Læs den officielle beskrivelse

Den Professional MBA (PMBA) Erfaring

Professional MBA (PMBA) er et af de mest kraftfulde værktøjer, du kan bruge til at optimere din succes i dagens konkurrencedygtige marked. Ved at give eleverne mulighed for at studere, mens de er i arbejdsstyrken, giver SMU Cox Professional MBA dig mulighed for straks at anvende det, du lærer.

Den Professional MBA (PMBA) erfaring er designet til at fremme dig til næste niveau af din karriere. Det siger sig selv ... SMU Cox har et stærkt ry. SMU Cox Schools PMBA-program er nationalt rangeret af US News og World Report som en top 15 business school. Men der er mere at være den bedste investering for din karriere.

SMU Cox giver dig fleksibilitet med campus i Dallas og Plano. Mens du deltager i klasser i det kollegiale miljø i SMU's Dallas campus, har du også mulighed for at interagere med andre MBA'er, herunder dem fra fuld-time og Executive MBA-programmer. Vores lille, personlige miljø giver fakultet og personale mulighed for at være ledig på fuld tid og opmærksom på dine individuelle behov. Det nye toårsprogram format giver dig mulighed for at forblive i arbejdsstyrken, mens du tjener din MBA i rekordtid.

SMU Cox er fokuseret på at forbedre dine karrieremuligheder. Med fuld karriere, mentorskab, et valg af koncentrationer og lederskabsuddannelse, giver SMU Cox dig mulighed for at skræddersy MBA'en for at maksimere dine karrierebehov.

Når du er kandidat til en SMU Cox Professional MBA, har du viden, tillid og lederskab færdigheder til at udmærke sig i hvilken karrierevej du vælger. Fakultetet og personalet byder dig hjerteligt velkommen til det næste skridt i at nå dit faglige potentiale.


Grundlaget: Akademikere

På grund af de stigende krav på arbejdspladsen i dag har du sandsynligvis lidt, om nogen tid på jobbet, til at erhverve nye færdigheder eller udvide dine forretningsperspektiver. Coxs PMBA-program tilbyder et krævende, kvantitativt stringent studieforløb, hvor du kan opleve fremragende instruktion, nyskabende læseplan og tæt samarbejde med jævnaldrende i en akademisk ramme uden for dit faglige arbejdsmiljø. Lige så vigtigt, giver vores program dig mulighed for at fuldføre din grad om to år, mens du deltager i bekvemt planlagte klasser, der ligger tæt på hjemme eller arbejde.

Cox PMBA er overtaget i løbet af seks på hinanden følgende semestre. Klasser afholdes på weekender og kun på Dallas campus, lørdag formiddag. SMU i Plano tilbyder kerneklasser mandag og onsdag aftener. Klasser undervises i både forelæsnings- og casestudieformater for at sikre, at kandidater mestrer forretningsmæssige grunde og anvender disse værktøjer i virkelige erfaringer. Du skal være i stand til at gøre to års forpligtelse og acceptere at deltage i alle klasser undtagen i tilfælde af nødsituationer. Du bør også være parat til at afsætte tilstrækkelig out-of-class tid til at forberede opgaver og mødes i små studiegrupper - en vigtig del af den samlede læringsproces.

Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurser fra Cox School of Business, Southern Methodist University »

This course is Campus based
Start Date
Jan. 2020
Duration
Price
36,590 USD
Kun studieafgifter
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Jan. 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Jan. 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date