Rochester-Bern Executive MBA-programmet tilbyder en række fordele for ledere, der søger efter fremtidig orienteret international videreuddannelse. Her er nogle af de vigtigste egenskaber ved programmet:

International tilgang

Programmet tilbydes af University of Rochester (NY, USA) i samarbejde med Universität Bern (Schweiz). Deltagere kommer fra hele verden og studerer i Schweiz, USA og Kina. Under deres studier har de mulighed for at arbejde sammen med studerende i det parallelle executive program i USA.

Dobbelt grad

Kandidater modtager en International Master of Business Administration (MBA) grad fra University of Rochester (Simon Business School) samt en national Executive Master of Business Administration (EMBA) grad fra Universität Bern. Simon Business School er blevet akkrediteret af AACSB International siden 1966.

119459_181109_Rochester_HZ_F5A0247-.jpg

Overlegen viden

Programmet er bygget på en tværfaglig pensum baseret på sunde økonomiske principper. Det giver tankerne for ledere, der ønsker at lykkes i dagens og morgendagens forretningsverden. Kurser er godt integreret og følger en logisk rækkefølge fra grundlæggende værktøjer til strategiske overvejelser og ledelsesmæssige færdigheder.

Øjeblikkelig anvendelse

Programmet er designet til ledere og undervist af fremragende internationale professorer. Deltagere kommer fra forskellige brancher og har flere års ledelseserfaring; professorer underviser og konsulterer overalt i Europa og i USA. Klassediskussioner fokuserer på eksempler på virkelige verdener, med vægt på øjeblikkelig anvendelse på arbejdspladsen.

Koste

Programmet koster 75.000 CHF og betales i tre rater fordelt over tre år. Det omfatter undervisning samt en stor del af udgifterne. Forskellige stipendier er tilgængelige (se vores hjemmeside for flere detaljer).

Format

Programmet begynder i januar og møder hver anden uge fredag ​​og lørdag til midten af ​​maj i Schweiz. Deltagerne bruger derefter et intensivt sommerresidium på fire uger ved University of Rochester. Derefter fortsætter instruktionen i Schweiz fra midten af ​​august til eksamen i maj det følgende år. I foråret gennemfører et uges seminar i Shanghai den uddannelsesmæssige oplevelse. Programmets samlede varighed er 17 måneder.

Fordele for ledere

Det to-ugerlige format for den schweiziske del af programmet er designet til ledere, som ikke ønsker at afbryde en vellykket karriere og har brug for en tidsplan, som er forenelig med deres forretningsansvar. Desuden gør formatet det muligt for programdeltagere at kritisk gennemgå, assimilere og anvende hvad de har hørt i klassen. Læring kræver tid og perspektiv, hvilket er formatet designet til at give. Klasser afholdes på Congress Hotel Seepark i Thun. Nogle klassesessioner kan deltage online for at reducere tiden uden for kontoret.

Indhold

Det generelle ledelsesprogram tilbyder en række 18 velintegrerede kreditkurser (60 amerikanske kredit timer, svarende til 90 ECTS-point), der følger en logisk rækkefølge fra grundlæggende værktøjer til strategiske overvejelser. Udover at erhverve ledelseskendskab udvikler deltagerne deres personlighed og ledelsesevne gennem hele programmet. Nuværende udfordringer for ledelsen (fx bæredygtighed, ledende forandring) behandles inden for rammerne af kurserne og af ledende gæstedokumenter. Alle kurser undervises på engelsk.

119463_181109_Rochester_HZ_F5A0424-.jpg

Adgang

Ansøgere kan søge direkte på programmet eller blive nomineret af deres nuværende arbejdsgiver. Udvælgelsen er baseret på erhvervserfaring, akademisk præstation, potentialet for professionel vækst og motivation og drev for at lykkes i et udfordrende Executive MBA-program.

Kandidatkrav

Kandidater til programmet er mellem- eller senior-ledere med potentiale til at påtage sig øgede ansvarsområder inden for deres organisationer. De har en akademisk eller tilsvarende uddannelsesmæssig baggrund og flere års ledelseserfaring. De har positioner med stort ansvar, har demonstreret potentialet for fremskridt og er flydende på engelsk. Desuden er de i stand til at sætte prioriteter og balance familie, job og studier.

Vi ændrer den måde, du tror på.

I Schweiz siden 1995.

119458_IMG_4952.JPG

Program undervist i:
  • Engelsk
University of Rochester & Universität Bern
Senest opdateret August 13, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
17 måneder
Deltid
Price
75,000 CHF
Deadline
Kontakt skolen
Early applications by June 15 benefit from a discount!
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Early applications by June 15 benefit from a discount!
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Early applications by June 15 benefit from a discount!
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Early applications by June 15 benefit from a discount!
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Early applications by June 15 benefit from a discount!
End Date

About the Rochester-Bern Executive MBA

Rochester Bern Executive MBA