Læs den officielle beskrivelse

AACSB Accredited

Penn state smeal mba - marketing

Penn State Smeal marketing koncentration indeholder et sæt kurser, der er designet til at forbedre din viden om forbrugeradfærd, brand udvikling og egenkapital, rammer for strategisk ledelse og kommunikation samt teknologier, som forbedrer marketingfunktioner og -processer.

Marketing Course Highlights

 • Ny produktudvikling og ledelse: Identificer forretningsmulighed, forstå potentielle kundernes behov og udvikle et nyt produkt fra koncept til virtuel prototype.
 • Forbrugeradfærd: Få viden om teorier og begreber fra psykologi, sociologi, økonomi og andre discipliner, der er nyttige i forståelse og markedsføring til forbrugerne.
 • Brand Management: Undersøg og forstå processen med at opbygge, designe, måle og opretholde brand equity.

Markedsføring Fakultets højdepunkter

Smeal Marketing fakultetets medlemmer er velrenommeret på området, og afdelingen selv er konsekvent rangeret blandt de top 10 over hele verden for forskningsproduktivitet ifølge University of Texas ved Dallas Research Rankings.

Smeal Marketing fakultet, som underviser i MBA-programmet omfatter:

 • Ralph Oliva: Longtime marketingdirektør hos Texas Instruments og tidligere administrerende direktør for Institute for the Study of Business Markets.
 • Meg Meloy: Tidligere fakultetmedlem i Cornell med undersøgelse af, hvordan stemninger påvirker forbrugeradfærd.
 • Wayne DeSarbo: Marketingkonsulent til virksomheder som Pfizer, Merck og Motorola, med ekspertise inden for områder som positionering, forbrugernes valg og markedssegmentering.

I FOKUS: INSTITUTET FOR BEDØMMELSE AF VIRKSOMHEDSMARKEDER

ISBM er et forskningscenter med hovedkontor i Penn State med et globalt netværk af forskere og medlemsfirmaer, der fokuserer på business-to-business marketing udfordringer.

Career Outcomes

Smeal MBA-kandidater, der koncentrerer sig om marketing, fortsætter med fuldtidsbeskæftigelse med en række organisationer fra Fortune 500-virksomheder til små start-ups og non-profits. Virksomheder, der for nylig har ansat Smeal MBA kandidater til marketing roller omfatter:

 • Amazon.com, Inc.
 • Dell Inc.
 • GE
 • IBM
 • JPMorgan Chase & Co.
 • Procter & Gamble

PENN STATE SMEAL VOICES

"Mine Smeal MBA marketing kurser fokuserede meget på værdiprofilen og hvordan du placerer dit produkt. Virkelig forståelse for dit publikum, deres behov og hvordan du er unikt positioneret til at imødekomme disse behov - den slags tænkning er, hvad du skal have for at finde succes i enhver form for produkt eller markedsføringsfunktion. "
-Ezra Nanes '12, Senior Direktør, Digital Media Product, AccuWeather, Inc.

Program undervist i:
Engelsk
Smeal College of Business, Penn State

Se 3 flere kurser fra Smeal College of Business, Penn State »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Price
40,874 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date