Oxford Brookes globale MBA

Oxford Brookes Business School

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Oxford Brookes globale MBA

Oxford Brookes Business School

Rangordnet i top 10 globalt i QS Distance Online MBA Rankings 2017 AMBA akkrediteret & EPAS akkrediteret

The Oxford Brookes Global MBA er en fleksibel deltid og online MBA-program. Den er for erfarne, globalt forbundet arbejde fagfolk, der giver dig selvtillid til at gøre en varig effekt i erhvervslivet.

Vores etos

Fra starten, vil vi opfordre dig til at forbinde med dine kammerater og tænke kreativt, løse problemer og spotting muligheder for din egen udvikling. Du vil lære at stole på din egen dømmekraft, uanset verden kaster på dig. Vores samarbejdsorienteret og kreativ læreproces bringer vores Oxford Brookes Global MBA samfund til dig, uanset hvor du er i verden. Du vil udvikle de tekniske og analytiske ekspertise du kræver sammen med de kritiske sociale færdigheder, du har brug for at gøre fremskridt i globale organisationer. Med dine ambitioner i tankerne, tilbyder vi dig en kombination af projektbaserede opgaver, en-til-en tutor støtte og de muligheder og udfordringer, du har brug for at afsløre din lederpotentiale og iværksætterånd.

Fleksibel

The Oxford Brookes Global MBA tilbyder exceptionel fleksibilitet, hvilket giver dig en verdensklasse uddannelse i et format, der passer til dit arbejde og personlige liv. Uanset om du vælger at studere din MBA online eller under undervisning uge på campus, eller en blanding af begge dele, vil du blive nedsænket i et miljø, der spørger meget af dig og understreger samarbejde og åbenhed. Og med frihed til at vælge valgfrie moduler, der passer til dine interesser, og studere i en tidsramme, der passer til din livsstil, vil din MBA være så individuel som du er.

Learning Experience: Tilslut, Samarbejd og Opret

Tilslut I enhver forstand er Oxford Brookes Global MBA forbundet. I første omgang, vi gør det til en prioritet at forbinde med dig på et personligt plan. Du kan finde vores MBA hold meget imødekommende og forpligtet til at støtte dig hele din MBA rejse. På det praktiske plan, vores virtuelle læringsplatform forbinder dig med din MBA samfund, der giver adgang til opgaver, forskning og den nyeste business tænkning. Hvad enten online eller på campus din læring oplevelse er problemfri. I dag lederskab ikke kun kræver visioner og beslutsomhed, men også empati og integritet. Vores Personlig udvikling moduler vil udvikle dine "bløde færdigheder" og gøre det muligt for dig at forbinde med folk mere effektivt og føre med autoritet og autenticitet. Alle ved, at en af ​​de vigtigste attraktioner i en MBA er mulighed for at etablere dine egne forbindelser. The Oxford Brookes Global MBA vil hjælpe dig skabe et professionelt netværk af kontakter på tværs af forskellige brancher, institutioner og geografi.

Collaborate Collaboration er en hjørnesten i Oxford Brookes Global MBA. Gennem en kombination af projektbaserede opgaver, en-til-en coaching og individuel personlig støtte, vi vil hjælpe dig med at udvikle strategier til at arbejde med og føre forskellige grupper af mennesker fra forskellige forretningsfunktioner, geografiske områder og sociale og kulturelle baggrunde. Men det er langt mere end hvad vi lære dig. Det er, hvordan vi lærer sammen som en MBA samfund. Samarbejde er nøglen til din MBA oplevelse. Hvad enten arbejder næsten eller under studiebesøg på campus, vil du blive nedsænket i et miljø, der er åbent og co-operative. Mange af de opdagelser, du foretager vil ske spontant som følge af dine interaktioner med din kohorte. For mange af vores studerende arbejder i fællesskab medfører en mentalitetsændring, der er enormt givende og leverer varig effekt.

Opret Innovation og iværksætteri er blandt de mest værdsatte kvaliteter, som alle kan bringe til deres organisation. Kreativitet ses som afgørende for problemløsning og se nye muligheder. The Oxford Brookes Global MBA vil bringe dine kreative og iværksætterånd, udnytte dine ideer, dynamik og ambitioner og give dig selvtillid til at udtrykke din kreativitet i den virkelige verden af ​​erhvervslivet. Vi opfordrer dig til at tænke kreativt fra dag ét. Vi beder jer om at overveje, hvad du virkelig ønsker din MBA til at levere og arbejde tæt sammen med dig for at bygge videre på dine styrker og udvikle de områder, du har brug for at forbedre. Du vil lære at tænke kritisk og stoler på din dom, uanset verden kaster på dig. Din MBA rejse er en personlig én. Som du udvikler, kan din MBA tilpasses til at vokse med dig. Fordi hver enkelt er unik, og deres tilgang til at arbejde og læring er anderledes, har du frihed til at skabe en MBA-program af ægte interesse og fordel, der passer til din livsstil. Vores er en unik MBA, der vil inspirere dig til at blive en af ​​en ny generation af erhvervsfolk.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret December 25, 2017
Varighed og pris
This course is
Online
Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Mar. 2019
Duration
Varighed
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Oxford, England
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Mar. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Det Forenede Kongerige - Oxford, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Mar. 2019
Det Forenede Kongerige - Oxford, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen