Mba: universitet northampton

Centre of Management and Applied Sciences

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Mba: universitet northampton

Centre of Management and Applied Sciences

University of Northampton

mba

MBA programmer på Northampton Business School er omhyggeligt designet til at tilbyde indgående kendskab til alle kritiske forretningsområder og funktioner. For at lykkes i erhvervslivet, du har brug for mere end blot business-færdigheder. Master of Business Administration er en globalt anerkendt ph.d.-niveau for ambitiøse og motiverede kandidater.

Denne unikke MBA vil passe dem, der stræber erhvervsfolk uden forudgående business eller ledelse erfaring, men har en klar interesse i og lidenskab for virksomhedsejere, initiativ og iværksætterånd. Dette MBA er til rådighed til at studere på fuld tid eller gennem fjernundervisning.

Opnå en MBA på University of Northampton vil understøtte din karriere progression ved at udvikle dine kritisk tænkning og forskning færdigheder, som vil øge din virksomhed viden og forståelse. Den MBA vil lære dig teorien om effektiv forvaltning praksis og udstyre dig med væsentlige færdigheder, selvtillid og kompetencer til at hjælpe dig, når du venture i dit valgte branche. Du vil lære at tænke lateralt, udfordring konventionen og tilbyde videnbaserede løsninger på forretningsmæssige problemstillinger. Du vil være i stand til at tænke og drive forskelligt på dine kolleger, som er afgørende i dagens globale erhvervsklima arena.

Den MBA er fantastisk til at skabe og opbygge dit netværk. Du vil studere sammen ambitiøse kandidater og har mulighed for at engagere sig med erhvervsfolk fra en række organisationer, brancher og lande udveksler deres erfaringer, indsigter og bedste praksis. Du vil indgå i et fællesskab af indflydelsesrige vejledere, erhvervsfolk og MBA alumner. Nuværende personale og tidligere MBA-studerende fra dette universitet spænder over hele kloden og tilbyde omfattende, diverse, tværkulturelle forretningsmæssige erfaringer.

For yderligere undersøgelser, email os på: info@mms1.org. Alternativt kan du blot udfylde formularen til højre og en akademisk specialist vil være i kontakt med dig.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is
Online
Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Forenede Arabiske Emirater - Dubai, Dubai
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Qatar - Qatar Online
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Saudi-Arabien - Jeddah, Makkah Province
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates