Læs den officielle beskrivelse

Undervisning: Engelsk / Tyrkisk

Institut for Marketing og Organisation har designet sin Master of Business Administration (MBA) program til at reagere på de behov, fremtidens erhvervsledere. Studieordningen er gearet til at tjene en bred vifte af mål gennem tekniske område kurser og et bredt spektrum af valgfag, som giver vores studerende mulighed for at forbedre deres viden og færdigheder i Finansministeriet, Marketing, Human Resources Management, International Business, Produktion, Strategi og Tyrkisk erhvervsklima. Deltagerne i MBA-program vil således mestre både detaljer og hele billedet i de lokale og globale sammenhænge. Udover teoretisk fundament af forretningsmæssige problemstillinger, moduler dækker den seneste udvikling i det domæne og virkelige applikationer. Studerende har mulighed for at udvide deres læring erfaringer med omfattende i langsigtede opgaver. MBA-program tilbyder kurser i to sprog instruktion baseret på valget af den studerendes; på engelsk og tyrkisk. Vores studerende er forsynet med grundlaget for funktionelle områder i tre semestre, og i mellemtiden de også specialiserer sig inden for deres valg via valgfag, hvorefter de gennemfører en afhandling eller projekt om deres valg.

Ikke-afhandling program omfatter 5 obligatoriske moduler, 5 valgfrie moduler og et begreb projekt. Programmet med speciale omfatter 5 obligatoriske moduler, 2 valgfrie moduler og afhandlingen.

MBA-program byder på syv moduler af specialisering:

  • Capital Markets og Finans - International Business - Human Resources Management - Retail Management - Marketing Communications; - Risikostyring - Small Business Management
Program undervist i:
Engelsk
Yasar University
This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 semestre
Fuldtid
Price
11,000 USD
for det komplette program
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date