Mba

Gannon University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Mba

Gannon University

m

Programoversigt

Gannon Universitet er en elev-orienteret undervisning universitet. Denne filosofi guider vores tilgang til udformning af læseplaner, undervisning og rådgivning. Vi anerkender og forstår de igangværende i erhvervslivet dramatiske ændringer. Missionen for Gannon MBA-program er at give de studerende den vision, værdier og færdigheder, der kræves for at føre succesfulde professionelle og givende personlige liv inden for denne spændende nye verden. Vores tilgang er at være meget opmærksom på hver elev, udfordre dem til at vokse, og hjælpe dem med at nå deres egne personlige og karriere mål. Kurser i Master of Business Administration (MBA) program er stringent og udfordrende ved design, men fakultetet er parat til at arbejde med hver enkelt elev til at opbygge de nødvendige færdigheder for erhvervslivet i det 21. århundrede.

Vores erfaring som regionens første og største Graduate School of Business har lært os nogle vigtige erfaringer. MBA-program fejrede deres jubilæum på 45 år i efteråret 2015. Du skal blot have en kandidatgrad, uanset hvilken type grad eller tilsyneladende status for graden-ydelse institution, er ingen garanti for succes eller lykke. For at lykkes i erhvervslivet, individer har brug for reel kompetence, en forståelse af den verden af ​​erhvervslivet og en forståelse for livet. Vores netværk af over 1.400 MBA alumni er en stolt bevis på Gannon evne til at gøre succes ske for sine studerende. Gannon MBA Alumni omfatter formænd / CEO, næstformænd, CFO 's, kasserere og Managing Partners. Desuden har over 60 tjent avancerede grader, herunder doktorgrader fra nogle af de mest prestigefyldte akademiske institutioner i Nordamerika (Indiana University, University of Michigan og University of Pennsylvanias Wharton School, Stanford University for at nævne nogle få). Mere end 45 Gannon MBA er i øjeblikket underviser i gymnasier og universiteter.

Et af de fælles drømme om graduate business studerende har traditionelt været at eje en virksomhed. Vores alumni omfatter i øjeblikket over 75 personer, som er ejere / operatører af egen virksomhed. Gannon har fortsat at give både instruktion og motivation for disse iværksættere og vores fakultet er stolt af sine støttende indsats i at hjælpe disse alumni virksomheder til at lykkes.

Hvad gør os anderledes

 • MBA-kurser er tilgængelige aftener, weekender og online at tilvejebringe fleksible planlægningsmuligheder
 • MBA klasser omfatter forstærket praktisk og faglige kvalifikationer fra vores fakultet
 • Programmet omfatter muligheder for studerende at forfølge en generel eller specialiseret MBA med en koncentration

Resultaterne fra programmet

Missionen for Gannon University Master of Business Administration Program er at give en etisk baseret kandidatniveau uddannelse med vægt på praktisk viden og anvendelse i de funktionelle områder af ledelse funderet i sund forretning teori præsenteret af fakultetet aktivt engageret i stipendium i den rene og anvendt forretningsområder i overensstemmelse med mission og mål for universitetet samt de af Dahlkemper School of business Administration.

For at opnå den praktiske viden skitseret ovenfor, resultaterne af programmet er:

 • Forstå det globale erhvervsklima;
 • Forstå og integrere de funktionelle områder af erhvervslivet;
 • Kunne anvende analytiske færdigheder til at løse problemer i et erhvervsklima;
 • Udvikle lederevner og etisk ansvarlig adfærd i en organisatorisk kontekst;
 • Være i stand til at kommunikere effektivt; og
 • Forstår at arbejde effektivt i team-indstillinger.

Adgangskrav

 • En udfyldt ansøgning om optagelse
 • En bacheloruddannelse i et fag fra et akkrediteret kollegium eller universitet
 • Tre breve af anbefaling
 • TOEFL score, hvis engelsk ikke er et første sprog
 • Hvis din bachelor GPA er mindre end en 3,2 på en 4,0 skala, så har du to muligheder:
  • Tag GMAT og opnå en passende score ved hjælp af "Degree Status" formel beskrevet i næste sektion eller ikke tage GMAT, men tage 3 kurser, som fastlægges af School of Business og opnå en B eller bedre i hvert kursus for at fortsætte i programmet.

Grad status tildeles studerende, hvis bachelor karaktergennemsnit var 3,2 eller højere gennemsnitlig og med gennemgang af de kurser, der er tilbagelagt af direktør for MBA / MPA-program eller som score mindst 1050 ved hjælp af følgende formel: 200 x (bachelor GPA) + GMAT score.

Foreløbig Akademisk status kan tildeles efter skøn fra direktøren for Graduate Programmer til studerende, der viser akademiske løfte, men ikke når 1050 på formlen ovenfor. Disse studerende kan begære Degree status efter afslutning af 9 point med mindst karakteren "B" i hver af de tre foreløbige kurser. Studerende kan ikke modtage mere end to "C" kvaliteter til at forblive i programmet.

Ikke-Degree status tildeles studerende, der i udtalelsen fra optagelsesudvalg, viser akademiske løfte og søger faglig udvikling. Højst 9 point kan tages som en ikke-grad studerende.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is
Online
Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Erie, Pennsylvania
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
USA - USA Online
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Erie, Pennsylvania
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
USA - USA Online
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen