Mba master i business administration

Generelt

Program beskrivelse

START SOM ENHED

Aston MBA er det næste kapitel i din karriere. Uanset om din ambition er at lede i internationale organisationer eller starte noget tættere på hjemmet, vil kurset finpudse din strategiske tænkning og forberede dig til en karriere i spidsen for erhvervslivet.

De bedste ledere har mestret kunsten til beslutningstagning og handling baseret på kritisk tænkning. Din Aston MBA vil lære dig at reflektere over din egen karriere, opleve nye muligheder og udvikle en vækstindstilling. Du bliver underholdende i alt du gør.

Fleksible studieveje
Vi tilbyder et valg af veje, der gør det muligt for dig at kombinere dine MBA-studier med dine faglige og personlige forpligtelser:

 • 12 måneders fuldtids MBA
 • 30 måneders Executive Part-time MBA
 • 30 måned Executive Læreruddannelse MBA
 • 24 måneders online MBA

Alle uddannelsesformer er fuldt akkrediterede og fører til den fulde Aston MBA-pris.

Deltag i rækken

Aston Business School anerkendes konsekvent af verdens mest fremtrædende placeringer som at være i spidsen for erhvervsuddannelse:

 • Aston er placeret i de øverste 1% af Business Schools verden over med tredobbelt akkreditering fra AMBA, AACSB og EQUIS, de førende akkrediteringsorganer for handelsskoler i Storbritannien, USA og Europa.
 • Vi er blevet tildelt guld i undervisningsevalueringsrammen (TEF, 2017).
 • Aston MBA er en af verdens bedste MBA'er (Tier 1) i CEO Magazine Global MBA Ranking 2017.
 • Vores fuldtids MBA er anbragt 5. i Storbritannien og 26. i Europa i Eduniversal Best Masters Ranking (2017).
 • Executive MBA er placeret i top 40 i verden af CEO Magazine Global MBA Rankings (2017).
 • Vi er en top 10 University i Online MBAs Global MBA Rankings (CEO Magazine 2016).
 • Online MBA er ranket top 15 i verden (QS Distance Online MBA Rankings 2017).
 • 5 QS Stjerner for excellence i undervisning, beskæftigelsesegnethed, innovation, faciliteter, inklusivitet og internationalisering.
 • Vi er en af ​​kun tre erhvervsskoler i Det Forenede Kongerige for at modtage Small Business Charter Award Gold Level for at demonstrere exceptionel dedikation til at støtte små virksomheder.

Mere end en MBA

Få mere fra din MBA hos Aston. Vi tilbyder en række ekstra fordele for at sikre, at du får mest muligt ud af din tid hos os.
Få Edge

Vores tilbud er mere end en MBA. Skærp din tænkning med et personligt udviklingsprogram designet og leveret af professorer og praktikere i adfærdsvidenskab. Aston Edge er vores måde at træne dig på for den mere elusive, sociale og personlige side af virksomheden. Menneskets psykologi er glat, så Edge er designet til at hjælpe dine strategier med at holde sig i håndteringen af ​​et komplekst udvalg af interessenter og forretningsprojekter.

Dedikeret karriere støtte

Vi lærer jer rebene, så du kan gøre det til toppen. Vores omfattende karriereforvaltningsprogram er designet til at øge din beskæftigelsesegnethed og hjælpe dig med at tage det næste skridt, uanset om det er i en ny rolle, en karriereændring eller en opstart. Aston MBA's dedikerede karrierekonsulent, Paul Schoonenberg, har 15 års erhvervserfaring og økonomisk erfaring og har arbejdet i hele Storbritannien, Europa og Asien. Det er Pauls job at hjælpe dig med at kortlægge din karriereplan efter MBA.

Vejledning fra starten

For at hjælpe dig med at reflektere over din læring, har du mulighed for at være partner med en Aston MBA kandidat mentor. Din mentor vil have en afgørende rolle i din tid hos Aston, som fungerer som lydkort og fodring i dine studier. De vil give dig senior karriere rådgivning og dele deres oplevelser for at hjælpe dig med at forberede dig til en karriere øverst.

Hvorhen?

Udnyt en bred vifte af muligheder for international rejse og studie som en del af dit MBA-program. Heltids MBA'er vil tilbringe en uge hos en af ​​vores europæiske handelsskole partner institutioner, hvor de vil deltage i foredrag, netværk med andre MBA'er og besøge multinationale organisationer. Der er også mulighed for at studere i udlandet som en del af et sommerprogram, et semester i udlandet eller endda få yderligere mastere som led i vores prestigefyldte Double Degree-program.

Din MBA starter her

Download MBA brochure for mere information om Aston MBA.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

At Aston business School it’s our ambition to help you make the most of yours. Our MSc and MBA portfolio has been designed in close partnership with business and industry in the UK and internationally ... Læs mere

At Aston business School it’s our ambition to help you make the most of yours. Our MSc and MBA portfolio has been designed in close partnership with business and industry in the UK and internationally, giving you an ideal platform on which to build you future career. Impressive accreditation, a worldwide reputation and staff who can pass on the benefit of genuine commercial experience will enhance your prospects and progression. Our course structures enable you to gain the skillsets needed to succeed in today’s competitive workplace, such as negotiation, communication, leadership, teamwork and innovative thinking. It is skills such as these that keep our graduates highly sought after by some of the world’s leading organisations. Innovative, grounded and relevant, the breadth of courses and diversity of the student community will give you a rounded, international perspective, making you ready for life at the forefront of business. For full details visit www.aston.ac.uk/abs. Minimer
Birmingham , Lyon , München + 2 Mere Mindre

Akkrediteringer