Mba global bank og finans

Birmingham Business School, University of Birmingham

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Mba global bank og finans

Birmingham Business School, University of Birmingham

Den Global Banking and Finance MBA er designet til fagfolk, der stræber efter at en karriere i den globale bank og finans. Det vil lede dig gennem ledelse og tekniske færdigheder, og udvikle dig til en bredt kyndige professionelle, der kan udføre i toppen af ​​den internationale bank-og finansielle branche.

Birmingham Business School er akkrediteret af AACSB (Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business), AMBA (Association of MBA) og EQUIS (European Quality Improvement System).

Den Distinguished Ledere serien viser de højt profilerede erhvervsledere MBA studerende på Birmingham kan få adgang til.

Dette MBA-program er specielt designet til kandidater, der ønsker at udvikle en karriere i den globale bank og finans. Programmet sigter mod at forbedre forvaltningen og tekniske færdigheder ved at fokusere på nøgleområder som international bankvirksomhed, bank og finans regulering og tilsyn, risiko og aktiver og passiver, strategisk ledelse af finansielle institutioner, finansielle markeder og private equity og venture kapital finansiering.

Mange af vores kandidater arbejder på ledende stillinger i banker og finansielle institutioner, og i den finansielle industri i hele verden. Programmet er leveret af University fakultet og branchens aktører til at imødekomme de nuværende og fremtidige behov i den globale finansielle sektor. MBA (GBF) tiltrækker højt kvalificerede og erfarne studerende fra en række forskellige kulturer og nationaliteter, og er meget populære af de studerende, der ønsker at specialisere sig i bank og finans.

Programmets indhold

Programmet omfatter centrale moduler og valgfrie moduler. Bortset fra den underviste element i programmet, har de studerende mulighed for at deltage i foredrag leveret af praktiserende ledere og topledere fra nogle af verdens førende banker og finanshuse. Studerende vil have mulighed for at interagere, diskutere deres karriere-relaterede spørgsmål og få værdifuld indsigt i bearbejdning af disse prestigefyldte institutioner.

Hvorfor studere dette kursus

Færdigheder til at fremme din karriere i bank og finans - Udvikle en bred forståelse af tekniske og ledelsesmæssige færdigheder til at blive et godt afrundet leder i international bank og finans.

Adgang til nyeste forskning - Som en researchled business school, giver vi vores studerende adgang til den nyeste trends, data og viden inden for globale bank- og finanssektoren.

En levetid karriere coaching - Fra det øjeblik du slutte sig til os, vil du få en mentor og karriere coach til rådighed til at guide dig gennem din karriere i international bank og finans.

Akkrediteret business school - Vi holder den prestigefyldte 'triple-krone "akkreditering fra AACSB (Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business), AMBA (Association of MBA) og EQUIS (European Quality Improvement System).

adgangskrav

En god Honours plus mindst tre års postgraduation erhvervserfaring i bank eller finansiering på et tilsynsorgan niveau. Tilsvarende faglige kvalifikationer vil også blive undersøgt.

Ansøgere, der ikke opfylder kravene til direkte adgang til den etårige MBA (GBF) program har mulighed for at ansøge om den 24-måneder rute. For dem med passende kvantitative færdigheder, er det muligt at indtaste det første år af den 21-måneders rute i januar (se MBA (fuld tid) for detaljer).

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Duration
Varighed
12 - 24 måneder
Fuldtid
Price
Pris
25,000 GBP
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Birmingham, England
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Det Forenede Kongerige - Birmingham, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen