Nanyang Fellows MBA

Generelt

2 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

FMBA Nanyang Technological University

Nanyang Fellows MBA er et eksklusivt fuldtidsprogram for ledende medarbejdere fra den offentlige sektor, der ønsker at få dybt global forretningskendskab og asiatisk indsigt.

Programmet blev lanceret i 1998 af Dr. Tony Tan, den daværende vicepremierminister i Singapore. Hvert år deltager en lille og udvalgt gruppe på ca. 25 deltagere fra den offentlige sektor på tværs af kontinenterne til programmet for en rejse med dyb og intens læring.

Programoversigt

Nanyang Fellows MBA er et års fuldtidsprogram for ledende medarbejdere fra både offentlig og privat sektor og tilbyder en akademisk streng læseplan, der adresserer de mest relevante globale økonomiske og ledelsesmæssige tendenser og ledelsesordre, der omfavner det bedste i øst og vest .

Programmet kombinerer forskellige akademiske metoder for at sikre en interaktiv og dybdegående læringsoplevelse. Nanyang Fellows lærer gennem dynamiske foredrag, grundlæggende sessioner med industri- og regeringsledere, individuelle og teamprojekter, peer-baseret læring, oversøiske studieture og case study-metoden.

Case study-metodologien er udviklet af Harvard Business School og bruges i vid udstrækning i lederuddannelse. Ved hjælp af denne metodologi skærper Nanyang Fellows deres beslutningsprocesser og analytiske evner ved at undersøge autentiske forretningsscenarier og forsvare deres henstillinger til gruppen.

Internationalt format

Året for lederrejsen forbedres yderligere af det internationale segment af programmet. Den dybdegående læring ved to globalt anerkendte institutioner i USA - University of California, Berkeley og The Wharton School på University of Pennsylvania gør det muligt for Nanyang Fellows at samle det bedste fra øst og vest praksis. Disse adskiller Nanyang-stipendierne og giver dem en konkurrencefordel til at skærpe deres strategiske ledelses- og ledelsesperspektiver og flytte dem op på karrierestigen med sikkerhed.

Hvorfor Nanyang Fellows MBA

Residential Program i USA

Læringen begynder i Singapore på Nanyang Technological University og fortsætter senere på to universiteter i USA: UC Berkeley og The Wharton School of University of Pennsylvania.

Overseas Business Study Mission

En vigtig del af læringen finder sted i et fremmed land for den oversøiske Business Study Mission (BSM). BSM giver Nanyang Fellows en mulighed for at bygge bro mellem teori og praksis gennem at studere et specifikt emne eller et emne og gennemføre en casestudie i det valgte land.

Forretningslederseminarer

Nanyang Fellows MBA-program inkluderer en række Business Leadership Seminars, hvor deltagerne får privilegeret indsigt fra erfaringerne fra top asiatiske og internationale administrerende direktører og forretnings- og regeringsledere gennem dialoger med lukkede døre.

Live Consultancy Project (LINC)

Som en bundsten til Nanyang Fellows MBA, deltager deltagerne i LiNC; et konsulentprojekt for at anvende det, de har lært om et reelt forretningsproblem. Med vejledning fra erfarne professorer og anvendelse af alt, hvad de har lært gennem programmet, ville deltagerne fungere som konsulenter eller domæneeksperter for at løse problemerne, der er identificeret i branchen, og kumulere i leveringen af en endelig rapport og præsentation til sponsorvirksomheden. Gennem en sådan oplevelsesmæssig læringsmulighed ville deltagerne kunne styrke deres læring gennem praktiske praktiske muligheder.

Livslange obligationer

I slutningen af ​​den udfordrende rejse belønnes Nanyang-stipendiaten med et solidt konceptuelt fundament og praktisk viden om forretningsmodeller, der omfavner de bedste øst- og vest-forretningspraksis, der er følsomme over for den kulturelle mangfoldighed i forretningsforhold i et globalt miljø. Du vil også have etableret varige venskaber med andre lyse og dynamiske ledere fra både de udviklede og voksende økonomier.

Indlæggelser

Nanyang Fellows MBA-program tiltrækker kun det øverste talent. Som sådan er vi meget selektive med at håndplukke individer til at være en del af dette program. Mens vi ser efter lederskabspotentiale, stærk akademisk evne og gode personlige egenskaber (etik, integritet og socialt ansvar), prøver vi også at sikre en god mangfoldighed af baggrunde for at tilføje rigdommen ved dette program.

Adgangskrav

  • En god bachelorgrad
  • Mindst 8 års ledelse eller senior erhvervserfaring
  • Påvist flytning i engelsk og en god score i TOEFL eller IELTS (for internationale ansøgere, hvis undervisningsmedium ikke var på engelsk på et tertiært niveau)
  • Anbefaling fra din organisations administrerende direktør eller tilsvarende, hvor relevant

Interviews

Kandidater, der er på listen, bliver inviteret til et optagelsessamtale. Interviewet kan gennemføres online eller på campus. Dette interview hjælper os med bedre at forstå din ansøgning og vurdere din egnethed til programmet.

Ledelsespotentiale

Nanyang Fellows MBA-programmet er til fremtidige ledere, og vi ønsker at sikre, at alle deltagere har bevist ledelsespotentiale. Vi vurderer omhyggeligt dit ledelsespotentiale gennem dine ansøgnings essays, dommernes vidnesbyrd og resultatet af samtalen.

Stærk akademisk evne

Vi ser efter kandidater, der har stærkt bevist akademisk præstation, da de intellektuelle krav til dette program er strenge og kræver fremragende analytiske evner og gode kommunikationsevner. Bortset fra en god akademisk rekord, vil vi også overveje din GMAT (hvis nogen) og TOEFL-score for at evaluere dine akademiske evner.

Karakter og personlige kvaliteter

Som en fremtidig leder forventer vi af dig de højeste niveauer af personlig integritet og karakter. Når du lærer og arbejder tæt sammen med andre stipendiater, forventer vi kvaliteter af gensidig respekt og civil dekor, og det ægte ønske om at dele og bidrage til samfundsfællesskab og samarbejde, skabe kameraderi og fremme venskab og velvilje blandt alle.

Deltagernes oplevelse

MBA-programmet Nanyang Fellows på fuld tid fungerer som en velkommen sabbatsdag for travle ledere, der tager et års fri arbejde for at reflektere, forynge og gå i gang med en intens, men berigende læringsrejse.

Senest opdateret May 2020

Om skolen

Young and research-intensive, Nanyang Technological University (NTU Singapore) is ranked 11th globally. It is also placed 1st amongst the world’s best young universities for the sixth consecutive year ... Læs mere

Young and research-intensive, Nanyang Technological University (NTU Singapore) is ranked 11th globally. It is also placed 1st amongst the world’s best young universities for the sixth consecutive year. Minimer
Singapore , Singapore + 1 Mere Mindre