Sonoma og San Francisco. Kurserne afholdes i Wine Spectator Learning Center, et innovativt læringsrum forgyldt med avanceret teknologi og fleksible lærerundervisningslokaler.
  • Lavopholdsformatet, kendt som vores Global Executive MBA i Wine Business, omfatter fire "ledelsesintensive" i Californien, Australien og Frankrig samt tre måneders segmenter af en online case og projektbaseret læring og fakultet mentorskap. Studerende har den sjældne mulighed for at studere med vores fremtrædende vinerfakultet fra hele USA og verden.

Studerende i Sonoma Executive MBA i Wine Business har mulighed for at påbegynde en to-ugers international forretningsrådgivning tur for at forbedre forståelsen af, hvordan man kan drive forretning succes i en anden kultur og økonomi. De deltager også i en weekend lederskab sejlads træning i San Diego Bay med America's Cup veteraner.

" Th e Sonoma Executive MBA i Wine Business passer til min uddannelse, karriere og familie behov. Jeg boede i New York City sammen med min mand og småbørn, mens jeg startede en vingård i Napa. Takket være min professorers ekspertviden og de forskellige perspektiver i min kohort graduerede jeg med iværksætterkundskaber, større tillid som leder og klarhed om, hvordan vi positivt kan påvirke vores regionale vinindustri . "

- Aimee Chang '15, ejer af Nine Suns Winery

106895_wemba_diagram_rev170702_lowres.jpg

Sonoma MBA

Den Sonoma MBA er designet med en fleksibel tidsplan for arbejdende fagfolk. Aften kurser opveje elevernes potentiale, da de får praktisk viden og tekniske færdigheder, der kan anvendes til deres forretning med det samme. Indskrevne studerende har mulighed for at gennemføre programmet på et års, fuldtids eller to års deltid.

" Den Sonoma MBA har en fleksibel tidsplan, der tillod mig at forfølge min mester er mens du arbejder på fuld tid. Programmet gav dynamiske projekter, der understregede effektiv kommunikation og forståelse for at skabe og opretholde en virksomhed. Den bedste takeaway er de forbindelser, der vil vare i livet . "

- Ranjot "Ricky" Sidhu '15, regnskabsfører hos Green Toys, Inc.

106894_pmba_diagram_course_rev1700702_lowres.jpg

Sonoma MBA i vinhandel

Den Sonoma MBA i Wine Business er den eneste af sin art i USA og udstyre studerende med vin business viden og branchespecifikke værktøjer til at levere resultater i dagens konkurrencedygtige globale vin marked. Weekday aften kurser opveje elevernes potentiale, da de får viden og erfaring til at konstruere og præsentere kvantitativ analyse. Studerende udvikler også ledelses- og kommunikationsfærdigheder til at styre mennesker etisk og effektivt for at nå mål og fremme initiativer på vegne af enhver organisation.

" Jeg gjorde en karriereændring fra underholdning til vinindustrien, og havde aldrig formel erhvervsuddannelse. De færdigheder, jeg har fået i programmet og de mange forbindelser, jeg har lavet gennem netværk, har hjulpet mig med at starte min egen succesfulde vinvirksomhed. "

- Palmer Emmitt'13, medejer

106896_wmba_diagram_courses_rev170702_lowres.jpg

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Sonoma State is a regionally serving public university committed to educational access and excellence. Guided by our core values and driven by a commitment to the liberal arts and sciences, Sonoma Sta ... Læs mere

Sonoma State is a regionally serving public university committed to educational access and excellence. Guided by our core values and driven by a commitment to the liberal arts and sciences, Sonoma State delivers high-quality education through innovative programs that leverage the economic, cultural, and natural resources of the North Bay. Minimer
Rohnert Park