Solvay Executive MBA

Generelt

Program beskrivelse

Solvay Executive MBA er et unikt program i hjertet af Europa, skabt af Solvay Brussels School of Economics and Management for at ledsage ledere i deres karriereudvikling og vækst. Solvay Executive MBA omfatter banebrydende kurser, professorer i verdensklasse, inspirerende gæstetalere, multikulturel mangfoldighed i klasseværelset, personlig udvikling og individuel coaching. Gennem en stærk personlig tilgang hjælper vi vores deltagere med at omdanne deres egne liv og karriere for at gøre en forskel i samfundet som helhed og arbejde sammen for at være i business for at skabe en bedre verden.

Vi tilbyder et 18-måneders program, der er kompatibelt med en personlig og professionel livsbalance takket være klasser, der finder sted på en lang week-end hver tredje uge i Bruxelles.

Hvem er det til

Solvay Executive MBA er rettet mod dynamiske ledere og ledere, der søger at avancere i deres karriere samt forbedre deres viden om de nyeste management værktøjer.

Det er også skræddersyet til fagfolk, der ønsker at fremme deres karriere i en ledelsesposition eller at ændre deres nuværende felt eller karrierevej.

6 grunde til at tage Solvay Executive MBA

KARRIEREUDVIKLINGSFOKUS

Solvay Executive MBA vil gøre dig til førende i verdensklasse og give dig en konkurrencemæssig fordel på det internationale arbejdsmarked. Ledelsesevner er ikke længere nok. Du er nødt til at vende dit talent, resultater, karakter og potentiale til en værdifuld position, der sætter dig i spidsen. Med Career Advancement Programmet får du professionel coaching og metoder til at møde markedet med klare mål, overlegne færdigheder og tilliden til at vinde den udfordrende og givende mulighed, du søger.

HOLISTIC 360 ° tilgang

Solvay Executive MBA forvandler teori til praksis. Dagens erhvervsliv kræver viden og færdigheder, strategisk vision og detaljeret ekspertise, proaktivt individuelt initiativ og banebrydende teamwork. Fra den første dag integrerer du viden fra fag og bruger dine indsigter til virkelige forretningssituationer, og opnår hårde og bløde færdigheder samt en ressourceforbedring, der hjælper dig med at tilpasse dig til enhver ny situation. Du vil være klar til at gennemføre din viden på arbejde fra dag et. Den egentlige udfordring kulminerer med et virkeligt projekt i Entrepreneurship Lab, Strategy Lab eller Advisory Lab. ty INTERNATIONAL LEARNING MILJØ

Solvay Executive MBA giver en stimulerende multikulturel oplevelse på engelsk. Vi tiltrækker deltagere fra over 30 lande med forskellig faglig baggrund, herunder videnskab og teknologi, økonomi, handel, lovgivning, marketing, offentlige anliggender, rådgivning og kunst. Vores engagement i diversialt = "ty sikrer krydsbefrugtning af ideer og metoder, skaber innovation og synergier og forbereder dig på de komplekse udfordringer i de globale forandringer. GLOBALE ALUMNI NETVÆRK I dagens mobiløkonomi er et stærkt internationalt netværk den kritiske forskel i din karriere, dine resultater og din ydeevne. Vores aktive og engagerede alumniforening tilføjer op til mere end 20.000 aktive medlemmer, der er baseret i mere end 100 lande. Det giver dig livslange kontakter til forretningsmuligheder, løsninger og vejledning, uanset hvor du er, Uanset hvor du vil hen. UDSTILLENDE INTERNATIONAL FAKULTUR En dynamisk og højt kvalificeret faculalt = "ty fra hele verden er en førende kraft i succesen med Solvay Executive MBA. I løbet af programmet får du fordel af den nyeste business uddannelse, der er tilpasset til dig af berømte internationale ledere, akademikere, praktikere og eksperter. Du er sikker på at blive udsat for kanten af forretningspraksis, til viden fra alle verdens hjørner og til forskellige synspunkter. BRUSSELS, Europas hjerte Med Solvay Executive MBA klasseværelse kan du træde ind i den hurtigt voksende sociale og økonomiske virksomhed, der er Europa. Tag det opportunelle = "ty for at lære at styre europæisk forretning og tage din viden ind i verden." Solvay Ponts er din indgang til og fra Europa, med partnercampuser i Vietnam, USA og Mexico for at forbinde med den mest magtfulde forretning netværk internationalt. Adgangskrav Ansøgere er påkrævet:

  • At have en betydelig og værdifuld arbejdserfaring
  • Udestående akademisk rekord - Færdighed i erhvervslivet engelsk;
  • Et ønske om at arbejde i et internationalt miljø og åbenhed for diversialt = "ty;
  • Professionel ambition;
  • Lederskab færdigheder og flid, kombineret med abilialt = "ty til at arbejde under stress.

Vi tilstræber at skabe en fælles del af deltagere, der vil bidrage til diversiteten af MBA-programmet. Derfor vil adgangskomiteen grundigt undersøge de biografiske og akademiske baggrundsoplysninger, GMAT-score, præstationer, priser og æresbevisninger, ansættelseshistorie og anbefalingsbrev.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Created in 1903 by Ernest Solvay, the famous Belgian chemical industrial of his times, Solvay Brussels School is the faculty of Economics and Management of the Université libre de Bruxelles, one of th ... Læs mere

Created in 1903 by Ernest Solvay, the famous Belgian chemical industrial of his times, Solvay Brussels School is the faculty of Economics and Management of the Université libre de Bruxelles, one of the largest universities in Belgium. Minimer
Bruxelles , Georgetown , Milano + 2 Mere Mindre

Akkrediteringer