Om Nanyang Fellows MBA

Den Nanyang Fellows MBA er en fuldtids etårige MBA-program er designet til ekstraordinære midten af ​​deres karriereforløb ledere bestemt til toppen af ​​leadership.It er en fuldtids-program for ledende medarbejdere, der ønsker at opnå dyb global business viden og asiatiske indsigter.

Nanyang Fellows

Programmet blev lanceret i 1998 af Dr. Tony Tan, så vicepremierminister og nuværende formand for Singapore. Hvert år, en lille og udvalgt gruppe af omkring 20 deltagere hvert år, fra både private og offentlige sektor og på tværs af kontinenter, deltage i programmet til en transport af dyb og intens læring.

International Format

Året lederskab rejse vil blive yderligere forstærket af den internationale del af programmet. Den tilbundsgående læring på tre globalt anerkendte institutioner i USA - University of California, Berkeley, The Wharton School og Georgetown University gør det muligt for Nanyang Fellows at samle det bedste fra øst og vest praksis. Disse indstille Nanyang Fellows fra hinanden og give dem den konkurrencefordel at skærpe deres strategiske ledelse og lederskab perspektiver, flytte dem op ad karrierestigen trygt.

Overseas Business-Study Mission (BSM)

Formålet med BSM turen er at udsætte Nanyang Fellows til de kulturelle, sociale, politiske og erhvervsmæssige dynamik, der indgår i den større regional eller international platform for konkurrencedygtige spillere i marketplace.Previous BSM omfatter Argentina, Chile, Kina, Tyskland, Spanien og globale business hubs.

Forretning Leadership Seminarer

Den Nanyang Fellows MBA-program omfatter en række Business Leadership Seminarer hvor deltagerne opnår privilegerede indsigter fra de erfaringer af top asiatiske og internationale administrerende direktører og business og regeringsledere gennem lukkede døre dialoger.

Program Structure

Den Nanyang Fellows MBA-program spænder over en periode på 12 måneder, der omfatter følgende:

  • Tre trimester i Singapore af ca. 13 uger hver
  • En ugelang Overseas Business-Study Mission
  • En 4-ugers University of California, Berkeley, The Wharton School og Georgetown University Residential program i USA

Adgangskrav

  • En god bachelorgrad
  • Mindst 8 års ledelse eller ledende erhvervserfaring
  • Demonstreret flydende i engelsk og en god score i TOEFL eller IELTS (for internationale ansøgere, for hvem undervisningssprog ikke var på engelsk på et videregående niveau)
Program undervist i:
  • Engelsk

Se 3 flere kurser fra Nanyang Business School, NTU Singapore »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 år
Fuldtid
Price
75,000 SGD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date