Mba i gæstfrihed og luksus brands management

Generelt

Program beskrivelse

MBA i Hospitality & Luxury Brands Management

MBH-programmet for CMH er internationalt anerkendt som 5-årig og 6-årig efter graduation Level grad. Eleverne har højtstående positioner, og de er straks i drift takket være en opdateret træning relateret til professionelle arrangementer.


MBA'en svarer perfekt til virksomhedernes behov på udkig efter erfarne og operationelle kandidater med en reel international dimension og en stor tilpasningsevne.


Uddannelsen lægger vægt på personlig udvikling, karriereplanlægning og personlig opfølgning.


MBA - Master of Business Administration er:

  • En global opfattelse af virksomheden
  • En international opfattelse af erhvervslivet
  • Iværksætteråndsindstilling i Hospitality and Luxury Brands Industry

Muligheder / Karriereplan


International Hospitality Management


Hotel Manager, Spa Center Manager, Marketing Manager, Reklame, Kommunikation, PR, Administration og Finans, Human Resources, Salg eller Indkøb i Hospitality Industry, F & B, Seminarer og Banket Organizer, Rejsearrangør, Hotel / Restaurant Konsulent mv.


International Luxury Brands Management


Udviklingsdirektør for et luksusmærke, Luksus Hotel Manager, Spa Center Manager, Luksusbutik Manager, Marketing Manager, Kommunikation, Reklame, PR, Administration & Finans, Human Resources, Salg eller Indkøb i Luksusindustrien, Arrangør Organiserer inden for Luksus Varemærker, Luksus Rejsearrangør, Varemærkechef, Ledelse / Marketingkonsulent i Luksus mv.


International Tourism Management


Turistudviklingschef i territoriale myndigheder (kollektiviteter), Turistkontorchef, Hotel Manager, Spa Center Manager, Marketing Manager, Kommunikation, Reklame, PR, Administration & Finans, Human Resources, Salg eller Indkøb i et hotel eller turistmæssige etablissement, Events Arrangør, Rejsearrangør, Ledelse / Marketingkonsulent i Turistsektoren, Turistudvikling Projektleder, Turisme Produkter Marketingchef, Lokal eller Departmental Turistudviklingsleder mv.


Kommunikation og PR


Marketing Manager, Kommunikation, Reklame, PR, Presse Officer, Reklame Arrangør Arrangør, Kommunikationsagentur Manager, Messe og Trade Show Arrangør, Kommunikations Projektleder, Merchandising Supervisor, Business Journalist, Kommunikation Konsulent mv.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

I over 35 år, har vores mission været at imødekomme det internationale marked inden for leder-og executive uddannelsesprogrammer i Hospitality Management, Turisme, luksusmærker og internationale anlig ... Læs mere

I over 35 år, har vores mission været at imødekomme det internationale marked inden for leder-og executive uddannelsesprogrammer i Hospitality Management, Turisme, luksusmærker og internationale anliggender. Vores gruppe udvikler de udvekslinger, og udvider sin internationale tilstedeværelse til Europa, Sydøstasien, Kina og Østeuropa i partnerskab med virksomheder og corporate universiteter. Vores stærke sider: En innovativ og lydhør undervisning med programmer, der kombinerer de mest moderne metoder til international ledelse og traditioner ekspertise inden for Hospitality Business og luksusmærker. En direkte engagement i branchen, med kurser og ledelse kurser bringe de studerende til hurtigt at tilegne sig den teoretiske viden og teknisk-praktiske færdigheder, som de kurser, og dermed være fuldt operationelt i slutningen af ​​deres studier. Et højt niveau fakultet, der består af professorer, fra høje klassificeret amerikanske og europæiske universiteter, internationale eksperter og fagfolk. En professionel og individuel coaching med en coach. Coachingen hjælper deltagerne til at fastsætte deres karriere planer og personlig udvikling. Et multikulturelt miljø med studerende fra over 41 nationaliteter. Dette gør det muligt for vores deltagere at interagere med hinanden, ikke kun gennem sproget, men også gennem kultur og mentalitet. En arbejds-baseret program, som giver mulighed for at starte en deltid erhverv for deltagere startende fra det andet år og fuld tid en af ​​de MBA-studerende. En tosproget program (fransk / engelsk), der giver ægte tosprogethed. Europæisk og international anerkendelse af vores grader.Vores kurser er akkrediteret af ECBE - Det Europæiske Råd for Business Education - og ACBSP - Sammenslutningen af ​​kollegiale Business Schools og Programmer, der giver dem europæisk og international anerkendelse. Takket være dem, akkrediteringer, vores elever har mulighed for at tilbringe et semester i udlandet i en af ​​vore 750 partner universiteter i netværket ACBSP-ECBE-ECMU og at validere en dobbelt grad. Minimer