Online MBA

Ukrainian-American Concordia University (ConcordiaUA) er stolt af at tilbyde sit MBA-program i klasseværelset, online og i kombinationen af ​​både at tilbyde:

 • On-line adgang til læringsserveren og ressourcerne
 • Tilgængelighed fra enhver del af verden 24/7
 • Effektive og intensive former for uddannelse.

Vores program er fokuseret på den traditionelle MBA-pensum og eksemplificerer en god balance mellem kvalitative og kvantitative kurser. Kurser undervises fra midten og ledelsen perspektiv og udvikle de færdigheder, viden og indsigt, der gør det muligt at skifte fra funktionel ekspertise til bredbaseret strategisk ledelse. Deltagerne får solid fundament sammen med de værktøjer, der umiddelbart kan anvendes i en nuværende forretningsindstilling. Vores mål er at forberede en kompetent og selvsikker leder, der kan imødekomme morgendagens udfordringer.

Vi stræber efter løbende forbedringer og ekspertise inden for vores MBA-skole. Vi vurderer, hvad vi gør, og måler, hvor effektiv vi er i at nå vores mål. Vi har fakultet og personale, der er dedikeret til ConcordiaUA og er bekymrede for hver elevs succes.

FIBAA Akkreditering

Den 6. juli 2018 blev MBA-programmet på det Ukrainian-American Concordia University genacrediteret i yderligere 7 år af agenturet for International Business Administration Accreditation (FIBAA), der er stærkt respekteret i verdens erhvervsliv og akademiske kredse. Formålet med FIBAA er at fremme kvaliteten og gennemsigtigheden i uddannelse og videnskab ved at tildele kvalitetscertifikater til uddannelsesprogrammer og uddannelsesinstitutioner inden for videregående uddannelse og fortsat faglig udvikling. At ConcordiaUA modtog denne akkreditering er en underskrift af den højeste kvalitet af sit MBA-program. Praktiske fordele, som MBA-kandidater kan modtage, er talrige, herunder øgede muligheder for beskæftigelse og videreuddannelse i Europa og USA.

MBA-studerende er berettiget til Dual Master Degrees

- Dual Master Degree med State University of Koblenz-Landau - MBA, International Management, Master of Science i informationsstyring (Major in Entrepreneurship, Technology and Innovation Management)

href = "http://www.concordia.edu.ua/our-partners/universities/universitat-koblenz-landau/

- Dual MBA-grad (med en række specialer)

med vores medstifter Concordia University Wisconsin / Ann Arbor href = "http://www.concordia.edu.ua/our-partners/universities/cuw/

- Dual Master Degree med University of Occupational Safety Management (UOSM) i Katowice (Polen) - MBA, International Management, Projektledelse og Psykologi i International Business href = "http://www.concordia.edu.ua/our-partners / universiteter / universitet-of-erhvervsmæssig-sikkerhed-management-i-katowice /

Dual Programmer på ConcordiaUA:

 • University of Minnesota Crookston (USA)
 • Universitetet i Koblenz-Landau (Tyskland)
 • University of Occupational Safety Management i Katowice (Polen)
 • Concordia University Wisconsin / Ann Arbor (USA)

Udvekslingsprogrammer på ConcordiaUA:

 • Concordia University - Wisconsin / Ann Arbor
 • University of Trier (Tyskland)
 • University of Applied Sciences Worms (Tyskland)
 • University of Management Varna (Bulgarien)
 • Richmond International American University (London, Storbritannien)

Velkommen til ConcordiaUA Programmer!

Program undervist i:
Engelsk
Senest opdateret July 23, 2018
Dette kursus er Online
Start Date
Åben tilmelding
Duration
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date