Read the Official Description

Executive MBA-formatet af Darden MBA-programmet er designet til fagfolk med krævende tidsplaner . Med Darden EMBA finder du, at der er betydeligt færre rejser væk fra hjemmet og kontoret, end du måske ville forvente - i gennemsnit en gang om måneden. Du har fleksibilitet til at studere på din egen skema mellem på-grunde sessioner, men alligevel have tilstrækkelig tid hos Darden til at etablere et stærkt lærende fællesskab og netværk.

Programmet udnytter en blandet model af programlevering:

Månedlige Weekend Residences

Du kommer typisk til Darden en gang om måneden til sessioner, der finder sted torsdag til lørdag. Handlingsorienterede klasser omfatter case-diskussioner, simuleringer og individuelle og gruppepræsentationer. Weekendboliger styrker dit læringssamfund og cementerer forholdet mellem studerende, fakulteter og medarbejdere, der er så vigtige for Darden-oplevelsen.

Fire en-ugers ledelsesophold

I løbet af 21 måneder deltager du også i fire ugers ledelsesresidenser - hvoraf tre foregår hos Darden og en på en international placering . Disse intensive, oplevelsesmæssige boliger giver nye perspektiver på de ledelsesmæssige udfordringer, du står over for hver dag. Du styrker dine ledelsesevner gennem workshops, coaching og refleksion.

Fjernundervisning

For at opretholde interaktionens intense tempo og holde kontakten med Darden-fællesskabet mellem boliger, vil du bruge fjernundervisningsteknologi til at interagere med professorer, holde virtuelle læringsholdsmøder , arbejde på holdleverancer og indsende eksamener. Du kan studere online hvor som helst, når som helst.

Program taught in:
Engelsk

See 1 more programs offered by University of Virginia Darden School of Business »

This course is Undervisning både online og på universitetet
Start Date
Sep. 2019
Duration
21 måneder
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date