Læs den officielle beskrivelse

Business Administration (MBA)

• Den kraft, der driver UM-Flints MBA-program, er teambaseret projektarbejde, en tilgang til læring, der trækker direkte fra nutidens mest succesfulde forretningsmæssige tilgange til innovation, implementering, risikostyring, beslutningstagning og meget mere.

• UM-Flints MBA-program giver dig mulighed for at udvikle mere dybdegående kompetence inden for specialiserede områder gennem koncen- trationer inden for regnskab, computerinformationssystemer, økonomi, sundhedsstyring, international forretning, leanproduktion og marketing.

• Som alle universiteter i Michigan fakultet er UM-Flint's MBA instruktører sande "ledere og bedste" - erfarne, testede og respekterede eksperter på deres område.

Fleksibilitet

• UM-Flint MBA tilbydes i to leveringsformer, der passer til din livsstil:

1. Traditionel MBA: På campus, 20- til 32-måneders program med klasser om aftenen


2. NetPlus! MBA: blandet mode, 15- til 24-måneders program, der kombinerer online kursusarbejde med on-campus sessioner hver sjette uge

• Dual grad programmer til rådighed:


- MBA / MS i datalogi og informationssystemer

- MBA / MA I Samfundsvidenskab

- MBA / MS i Manufacturing Operations (med Kettering University)

• Tilpassede programplaner giver dig mulighed for at gennemføre programmet på det ønskede tempo.

Traditionel MBA (20-32 Måneder)

Det traditionelle MBA-program er rettet mod professionelle fagfolk ved at tilbyde aftener på UM-Flint campus. Små klassestørrelser forbedrer dine peer-interaktioner og fakultetshøringer. Gruppen erfaring opmuntrer dig til at udvikle et livslangt professionelt netværk.

Studerende registrerer typisk to kurser om efterår og vinter, og et kursus i forår eller sommerperiode. Du kan forfølge det traditionelle MBA-program på fuld tid ved at tage tre kurser (ni kredit timer) i efterår og vinter.

Netplus! MBA (15-24 måneder)

NetPlus! MBA-programmet er et innovativt blandet-mode-program, der blander det personlige interaktion mellem traditionelle klasseværelsesaktiviteter med ethvert tidspunkt, hvor som helst, hvor nem moderne onlineindlæring er. Det er designet til at gøre UM-Flint MBA-programmet bekvemt tilgængeligt for travle fagfolk fra et bredt geografisk område. Dette program vil ikke kun give dig den ledelse viden, der er nødvendig for at lykkes, men vil også give dig en teknologisk kant på en konkurrencedygtig markedsplads. På en stadig mere global markedsplads er kommunikations- og tekniske færdigheder udviklet i et fjernundervisningsprogram uvurderlig.

Weekendklasseseminarer (fre-lør), der holdes hver sjette uge på campus, forbedrer kvaliteten af ​​læringserfaringen og giver dig mulighed for at lave globale forretningskontakter. Studerende registrerer typisk to kurser om efteråret, vinteren, foråret og sommeren (12-ugers vilkår).

Akkreditering

School of Management er akkrediteret af AACSB International-The Association til Advance Collegiate Schools of Business. AACSB akkreditering repræsenterer den højeste standard af præstation for business schools over hele verden. Medlemsinstitutioner, der tjener akkreditering, bekræfter deres engagement i kvalitet og løbende forbedringer gennem et stringent og omfattende peer review system. AACSB akkreditering anses for at være kendetegnende for excellence i ledelsesuddannelse.

Adgangskrav

Adgang til MBA-programmet er åbent for kvalificerede kandidater med en bachelorgrad i kunst, videnskab, ingeniørvidenskab eller business administration fra et akkrediteret college eller universitet.

Adgang er baseret på kriterier, der har vist sig at forudsige succes inden for graduate business programmer, herunder tidligere akademiske resultater, Graduate Management Admission Test (GMAT) eller Graduate Record Examination (GRE) resultater og erhvervserfaring.

Program undervist i:
Engelsk
This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
15 - 32 måneder
Deltid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date