Læs den officielle beskrivelse

Yale School of Management tilbyder et bredt udvalg af tilpassede uddannelsesprogrammer til individuelle organisationer, lige fra korte seminarer til mere omfattende integrerende programmer i flere måneder. Hvert program er skræddersyet til sponsororganisationen og dets deltagere og kan fokusere på en enkelt disciplin (fx Regnskab og Kontrol, Finans, Operation Management, Marketing eller Organizational Behavior) eller omfatte en bredere tværfaglig tilgang (fx Konkurrencedygtige strategier , Corporate Governance, Health Care Management eller Emerging Global Markets). Programmer er udformet i partnerskab med sponsororganisationen for at opfylde specifikke uddannelsesmæssige mål og kan trække på de omfattende ressourcer og fakulteter i andre Yale-skoler og -afdelinger (såsom lov, medicin, skovbrug, folkesundhed og teknik).


Udvalgte Tilpassede Executiveprogrammer

* Forretning og globalisering for de offentlige og private sektorer: Rusland

Et stort russisk olieselskab sender en gruppe på 25 ledere fra den offentlige og den private sektor til Yale SOM for et to-ugers executive program. Programmet sigter mod at give disse virksomhedsledere og politiske beslutningstagere en forståelse for erhvervslivet som en integreret del af civilsamfundet og samfundsmæssig udvikling. For at opnå dette vil programmet have fokusfokus som globalisering og økonomisk udvikling, international politik og erhvervsliv, finansinstitutternes historie, makroøkonomi, corporate governance og lederskab.

* Virksomhedsledelse og strategi: Holland

Programmet for Business Leadership and Strategy for ledere fra Holland (lavet i samarbejde med Management Academy, Groningen, Holland) tilbyder deltagerne en bred vifte af grundlæggende visioner, indsigter, teorier, "bedste praksis" og meninger. Programmet skal tage sine deltagere tilbage til det oprindelige klassiske koncept for et universitet som et mødested for ideer, talenter og synspunkter og et sted, der skaber en ny syntese fra et sammenstød mellem paradigmer og kombination af paradokser. Fakultetets medlemmer fra Yale SOM vil dele deres fascinationer, refleksioner og tvivl om en række emner lige fra økologiske konsekvenser af klimaændringer, teknologisk forandring og ledelse, deregulering, kundebaseret markedsføring og organisationsdesign til forretningsstrategi og innovation.

* Moderne Finans for Global Executive: Brasilien

Senior ledere inden for finansiering fra Brasilien kommer til Yale SOM for et intensivt fire-dages program om International Finance og Issues of Corporate Finance. Professorer fra Yale SOM vil tilbyde deres indsigt og ekspertise om emner, herunder værdiansættelse af virksomheder, kapitalomkostninger, investeringsstyring, fusioner og overtagelser, risiko og afkast i emerging markets, global porteføljestyring, hedgeudvekslingsrisiko og internationale finansielle markeder.

* Program i General Management: Kina

Dette program er designet til at give højtstående ledere af et større lægemiddelfirma i Kina den viden, der kan hjælpe dem med at træffe bedre ledelsesbeslutninger. Det er designet til at udvide deltagerens intellektuelle horisonter ved at give dem eksponering for innovative forretningskoncepter og hjælpe dem med at få en bedre forståelse for udviklingen i den globale økonomi. For det andet vil det bygge et stærkt fundament af integreret, tværfunktionel viden og færdigheder, så deltagerne kan placere deres forretning konkurrencedygtigt i fremtiden. Dette intensive to-ugers program på Yale SOM vil bestå af moduler i regnskabsføring, omkostningsregnskab og -kontrol, marketing management og business strategy.

* Innovation Management: Japan

En fremtrædende gruppe bestyrelsesmedlemmer for informationsteknologi og administrerende direktører fra nogle af de største japanske virksomheder vil komme til Yale SOM for at deltage i et executive program på Innovation Management. Dette fire-dages intensivprogram vil fokusere på forretnings- og organisationsstrategier, der hjælper virksomhederne med at forny sig, samt drøfte tilfælde, hvor innovation ikke finder sted på grund af organisationens interne design eller implementeringsstrategien. Emner, der vil blive behandlet, omfatter forskellige modeller for innovation, innovationsgeografi, sammenhæng med teknologistrategien med forretningsstrategi, outsourcing som en kilde til innovation, menneskelige innovationsfaktorer, radikal innovation i modne organisationer og it-brugertrender og innovation.

* Finansiel Engineering og Ledelse: Hong Kong

Ledende medarbejdere fra et større telekommunikationsselskab fra Hong Kong vil komme til Yale SOM for et intensivt to-ugers program. Fakultetet deler deres ekspertise inden for specialiserede moduler inden for finansiel ingeniørvirksomhed, ledelse og forandringsledelse, deregulering i telekommunikationsindustrien og forretningsstrategi.

* Corporate Governance Director Education Program

Yale SOM vil i samarbejde med Verdensbankforumet tilbyde et ti-dages intensivt program for institutter i udviklingslande, som uddanner direktionens bestyrelse.

Søgningen efter langsigtet kapital indregnes som nøglen til økonomisk vækst og stabilitet. Investor kapital søger den beskyttelse, der ydes af retssystemet for at undgå sandsynligheden for korruption, ekspropriation og forankret fejladministration. Mange af disse investorbeskyttelser vil blive ydet statsligt, men mange flere skal komme fra den private sektors styring af selskabet.

God selskabsledelse omfatter alle de foranstaltninger, som ledere, direktører og aktionærer frivilligt kan træffe for at forsikre investorer om, at de er beskyttede, og samtidig tage kendskab til selskabets sociale ansvar.

Dette program er designet til at bistå regionale direktør uddannelsesinstitutioner, ved at fremme videnbasen og færdigheds sæt af god corporate governance.

Program undervist i:
Engelsk

Se 10 flere kurser fra Yale School of Management »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date