Tilslutter strenge managementteori og praksis med økologisk og social bevidsthed, systemtænkning og bæredygtig ledelse.

Bemærk: På grund af hybrid (blandet online / månedlig i person kurser) kursus struktur, er dette program ikke åbent for internationale studerende, der kræver et studenter visum. Se venligst på vores MBA i Sustainable Business, Seattle Metro program, hvis et studenter visum er påkrævet.

Alle tre af vores Master of Business Administration (MBA) grader er for dem, der forestiller en mere lige, velstående og bæredygtig verden. Presidio Graduate School giver eleverne mulighed for at blive dygtige og visionære ledere, forandringsagenter og iværksættere inden for alle områder eller virksomheder. Det mest karakteristiske element i vores programmer er vores signatur integrerede læseplan designet til at forbinde rigorøs managementteori og praksis med økologisk og social bevidsthed, systemtænkning og bæredygtig ledelse.

Bæredygtighed i hvert kursus

Presidio Graduate School MBA programmer forberede eleverne til at være dygtige og visionære ledere i ethvert område eller virksomhed. Dagens forretningsfolk må ikke kun lede vellykkede organisationer, men forstå de mange komplekse og indbyrdes afhængige spørgsmål, som definerer bæredygtighed, fra klimaforandringer og ren teknologi til interessent engagement og social ansvarlighed.

Vores MBA-grader forbinder rigorøs managementteori og praksis med økologisk og social bevidsthed, systemtænkning og bæredygtig ledelse. Vores læreplan væver disse elementer sammen for at give vores studerende mulighed for at blive effektive ledere, forandringsagenter og iværksættere til tjeneste for en mere retfærdig og velstående verden.

MBA-programoversigt

Presidio Graduate School trives, fordi nutidens succesfulde forretningsfolk må ikke kun lede organisationer, men forstå de mange komplekse og indbyrdes afhængige spørgsmål, der definerer bæredygtighed. Fra klimaforandringer og CleanTech til interessent engagement og samfundsansvar er der nye færdigheder og nye tankegang, der er afgørende for at sikre en mere retfærdig, velstående og bæredygtig verden. Vi definerer kompetence inden for bæredygtig ledelse som en arbejdsmæssig styring af disse tre grundlæggende begreber.

MBA-programformat

PGS MBA-programmerne er 60-kredit pensum med 15 krævede kurser og et valgfag. Programmet kombinerer ansigt til ansigt klasseværelse oplevelse med fleksibiliteten af ​​interaktive fjernundervisning. Studerende har lige så meget tid i klassen som et traditionelt MBA-program. PGS giver dog et yderligere niveau af læring gennem en robust online-komponent, der udvikler vigtige ledelsesevner og letter det virtuelle samarbejde mellem eleverne.

Det fuldtidsuddannede program spænder over to år og deltidsprogrammet fire år. Hvert semester udføres undervisningen i klasseværelset over en fire dages opholdsperiode (deltidsstuderende deltager i to dage i klasser). Disse boliger forekommer torsdag til søndag en gang om måneden i fem måneder.

Presidio Graduate School's MBA-program forbereder eleverne til at være dygtige og visionære ledere på ethvert område eller virksomhed. Dagens forretningsfolk må ikke kun lede vellykkede organisationer, men forstå de mange komplekse og indbyrdes afhængige spørgsmål, som definerer bæredygtighed, fra klimaforandringer og ren teknologi til interessent engagement og social ansvarlighed.

Vores MBA-grader forbinder strenge managementteori og praksis med økologisk og social bevidsthed, systemtænkning og bæredygtig ledelse. Vores læreplan væver disse elementer sammen for at give vores studerende mulighed for at blive effektive ledere, forandringsagenter og iværksættere til tjeneste for en mere retfærdig og velstående verden.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurser fra Presidio Graduate School »

Dette kursus er Online og campus kombineret
Start Date
Sep 2019
Duration
2 - 4 år
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date