Mba

Case Western Reserve University, Weatherhead School of Management

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Mba

Case Western Reserve University, Weatherhead School of Management

Den MBA blev først introduceret i 1908 at undervise i business-færdigheder, der stadig vigtigt i dag, som regnskab, økonomi og drift. Mere end 100 år senere, selv om, tingene er lidt mere kompliceret. En Weatherhead virksomhed grad bygger på et fundament af spidskompetencer at forberede kandidater til hvad der sker i erhvervslivet lige nu - og for hvad der er rundt om hjørnet.

Er dette program rigtige for mig?

Dagens erhvervsklima bevæger sig med tiden på en socialt og miljømæssigt bevidste retning. Virksomhederne er aktivt søger løsninger til at kombinere lønsomhed med verdens forbedring. Hvis du er interesseret i en MBA, der tilbyder grundig undervisning i centrale kvantitative færdigheder, mens du tager den tredobbelte bundlinje - mennesker, planet, profit - alvorligt, og derefter overveje Weatherhead MBA.

Hos Weatherhead, vil du tackle hands-on projektarbejde ved hjælp af teknikker hentet fra verden af ​​design. Ved at vedtage de rigtige-brained værktøjer en designer, får du for vane at tænke ud over den standard svar på et problem. Denne træning kan tage din kreativitet til det næste niveau, som du arbejder for at skabe en bæredygtig værdi for erhvervslivet og samfundet.

Nye veje til bæredygtig Value

Vi mener, at morgendagens ledere bedst kan tjene deres organisationer, deres samfund og verden ved at erhverve teknikker og viden, der driver innovation for bæredygtig værdi. I vores to yearlong MBA practicums studerende eksperimentere med design praksis, ligesom reframing spørgsmål og udfordrende standardprotokoller, at forestille kraftfulde nye måder at løse problemer.

Studerende tager enten Design i Management: Begreber og praksis eller MBA Practicum i bæredygtig værdi og socialt iværksætteri, navngivet af Forbes som en af ​​de 10 mest innovative business school kurser. Fungere som konsulenter til områdets organisationer fra de nationale selskaber som KeyBank til ærværdige nonprofits som Cleveland Orchestra, de studerende løse forretningsmæssige problemer i al deres virkelige verden kompleksitet. Ikke underligt BusinessWeek erklærede vores MBA blandt de 30 bedste design programmer i verden.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Duration
Varighed
4 semestre
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Cleveland, Ohio
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
USA - Cleveland, Ohio
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen