Føreren af ​​business administration grad giver de studerende med de muligheder for strategisk og kritisk tænkning er nødvendig for effektivt lederskab i en global økonomi, hvor kreativ forvaltning af både mennesker og teknologi er afgørende. Studieordningen begynder med en solid, mainstream forankring i de funktionelle områder af erhvervslivet og kombinerer dette fundament med den fleksibilitet, der giver eleverne mulighed for at specialisere sig i et eller to områder af ekspertise. I klasseværelset, lærer eleverne de nyeste teorier og begreber, og hvordan de kan anvendes umiddelbart til at løse problemer på arbejdspladsen.

MBA-program kræver 72 fjerdedel kredit timer og består af 18 kurser, hvoraf ni er afsat til centrale funktionelle områder og ni tilgængelige i koncentration områder og som valgfag. Alle kurser i Saunders College bære fire kredit timer.

Adgangskrav


Ansøgninger accepteres for alle fire akademiske kvartaler. De fleste fuldtidsstuderende begynde deres uddannelse i efteråret. Studerende kan færdiggøre deres studier på fuld eller deltid.

Udfyldte ansøgninger om optagelse skal være på filen i Office of Graduate Tilmelding Service mindst fire uger før tilmelding til det kommende akademiske kvartal for studerende fra USA, og op til 10 uger inden for internationale studerende, der søger studerende visa.

For at komme i betragtning til optagelse på MBA-program, en kandidat skal:

  • have en studentereksamen grad fra en akkrediteret institution og et praktisk kendskab til algebra og statistik,
  • indsende udskrifter fra alle tidligere bachelor-og kandidatniveau selvfølgelig arbejde,
  • forelægger resultaterne af Graduate Management Admission Test (GMAT) eller Graduate Record Exam (GRE) (GMAT foretrækkes til internationale ansøgere og dem, der gælder for stipendier).,
  • indsende en personlig erklæring og et CV, andcomplete en ansøgning om kandidatoverbygningen.


Internationale ansøgere skal indsende resultaterne af Test af engelsk som fremmedsprog med et minimum score på 580 (papirbaseret), 237 (computer-baseret) eller 92 (Internet-baseret). De International English Testing Sprog System (IELTS) prøveresultater vil blive accepteret af RIT i stedet for TOEFL eksamen. Den mindste acceptable score er 7,0. TOEFL eller IELTS krav frafaldes for engelsk som modersmål og for dem indsende udskrifter og eksamensbeviser fra akkrediterede amerikanske institutioner.

Accepterede studerende kan udskyde tilmelding til op til et år. Efter et år, skal der indsendes en ny ansøgning og vil blive revurderet på grundlag af de mest aktuelle optagelse standarder.

Program undervist i:
Engelsk
Rochester Institute of Technology (RIT)

Se 1 flere kurser fra Rochester Institute of Technology (RIT) »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
2 år
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date