Læs den officielle beskrivelse

Dette program er undervist i UAE

Den Master of Business Administration (MBA) er en ph.d.-grad i erhvervslivet kommunikation. Det er også en af ​​de mest eftertragtede grader i verden på grund af dens værdi til folk i erhvervslivet og administration. En MBA-grad kan gavne dem i stillinger i erhvervslivet og ledelse, især dem i den udøvende og ledende stillinger.

MBA-program giver dig værdifuld viden om erhvervslivet og alle dens relaterede aspekter. Du vil lære om forretningsstrategier og begreber, og hvordan du bruger disse færdigheder i det praktiske liv, og i dag-til-dag forretningsdrift. Dette kursus lærer dig de nødvendige lederskab og networking færdigheder, som vil hjælpe med at sætte dig ud fra dem, der ikke har en sådan ekspertise, og kan gøre dig til en leder i dit valgte område.

Den udfordrende Bolton Business School MBA-program er designet til at inspirere og støtte dig i udviklingen af ​​din virksomhed og ledelsesmæssige færdigheder. Det vil øge din bevidsthed om de mange forskellige perspektiver vedrørende studiet og praksis i ledelse. Den Bolton MBA vil give dig den viden, færdigheder og detaljeret forståelse, der vil gøre dig i stand til at udvikle sig som en fed, kreativ erhvervsleder - og yde et positivt og værdifuldt bidrag til virksomhedernes resultater i uanset roller du foretage.

Om kurset

Uanset branche eller erhvervssektor du arbejder i, vil MBA kursus støtte dig i at få en kritisk forståelse af de udfordrende forretning og forvaltning koncepter og rammer, der vil tillade dig at bidrage til virksomhedens succes. Du vil blive forsynet med værktøjer til at forbedre både dine faglige og ledelsesmæssige kompetencer og dine livslange karrieremuligheder.

Særlige funktioner

  • Den MBA har et fremragende ry og tiltrækker studerende fra en bred vifte af baggrunde og kulturer.
  • Undervisningen varetages af en meget dedikeret team, hentet fra erhvervslivet og den akademiske verden, som har specialviden i en bred vifte af fagområder.

Hvad vil du lære

Kurset er designet til at give en samlet forankring i alle de centrale aspekter af personlige business-færdigheder og ledelsesmæssige udvikling. Du vil blive udfordret til at analysere og undersøge erhvervsklimaet og forstå forskellige forretningsmodeller. Du vil også få mulighed for at anvende teoretiske begreber til dine personlige og organisatoriske rammer ved at undersøge mange af de udfordringer, som virksomhederne står over for på en dag-til-dag basis.

Hvad du vil studere

The Bolton MBA omfatter undersøgelse af syv moduler, og du vil også producere en forskningsbaseret afhandling. Modulerne er:

  • Management og Leadership;
  • Håndtering Finance;
  • Managing Business Performance og IT;
  • Managing People;
  • Håndtering af ændringer;
  • Strategisk ledelse og marketing;
  • Research Methods;
  • afhandling.

Hvert modul er værd 20 point med undtagelse af afhandlingen, som er værd 40 point.

Vurdering er af essays, case studier, rapporter og præsentationer samt praktisk afhandling.

For at få en MBA, du er forpligtet til at opnå 180 point. Den postgraduate diplom i ledelse undersøgelser er en foreløbig pris (120 point). Den postgraduate certifikat i ledelse er også en foreløbig pris (60 point).

adgangskrav

Du skal have begge følgende: betydelig erhvervserfaring i en virksomhed eller management kapacitet; og en britisk udmærkelse grad / kandidatgrad (eller tilsvarende).

Hvis du ikke har de ovennævnte kvalifikationer, men har betydelig ledelseserfaring du kan overvejes til indrejse på dette kursus.

Hvis engelsk ikke er dit første sprog, vil du normalt også brug for IELTS 6,5 (eller tilsvarende). Hvis du ikke har det krævede engelsk niveau, kan du studere engelsk med os fra IELTS 4,0 (eller tilsvarende).

Ved ansøgning skal du medtage en henvisning fra din nuværende arbejdsgiver. Henvisningen bør klart redegøre hvor længe du har været ansat i dem og give en opdeling af dit jobindhold og roller og ansvar.

Vi ønsker måske at interviewe dig som en del af ansøgningsprocessen. Det kan være på en åben dag eller over telefonen.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre »

This course is Campusbaseret
Start Date
Duration
1 - 2 år
Fuldtid
Deadline