Master of Business Administration i Regnskab


Ud over den pædagogiske forberedelse til en karriere, der fører til øverste ledelse, opfylder master of business administration-regnskabsprogram de uddannelseskrav, der giver eleverne mulighed for at sidde til New York State Certified Public Accountancy eksamen. Programmet understreger også de nødvendige for design, drift og styring af regnskab informationssystemer færdigheder.


Adgangskrav


Udfyldte ansøgninger om optagelse skal være på filen i Office of Graduate Tilmelding Service mindst fire uger før tilmelding til det kommende akademiske kvartal for studerende fra USA, og op til 10 uger inden for internationale studerende, der søger studerende visa.

For at blive betragtet som optagelse til MBA-regnskabsprogrammet skal en kandidat:

  • have en studentereksamen grad fra en akkrediteret institution og et praktisk kendskab til algebra og statistik,
  • indsende udskrifter fra alle tidligere bachelor-og kandidatniveau selvfølgelig arbejde,
  • forelægger resultaterne af Graduate Management Admission Test (GMAT) eller Graduate Record Exam (GRE) (GMAT foretrækkes til internationale ansøgere og dem, der gælder for stipendier),
  • indsende en personlig erklæring og et CV, og
  • udfylde en ansøgning om kandidatoverbygningen.

Internationale ansøgere skal indsende resultaterne af Test af engelsk som fremmedsprog med et minimum score på 580 (papirbaseret), 237 (computer-baseret) eller 92 (Internet-baseret). De International English Testing Sprog System (IELTS) prøveresultater vil blive accepteret af RIT i stedet for TOEFL eksamen. Den mindste acceptable score er 7,0. TOEFL eller IELTS krav frafaldes for engelsk som modersmål og for dem indsende udskrifter og eksamensbeviser fra amerikanske institutioner. For yderligere information om IELTS, besøg www.ielts.org.

Accepterede studerende kan udskyde tilmelding til op til et år. Efter et år, skal der indsendes en ny ansøgning og vil blive revurderet på grundlag af de mest aktuelle optagelse standarder.

Program undervist i:
Engelsk
Rochester Institute of Technology (RIT)

Se 1 flere kurser fra Rochester Institute of Technology (RIT) »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
2 år
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date