En kandidatgrad i Business Administration indebærer studier af ledelse - det vil sige processen med at organisere og lede ressourcer, som omfatter mennesker, økonomi, materialer og information.

Ledere skal ikke kun forstå disse funktioner og deres indbyrdes forhold, men også hvordan en hurtigt skiftende markedsplads påvirker dem. Som beskrevet af Graduate Management Admissions Council, "den moderne leder er en del forecaster, en del problemløsende, en del vejleder og en del personlige eksempel til andre." Northwest MBA-program vil hjælpe dig med at forberede de udfordringer, du vil møde i det nye årtusinde .

Northwest MBA-program giver dig mulighed for at være en virksomhedsleder ved at udvikle færdigheder i etisk beslutningstagning, økonomisk planlægning, kvantitativ analyse, formulering af politikker og interpersonelle relationer samt en forståelse af den nye globale økonomi. Programmet fokuserer på at udvikle erhvervsfonde og derefter anvende denne baggrund på forretningsproblemer i funktionelle områder. Du vil opdage, hvordan ledelsesevner er anvendt til at nå forretningsmæssige og organisatoriske mål. Ved at lære at genkende og løse operationelle problemer opnår MBA-kandidaten den maksimale fleksibilitet, der er afgørende for nutidens dynamiske samfund og det multinationale miljø.

eksamen spring2010 TA189

Northwest MBA-program, akkrediteret af Akkrediteringsrådet for Business Skoler og Programmer, tilbyder et omfattende og innovativt læseplan, der løbende gennemgås for at sikre, at vores mission afspejler de ændrede ansvarsområder for virksomhedsledere, især inden for den globale kontekst, som landet i stigende grad står overfor. Forberedelse af fremtidige virksomhedsledere kræver nye og fantasifulde svar sammen med en forpligtelse til løbende kvalitetsforbedring. Ledende kvalitetseksperter udvalgt Nordvest som modtager af Missouri Quality Award i 1997, 2001, 2005 og 2008, en prismodel efter den prestigefyldte Malcolm Baldrige National Quality Award, så du kan være sikker på, at Northwest er forpligtet til at levere kvalitet.

Nordvestens kandidatuddannelser bygger på traditionel teori ved at kombinere nutidige indsigter med klassisk indholdsbaseret læring. For eksempel har nylige studerende besøgt virksomheder til praktisk læring om interne operationer, involveret i spørgsmålet og besvarelser med ledere på højt niveau, udviklet omfattende porteføljer af aktuelle forretningsmæssige emner, foretaget dybtgående analyser af enkelte virksomheder / brancher og deltog i fokus gruppe forskning for non-profit organisationer.

For dem med en bachelor business grad, kan MBA udfyldes på så kort tid som 12 måneder. For ikke-erhvervsmæssige bachelor grader, tager programmet cirka to år som en fuldtidsstuderende.

Valk spring2017 ch0004

MBA landbrugsøkonomi vægt

Den studerende, der ønsker en karriere inden for landbrugets forretningsmæssige aspekt, kan vælge at forfølge MBA med vægt i landbrugsøkonomi, som tilbydes i samarbejde med Landbrugsvidenskabsskolen. Dette program er en logisk forlængelse for studerende, der har gennemført en bachelorgrad i landbrugsvirksomhed.

Den MBA - Agricultural Economics Emphasis kandidat vil have to rådgivere - en fra MBA fakultet, og en fra School of Agricultural Sciences.

Forudsætninger

For vægt i landbrugsøkonomi skal følgende kursus forudsætninger opfyldes ud over MBA forudsætningskurser: ECON 52151 Mikroøkonomiske principper
ELLER
AGRI 03110 Introduktion til landbrugsøkonomi
AGRI 03130 Plantevidenskab
AGRI 03150 Animal Science
AGRI 03304 Farm Management og Records Analysis
AGRI 03334 Jordbund

Graduate Course Requirements

MBA Landbrugsøkonomi vægt kandidater skal gennemføre følgende kurser: (Se kursusbeskrivelser for de nødvendige forudsætninger kurser.)

Kursus Timer
ACCT 51646 Ledelsesregnskab 3
ECON 52651 Makroøkonomi for Erhvervsdirektører 3
ELLER
ECON 52654 Ledelsesøkonomi 3
FIN 53621 Finansiel forvaltning 3
MGMT 54616 Organisatorisk adfærd i administration 3
MGMT 54618 Executive Seminar * 3
MKTG 55630 Strategisk Marketing 3
CSIS 44623 Informationsteknologiledelse 3
Valgfag 12
Total kredit timer 33
ValgfagValgfag: Enhver studerende, der ikke gennemførte et internationalt erhvervskursus på bachelorniveau, skal gennemføre MKTG 55631 International Business som valgfag.

Valgfag skal i forvejen godkendes af den studerendes rådgiver. Ikke mere end tre (3) timer af 500-niveau kurser kan regnes som valgfag

De fleste IT Management kurser kan tages som valgfag, hvis forudsætningerne er opfyldt, med rådgiver godkendelse. Følgende ikke-erhvervsmæssige kurser kan tages som valgfag med rådgiver godkendelse.

Kursus Timer
AGRI 03502 landbrugspriser 3
AGRI 03503 landbrugslovgivning 3
AGRI 03504 Futures Trading 3
AGRI 03505 Agricultural Resource Economics 3
AGRI 03508 Landbrugspolitik 3
AGRI 03602 Avanceret Landbrugsøkonomi 3
AGRI 03604 Advanced Farm Management 3
AGRI 03691 Forskningsmetoder i Life Sciences 3
AGRI 03609 Særlige emner inden for landbrugsøkonomi 1-3
* Executive Seminar skal tages under din sidste indmeldingsperiode.

Under ACBSP-akkrediteringsstandarder skal kandidatstuderende, der forfager MBA-grader, færdiggøre mindst 30 timer i kurser, der udelukkende er reserveret til kandidatstuderende (det vil sige kurser på 600 niveauer).

BEMÆRK: Ag Finans og Ag Marketing opfylder ikke forudsætningen for MBA-programmet.

Ag science fall2015 tw0333

MBA Adgangskrav

Ansøgere til Northwest Missouri States University's MBA-program med en bachelorgrad i erhvervslivet fra et regionalt akkrediteret universitet med et kumulativt kvalitetspointsgennemsnit (GPA) på 2,5 på en 4,0 skala og en af ​​følgende:

 • Tre års kontinuerlig faglig fuldtidserfaring, OR
<li>  Tre &aring;rs kontinuerlige fuldtidsforeninger i USA indr&oslash;mmede eller bestilte milit&aelig;rtjeneste, OR</li>
<li>  Graduate grad fra et regionalt akkrediteret universitet med mindst 3,0 kumulative GPA, OR</li>
<li>  En GMAT score p&aring; 440 eller derover, OR</li>
<li>  Et optagelsesindeks p&aring; 1100 (GPA x 200 + GMAT), OR</li>
<li>  En GRE-score p&aring; 285 eller derover, OR</li>
<li>  Et optagelsesindeks p&aring; 965 (GPA x 200 + GRE), OR</li>
<li>  Et 70. percentil p&aring; Business Major Field Test score eller derover</li>


Internationale ansøgere skal opfylde en af ​​følgende engelskkundskaber *:

 • TOEFL-score på 550 (papir), 213 (computer) eller 79/80 (internetbaseret). ELLER
<li>  IELTS score p&aring; 6,5 OR</li>
<li>  PTE score p&aring; 53</li>


* Det engelskkundskabskrav kan frafaldes for internationale ansøgere med bacheloruddannelse fra nogen af ​​de regionalt akkrediterede institutioner i USA.

Ansøgere til MBA-programmet, der ikke har en bachelorgrad i erhvervslivet, er forpligtet til at gennemføre MBA Business Foundation-kurset, der er specielt designet til studerende, der er nye til erhvervsliv.

Overfør Credits

Kun studerende, der har god status som kandidatstuderende på en regionalt akkrediteret institution, er berettiget til at ansøge som kandidatoverførende studerende.

Ikke mere end ni trimester timer af kandidatkredit bestående af højst fire kurser kan overføres til et kandidatprogram. Overførselskredit skal være fra en regionalt akkrediteret institution. Godkendelsen af ​​de fulde ni timer er betinget af, at den studerendes planlagte uddannelser er anvendelige. Den studerende skal arbejde på en bestemt kandidatgrad i Nordvest og have afsluttet Graduate Audit Agreement for at modtage vederlag for kvalificeret overførselskredit. Den studerendes rådgiver skal skriftligt anmode om overvejelse af potentiel overførselsgodtgørelse fra dekan for ph.d.-skolen. Overførselskreditter behandles ikke for ikke-uddannede eller certificerede kandidatstuderende. Overførselskredit ansat til en grad må ikke være ældre end otte år.

Kun arbejde evalueret "B" eller derover er acceptabelt for overførselskredit og gælder for en bestemt kandidatuddannelse. Coursework taget for ungraded kredit kan ikke bruges mod en grad. Officielle transkripter skal vise, at kreditten er på kandidatniveau. Ingen overførselskredit accepteres for kurser taget ved korrespondance.

Kredit udfyldt hos enhver institution som en del af en avanceret grad fra denne institution er ikke acceptabelt for overførsel mod en kandidatgrad på nordvest.

Northwest har mulighed for ikke at acceptere overførselskredit fra en regionalt eller nationalt akkrediteret institution til kurser, der tilbydes af den pågældende institution i en stat uden for den stat, hvor institutionen har sin hjemlige campus.

International Student Optagelse

Før den studerende vælger at deltage i Nordvest, bør den internationale studerende undersøge hans eller hendes økonomiske situation meget omhyggeligt. Den amerikanske indvandrings- og naturaliseringstjeneste kræver, at nordvestlige stater bekræfter, at internationale studerende er fuldt accepteret i et kandidatuddannelsesprogram for fuldtidstilmelding (gradersøgning) og har tilstrækkelige midler til at dække alle udgifter: undervisning, bolig, transport osv. Northwest kræver en erklæring om støtte fra elevens familie, sponsor eller regering. Erklæringen bekræfter at undervisning, værelse og pension og personlige midler er til rådighed, og at den studerende har lov til at eksportere og bytte disse midler. Uden denne certificering kan ingen I-20 form udstedes.

Internationale studerende skal også have tilstrækkelig sygesikring. Northwest tilbyder en forsikringsplan, hvis eleverne ikke har egen forsikring, eller der er andre forsikringsagenter i Maryville.

Nye internationale studerende

Internationale studerende skal opfylde alle adgangskrav som beskrevet i "Adgangskrav" og skal have en bacheloruddannelse fra et godkendt fireårigt universitet eller college. For at være fuldt optaget til Nordvest skal eleverne indsende følgende emner til Northwest Office of Admissions.

 • International ansøgning, herunder supplerende og finansiel information, der kræver sponsor underskrift og notarius seal.
<li>  Officielle akademiske transkripter fra hver sekund&aelig;r og post-sekund&aelig;r institution deltog. Delvis udskrifter vil blive accepteret, hvis den studerende i &oslash;jeblikket er indskrevet p&aring; et kollegium eller universitet.</li>
<li>  Officielle GMAT eller GRE generelle testresultater.</li>
<li>  Ans&oslash;gningsgebyr i amerikanske dollars.</li>
<li>  Officiel test af engelsk som fremmedsprog (TOEFL) eller International English Language Test System (IELTS) eller Pearson Test of English (PTE) score.</li>
<li>  Oprindelig finansieringsoversigt fra et pengeinstitut for at bekr&aelig;fte, at undervisning, v&aelig;relse og bestyrelse og personlige midler er til r&aring;dighed.</li>
<li>  Kopi af pas eller f&oslash;dselsattest.</li>


Ved modtagelse af disse varer vil internationale studerende blive underrettet om accept eller afslag. Accepterede elever vil modtage en udfyldt I-20 formular, som de derefter skal præsentere til et amerikansk konsulat, når de ansøger om deres studerende (FI) visa. Studentvisum skal indhentes før de kommer ind i USA, da konvertering fra et turistvisum til en elevvisum på ingen måde er sikret.

Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurser fra Northwest Missouri State University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 - 2 år
Deltid
Fuldtid
Price
27,186 USD
Missouri bosiddende per semester time: $ 389.11 / Ikke-Missouri bosiddende per semester time: $ 641.97
Deadline
Kontakt skolen
Kontakt skolen
International students cannot start courses during Summer term—no summer intake.
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Maj 15, 2021
Ansøgningsfrist
Start Date
Aug 2019
End Date
Dec 15, 2021
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
International students cannot start courses during Summer term—no summer intake.
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Maj 15, 2021

Aug 2019

Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
International students cannot start courses during Summer term—no summer intake.
End Date
Dec 15, 2021