Yale School of Architecture og School of Management tilbyder et joint-degree program inden for arkitektur og ledelse. Dette program er især rettet mod personer, der ønsker at integrere design, byudvikling og ledelses erhverv i forfølgelse af karriere i regeringen eller den private sektor.

Fællesuddannede studerende i den treårige første professionelle M.Arch. Programmet skal udfylde alle krav til graden, herunder seks designstudioer, med de første fire vilkår, der tages efter hinanden. Dette er en akkrediteret, faglig grad og specifikke krav må ikke omgåes, undtagen når der gives dispensation til kursusarbejde, der tidligere er afsluttet hos andre institutioner. Studerende i dette program vil have deres samlede antal kursusbevillinger kræves til M.Arch. grad reduceret fra den normale 108 kreditter til 90 studiepoints. Det betyder at de vil tage 18 færre valgfag (seks valgfrie kurser). Normalt giver denne tilpasning den studerende mulighed for at opdele den endelige (fjerde) årsplan mellem de to krævede avancerede studier på Arkitektskolen og kurser på Handelshøjskolen.

Fællesuddannede studerende i den toårige post-professionelle M.Arch. Programmet skal gennemføre 54 studiepoeng i Arkitektskolen, herunder fire avancerede studier. De vil gennemføre fælles-uddannelsen på tre år, normalt bestående af et helt år i hver skole og et sidste år fordelt mellem de to skoler.

Ved afslutningen af ​​de krævede undersøgelser tildeles joint-degree programmet både en Master of Business Administration (MBA) og en Master of Architecture. Tilbagetrækning eller afskedigelse fra Handelshøjskolen forpligter automatisk en studerende til at gennemføre alle normale krav til M.Arch. grad (108 point for første faglige grad, 72 studiepoints for post-professionel grad). M.Arch. grad vil ikke blive tildelt kandidater i fælles grad, før de har gennemført alle krav til begge grader.

Optagelser afgøres uafhængigt af de to skoler. Studerende kan ansøge begge skoler på samme tid og, hvis de accepteres, begynder deres studier på Arkitektskolen, da adgang til skolen ikke kan udskydes; eller de kan ansøge på School of Management før deres sidste år på Arkitektskolen. Studerende, der er indskrevet på School of Management, kan ansøge om Arkitektskolen i løbet af deres første år. Dem, der ansøger samtidig, bør så angive på begge ansøgninger. Ansøgninger til Arkitektskolens Arkitektskole skal godkendes af komitéen for fælleseksamen. Forespørgsler kan rettes til justitssekretæren, arkitektskolen og til direktøren for studietjenester, kontor for studietjenester, ledelse af ledelse.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 10 flere kurser fra Yale School of Management »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
3 år
Fuldtid
Price
33,800 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date