AACSB Accredited

Penn State Smeal MBA - Supply Chain Management

Penn State Smeal Supply Chain Management-koncentrationen indeholder et sæt kurser designet til at opbygge ekspertise inden for områder som indkøb, indkøb, konvertering og logistikstyring samt samarbejde med kanalpartnere.

Supply Chain Management Course Highlights

 • Strategiske indkøb: Undersøger leveringen af ​​en forsyningsstrategi, e-indkøb, forsyningssegmentering, samarbejde og relationsstyring samt globale indkøb til udvikling og gennemførelse af sourcingstrategier. Kurset lægger særlig vægt på strategisk planlægning og brug af informationsteknologi.
 • Fremstillingsstrategi: Fokuserer på at forstå forbindelserne mellem fabrikations-, lager- og placeringsbeslutninger på kundefokuserede, flerfasede forsyningskæder. Undersøger, hvordan strategiske valg som informationsteknologi, facilitetslokalisering og massetilpasning vedrører planlægningsbeslutninger som prognoser og samlet planlægning for at understøtte synkroniserede forsyningskæder.
 • Efterspørgselsopfyldelse: Udvikler en forståelse af den strategiske ramme, de ledelsesmæssige spørgsmål og de bedste praksis i forbindelse med planlægning og gennemførelse af efterspørgselsopfyldelsesprocessen. Der lægges særlig vægt på de e-aktiverede funktioner, relationer og løftestang, der er nødvendige for responsiv, fleksibel og effektiv efterspørgselsopfyldelse.

Supply Chain Management Fakultetshøjdepunkter

Fakultet, der underviser i kædeforvaltningskoncentrationen, er en del af Smeal College of Business 'Nr. 1-rangerede Institut for Supply Chain og Information Systems. De omfatter:

 • Terry Harrison: En ansetlig stipendiat fra Institute for Operations Research og Management Sciences (INFORMS), Harrison har ekspertise inden for supply chain modellering, store produktions- og distributionsproduktions- og distributionssystemer samt forvaltning af naturressourcer. Han spearheads Smeals bæredygtighedsinitiativer.
 • Robert Novack: Medforfatter af to bøger-Transport og skabelse af logistikværdi: Temaer for fremtiden-Novack har undervisnings- og forskningsinteresser i kvantificering af logistikværdi og forsyningskædes effektivitetsmåling.
 • Steve Tracey: Den administrerende direktør for Center for Supply Chain Research i Smeal, Tracey har næsten 30 års erhvervserfaring. Før han blev medlem af Smeal-fakultetet, var han senior vicepræsident for den globale forsyningskæde hos Standard Textile Company, verdens største producent af institutionelle tekstiler.

I FOKUS: NEJ. 1 UDDANNELSESKÆDE UDDANNELSE

Penn State tilbyder nummeret 1 bachelor-og kandidatuddannelser i supply chain management i nationen ifølge en rapport fra Gartner, Inc. Teknologiforskningsfirmaet spurgte mere end 400 forsyningskædepraktikere og akademikere for at vurdere amerikanske udbydere af forsyningskædenuddannelser baseret på industriværdi, programstørrelse og programmets omfang.

Alumni Resultater

Smeal MBA kandidater, der koncentrerer sig om supply chain management er meget eftertragtede af top virksomheder. I foråret og forårssemesterne i Penn State deltager for eksempel hundredvis af rekrutterere i Smeal Supply Chain Career Fair. Virksomheder, der for nylig har ansat Smeal MBA kandidater til supply chain roller omfatter:

 • Amazon
 • Æble
 • DuPont
 • ExxonMobil
 • Facebook
 • Johnson & Johnson
 • Nike
 • Procter & Gamble

PENN STATE SMEAL VOICES

"Vores samarbejder med forsyningskædeindustrien bekræfter, at virksomheder foretrækker at have en kvantitativ tilgang til beslutninger, der indebærer stor risiko og usikkerhed. Modeling og analytics hjælper ledere træffer den bedste beslutning med de foreliggende oplysninger. Mens tal aldrig vil erstatte oplevelsen, giver de et godt udgangspunkt for diskussionen. "
-Saurabh Bansal, adjunkt i Supply Chain Management

Program undervist i:
Engelsk
Smeal College of Business, Penn State

Se 3 flere kurser fra Smeal College of Business, Penn State »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Price
40,874 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date