mba avanceret gård styring

Kurset er designet til at uddanne landmænd, ledere og farm management konsulenter til at arbejde i det kommercielle miljø moderne landbrug og agroindustrien. Et vigtigt mål med kurset er at udvikle en bred bevidsthed om business tænkning, opmuntre dig til at være meget fleksibel, åben og kreativ i din tilgang til gården virksomhedsledelse.

Der anvendes en case study tilgang til læring hele kurset, som giver principper og begreber, der skal undersøges i den virkelige verden kontekst. Ved at bruge casestudier af eksisterende virksomheder, du er i stand til at praktisere de færdigheder management, som du vil anvende, når du forlader. I løbet af året vil besøger højttalere giver dig en værdifuld indsigt i hele branchen fra marken til supermarkedet hylden.

Hvem er kurset for?

Kurset henvender sig til studerende fra en række forskellige baggrunde. Under induktion er selvfølgelig givet afgørende vejledning i studieteknik for ikke-kandidater og modne studerende.

De fleste studerende studerer til MBA på fuld tid, færdiggøre den i 15 måneder. Det er muligt at studere forløbet deltid over to, tre eller fire år. Du er i stand til at vælge det mønster, i samråd med programleder, som passer dig bedst

Om kurset

Det lærte en del af kurset består af otte moduler. Fem centrale moduler leveres i fællesskab med de andre MBA. Desuden tre fokus moduler giver landbrugs- og gården content management til dette kursus.

Hvis du kan give akademisk bevis for at have studeret indholdet af en bestemt modul, dvs. en grad i dette emne, du kan, med vejledning fra programmet Manager og underlagt tidsplan tilgængelighed, erstatte op til to moduler enten med andre postgraduate eller tredje år bachelor moduler.

Det lærte Kurset er fra oktober til marts, med afhandlingen fra april og frem. Afhandlinger kan indsendes når som helst før 10th januar det følgende år.

Bemærk venligst, alle vores uddannelser begynder i slutningen af ​​september hvert år.

Adgangskrav

  • Den normale minimumskrav post vil være en Honours på øverste andet niveau, eller en HND award med en Distinction profil, plus mindst to års post-eksamen erhvervserfaring.
  • Modne kandidater med betydelig relevant erhvervserfaring og lavere akademiske kvalifikationer kan også overvejes til indrejse, efter personlig samtale med Course Manager.
  • Hvis dit første sprog ikke er engelsk, vil vi acceptere International English Language Test (IELTS) med et minimum score på 6,5 i gennemsnit med noget element under 5,5.
  • Hvis du har andre kvalifikationer, herunder oversøiske prisuddelinger og alternative engelsk kvalifikationer, rådes du til at kontakte Admissions for at diskutere egnetheden af ​​din pris for indtræden på kurset.
Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurser fra Royal Agricultural University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 år
Fuldtid
Price
15,000 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato