Udbydes af: Colangelo College of Business

Oversigt

Fremskynde din læring med MBA i regnskab
Fremskynde din vej til en karriere inden for avanceret eller corporate regnskab med Grand Canyon University's (GCU) Master of Business Administration (MBA) med vægt på regnskab. Lær principperne for bogføring og praksis, som understøtter finansiel stabilitet i erhvervslivet. I dette graduate regnskabsprogram, der tilbydes af Colangelo College of Business, fremme færdighederne til at hjælpe med at afbalancere bøgerne eller konkurrere om avancerede ledelsesstillinger.

MBA med vægt i regnskabsprogram udforsker en bred vifte af forretningsmæssige emner og principper, herunder nøglegrundlaget for finansiel rapportering praksis, økonomi og markedsføring. Coursework gennemgår flere modeller for ledende lederskab inklusive operationel ledelse. Under ledelse af ekspertfakultet diskuterer formulering og udførelsesmetoder inden for organisationer og bæredygtighed på den globale markedsplads.

degree Outcomes

Undersøg avancerede forretnings- og regnskabsmetoder
MBA i regnskabs grad øger din forståelse inden for områder af finansiel regnskab og rapportering påvirker virksomheder, partnerskaber, nonprofits, regering og internationale operationer. Fremstå som en kritisk tænker gennem aktiv forskning og anvendelse af kvantitative metoder, der omdanner rå data til nyttig information.

Den vellykkede gennemførelse af den ensartede CPA-eksamen er et påkrævet trin for at opnå en CPA-licens fra din bopælsstat eller praksis. I GCUs unikke online MBA i regnskabsuddannelse er flere kursus timer afsat til din forberedelse til den ensartede CPA-eksamen. Du opfordres kraftigt til at afprøve snart efter eksamen for at maksimere dit potentiale for succes.

Hvad vil du lære

Lær regnskabspraksis til at hjælpe dig med at lykkes
Den online MBA i regnskab udforsker en bred vifte af emner og læringsmål:

  • Ledelsesmæssige regnskabskoncepter og procedurer for intern rapportering, omkostningsadfærd, systemer, budgettering og resultatevaluering
  • Finansielle forretningsbeslutninger, herunder prognoser, udvikling af proformaer og forvaltning af driftskapital og fundraising
  • Ledelsesmodeller og teorier evalueret gennem en række indsigter og synspunkter
  • Etisk og socialt ansvarlig forretningspraksis
  • Planlægning, udførelse og definition af strategier inden for organisationer
  • Årsregnskaber og oplysninger til beslutningstagning internt og eksternt

Career Outcomes

Udforsk Regnskab Karriere
GCU's Master of Business Administration med vægt på regnskaber forbereder dig til at konkurrere om avancerede ledelsesstillinger i corporate eller offentlige regnskaber. Fælles karriere omfatter Chief Financial Officer, VP for regnskab, personale revisor, senior revisor, regnskabsfører, controller og business executive.

program Locations

Online
Fortsæt en næste generation uddannelse med en online grad fra Grand Canyon University. Tjen din uddannelse med bekvemmelighed og fleksibilitet med online kurser, der giver dig studere når som helst, hvor som helst. GCU tilbyder den mest erfarne ledere i at levere online grad programmer. Fuldtidsansatte videnskabelige medarbejdere og fuldt uddannede adjungerede instruktører, der er udstyret med stærke faglige baggrunde og praktisk erfaring inden for deres områder, støtte dig hvert skridt på vejen. Designet med den karriere-orienterede professionelle i tankerne, vores online klasser giver et intimt miljø, der stimulerer engagerende og udfordrende diskussioner. Vælg mellem programmer på tværs af vores forskellige gymnasier, i høj efterspørgsel beskæftigelsesområder. Klasser begynder ofte.

Aften
Grand Canyon Universitys aftenprogrammer imødekommer kravene fra fagfolk, der foretrækker et personligt læringsmiljø. Vores nat klasser mødes én gang om ugen og tilbyde interaktion og diskussion af en typisk kollegium klasseværelse. Nat klasser er designet til et bestemt antal studerende, hvilket giver en varm og nærende miljø, der understøtter en engagerende oplevelse. I en aften kohorte, vil du fremskridt gennem din uddannelse med de samme karriere-minded klassekammerater, der giver en mulighed for at netværke og skabe relationer, der rækker ud over klasseværelset. Klasser begynder ofte på forskellige steder, herunder vores vigtigste campus.

Online og aften program afsløringer

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 9 flere kurser fra Grand Canyon University »

Dette kursus er Online, Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date