En verden af ​​muligheder

Ønsker du at fremme din karriere inden for ledelse og iværksætteri? Er du ivrig efter at anvende de nyeste styringsværktøjer og -rammer til din organisation, start-up venture eller familiebranchen?

Det er din tid til katapult! PGMBE på ISME er et 11-måneders program, der giver dig en dynamisk blanding af viden og færdigheder inden for fire kritiske emner: ledelse, økonomi, strategi og iværksætteri. ISMEs erfarne fakultet, corporate og globale forbindelser, state-of-the-art infrastruktur og omdrejningspunkt vil give dig en fænomenal fordel. Kurset sætter eleverne i stand til fuldt ud at udnytte kreativitet, at levere sociale og økonomiske fordele gennem iværksættervirksomheder, familievirksomheder og virksomhedsplaceringer.

På ISME kommer du til netværk med de 500 plus-virksomheder, der besøger campus for samarbejdsprojekter, gæsteforedrag eller praktikophold og rekruttering. I løbet af året får du også gode erfaringsmæssige læringsmuligheder for at få praktisk erfaring med virkelige virksomheder og løse virkelige problemer.

Erfaringslæring

Iværksætteri og innovation

Vores 3 inkubatorer yder støttestuderende iværksættere, der er interesserede i at udvikle forretningsliv, ved at give dem fakultet- og studiestøtte, kontorlokaler, adgang til teknologisk ekspertise og andre inkubationstjenester.

Studieophold i udlandet Pathways

Vores studerende har en enestående studie i udlandet mulighed for at fuldføre en MBA fra York St.John University, Storbritannien i 1 år som en del af Global Pathways Program på ISME. Studerende gennemfører 2 semestre i første 6 måneder i Mumbai og det næste semester på 6 måneder på York St.John University.

Corporate Projekter

Studerende får beskæftigelsesmuligheder med førende firmaer inden for økonomi, marketing, medier, ledelse og rådgivning. Studerende har sikret placeringer hos virksomheder som Deloitte, YES Bank, Knight Frank, Discovery Channel, Schbang, Grey Group, ICICI blandt andre førende virksomheder. Mens du studerer, kan du også arbejde på live-projekter med virksomheder som Eureka Forbes, Whirlpool, Diageo, L

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra Indian School of Management & Entrepreneurship »

Senest opdateret August 29, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Contact school
Duration
11 måneder
Fuldtid
Price
Contact school
Deadline
Contact school
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Contact school
End Date
Contact school
Ansøgningsfrist
Contact school

Contact school

Location
Ansøgningsfrist
Contact school
End Date
Contact school