Dette er det bedste program til kandidater, der ikke har besluttet retning af deres karriere endnu. Det vil hjælpe dem at lære lede og styre organisatoriske ressourcer, global strategi, International Business, Marketing, Entrepreneurship og projektledelse. Ved afslutningen af ​​din MBA-program, vil du være i stand til at udfylde et hul i branchen med stor Business and Management færdigheder og kompetencer inden for sektoren for dit valg. Der er forskellige tvingende grunde for studerende at deltage i dette program. Du vil blive at udfylde et hul i branchen for investment banking færdigheder på en analytiker eller en associeret niveau globalt. Der er forskellige tvingende grunde for studerende at deltage i dette program.

 • Mentoring og job assistance
 • fuld støtte til studerende, der identificerer den særlige rolle tidligt i deres karriere
 • Praktisk og anvendt læring er sikret ved undervisere, der er branchens aktører med bred
 • erfaring inden for deres felt
 • Sted: London, en meget dynamisk og kosmopolitisk by, som tiltrækker multinationale og internationale virksomheder kontorer
 • Global Banking Skole brand og netværksmuligheder i Business, Bank og Finans
 • virksomheder over hele verden

Dette MBA-program lægger vægt på at udvikle lederskab kvaliteter gennem akademisk teori i underbygning anvendte funktionelle færdigheder med en meget særlig fokus på at hjælpe den studerende til at relatere dette til deres egen karriere udvikling som en fremtidig leder. Denne meget personlige tilgang er det, der adskiller dette program fra andre relaterede postgraduate kurser.

Uanset hvad dit lederskab ambitioner, at den høje grad af samspil mellem teoretiske begreber og ansøgning vil øge din viden, færdigheder og visioner udmærke sig i konkurrencedygtige globale markeder.

Programmet er speacially designet til at buid karriere i;

 • business administration
 • iværksætteri
 • Projektledelse
 • Operations Management
 • Teknologiledelse
 • Administrerende ledelse

Karrieremuligheder og beskæftigelsesegnethed

Global Banking Skole tager din karriere meget alvorligt. Vi starter hjælpe dine karrieremuligheder fra dag 1. Du vil være at have 12:59 session med din karriere rådgiver for at identificere dine styrker og svagheder mod toppen roller, du ønsker at opnå efter din uddannelse. Der er forskellige ting, du skal igennem: Tilpasning din pitch: I du først sigt, vil vi hjælpe dig med at tilpasse dit CV i henhold til branchen og din foretrukne rolle. Vi vil guide dig til at opbygge dit personlige brand på sociale medier. Vi ville hjælpe dig med casestudier, mock interviews og psykometriske tests. Konference: Du vil blive opfordret til at blive involveret i at hjælpe holdet til industrien konferencer om forskellige emner. Samfund: GBS vil foreslå dig at tage frivillige rolle i forskellige finansiering og investering samfund til at forbinde med branchefolk. Værdiansættelse Olympiad: GBS arrangerer hvert år Værdiansættelse olympiade Konkurrence og teams fra forskellige dele af verden deltager i det. Du vil blive inviteret til at deltage i det og benchmarke dig mod dine konkurrenter. Corporate Training: GBS uddanner fagfolk i investeringsbanker, private aktier, hedgefonde, konsulentfirmaer og virksomheder globalt. Du har måske gode chancer for at opfylde virksomhedernes team og bede om kulturen i virksomheden, før du begynder at introducere dig selv til disse virksomheder. forhandlinger: GBS vil presse dig til at udvikle dine fritidsaktiviteter færdigheder. Du bør aktivt organisere og deltage på debatter til at mestre dine kommunikationsevner. Vores største aktiv er vores alumnenetværk Vi opfordrer dig til at deltage i alumner netværksarrangementer i forskellige byer og finde mentorer, der deler den fælles vision med dig.

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 1 flere kurser fra Global Banking School »

Dette kursus er Online, Campusbaseret
Start Date
Åben tilmelding
Duration
1 år
Deltid
Fuldtid
Price
- Stipendier til rådighed
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date