Masters i Business Administration (MBA i Dubai)

Institute of Management Technology Dubai

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Masters i Business Administration (MBA i Dubai)

Institute of Management Technology Dubai

Masters i Business Administration (MBA i Dubai)

58676_58520_AACSBMemberlogo.png

 • 2 år
 • Formiddag / eftermiddag klasser undervises i løbet af ugen
 • AED 46.000 / år

Formål og Pædagogik af IMT for MBA i Dubai

MBA programmet på IMT-Dubai er designet til at give de studerende et solidt fundament i forvaltningen discipliner. Efter eksamen studerende er forsynet med:

 • En grundig forståelse af ledelse discipliner
 • Eksponeringen for første hånd, erhvervskunder, virkelige verden situationer
 • Evnen til at anvende disse begreber i varieret erhvervsliv
 • Evnen til at analysere og løse problemer via kritisk og kreativ tænkning
 • Lederskab og teamwork færdigheder

Specialiseringer

Ved udgangen af ​​første studieår, kan eleverne vælge det område af specialisering blandt følgende:

 • International Banking and Finance

Koncentrationen i International Banking and Finance store giver de studerende en unik mulighed for at studere avanceret teori og praksis af de finansielle markeder og de internationale finansielle institutioner. Fokus i denne koncentration er på aktuelle overvejelser vedrørende evaluering af virksomheden, investeringsbeslutning processer, finansiering og udbyttepolitik, kapitalforvaltning og finansielle strategier, og porteføljeteori.

 • Marketing og Retail Management

Marketing er en af ​​de mest praktiske, områder af koncentration på IMT Dubai. MBA-studerende med en specialisering i Marketing tilegne sig færdigheder i at analysere og anvendelse af eksisterende data til at foretage effektiv markedsføring beslutninger. Eleverne lærer teorier og praksis om, hvordan produkter, services og ideer udvikles, distribueres, prissat og fremmes af en række organisationer.

 • Projekter og Operations Management

specialisering projektledelse åbner en række operationelle, hands-on, karrieremuligheder. Denne koncentration er fokuseret på at levere beslutningstagning færdigheder passer til nutidens information og teknologi intensive miljøer. Denne fleksible koncentration tager en strategisk og applikationer-orienteret opfattelse af operationer. Ud over de centrale kurser, der tilbydes valgfag i supply chain management, projektstyring, og total kvalitetsstyring.

 • Human Resource Management

Denne specialisering er designet til at give fremtidige HR-medarbejdere med den viden, forståelse og færdigheder er nødvendige for at bidrage i både det strategiske og taktiske ledelse af organisationens HR. Vægten i kurset er på de forskellige aspekter af Human Resources dvs Human Resource Planning, Job analyse, rekruttering og udvælgelse, uddannelse og udvikling, Performance Management, erstatning og ydelser, Strategic Human Resource Management og Change Management; som alle er afgørende for en effektiv HR-management i organisationer.

Valgfag

Eleverne får mulighed for at vælge otte valgfag efter eget valg. Valgfag tilbydes opdateres regelmæssigt for at holde trit med markedsudviklingen og krav baseret på ændringer i branchen. Studieordningen fastholder den rette balance mellem viden og færdigheder kombinerer en stærk konceptuel base med eksponering for moderne praksis. En række læringsværktøjer anvendes til erhvervelse af viden og færdigheder. Rollespil, case study, projektarbejde, praktiske erfaringer, opgaver, quizzer, seminarer og industri besøg er nogle af de mange metoder, der anvendes.

MBA-program Outline

År 1

I det første år af MBA Program på IMT Dubai, elever deltager 12 obligatoriske kurser fordelt over to semestre. I slutningen af ​​første års studerende er placeret i profit og non-profit organisationer som en del af vores praktik program. Den otte uger Praktik program hjælper eleverne til at få viden og praktiske færdigheder inden for organisationer i UAE og i andre lande.

År 2

I løbet af andet år af MBA programmet på IMT Dubai studerende vil gennemføre 4 centrale kurser og vil vælge 8 valgfrie kurser inden for deres respektive fag. studerende vil typisk gennemføre 2 centrale kurser i hvert semester med 4 valgfrie kurser. Studerende er også givet mulighed for at deltage i undervisningen på andre områder på et ikke-kredit basis for at udvide deres akademiske horisont og få eksponering til andre områder i forvaltningen. Under deres andet år studerende gennemfører også en Company Project, som er et hold baseret opgave med fokus på et bestemt emne eller strøm problem ved en virksomhed står over for. Svarende til praktik program, er selskabet projektet afsluttet i 8 uger. Mod slutningen af ​​selskabets projekt studerende forbereder en professionel rapport, som bedømmes af et panel af videnskabelige medarbejdere og eksperter i branchen.

Specialisering

Ved udgangen af ​​første studieår, er studerende får valget af speciale i en af ​​følgende hovedforretningsområder funktioner / områder:

 • International Banking & Finance Management
 • Marketing og Retail Management
 • Projekt- og Operations Management
 • Human Resource Management

Valgfag

MBA-studerende får mulighed for at vælge otte valgfag fra deres valgte specialisering, der tilbydes af IMT Dubai. Valget af specialisering er baseret på samlet karaktergennemsnit (CGPA) fra det foregående år og karriere interesser den studerende.

Key funktion

MBA programmet på IMT Dubai er designet til at lancere de studerende i deres karriere ved at kombinere stærke teoretiske begreber med en eksponering for nuværende praksis og tendenser i erhvervslivet. En række læringsværktøjer er ansat i dit kursus, herunder men ikke begrænset til rollespil, case studier, projektarbejde, feltarbejde, opgaver, quizes, seminarer og industri besøg. Bortset fra kurserne, er workshops også udført på personlighed udvikling, karriere dynamik og selvevaluering og business simulation.

Adgangskrav

 • God Academic Standing

Ansøgere til MBA-program skal have en bachelor-grad (Bachelor) fra et godkendt universitet med en CGPA på 3,0 og derover på en 4,0 skala eller tilsvarende (50% + samlede gennemsnit). Ansøgere med lav score kan være nødvendig for at opfylde den akademiske panel og optagelse vil blive besluttet på grundlag af panelet anbefaling.

 • Færdigheder i engelsk

Ansøgere, hvis modersmål ikke er engelsk er forpligtet til at tage en sprogfærdighedseksam. Den mindste krævede score for TOEFL er 550 (papirbaserede) og 80 (internet-baseret) eller en IELTS band på 6,0. Dette krav er ikke afgørende, hvis ansøgeren har modtaget deres Bachelor-grad fra et universitet kræver en TOEFL på 500 eller tilsvarende test score er godkendt af MOHESR, UAE og kan dokumentere dette.

 • Erhvervserfaring

Selvom erhvervserfaring er ikke obligatorisk, vil ansøgere med tidligere erhvervserfaring blive foretrukket under udvælgelsesprocessen.

 • Personligt interview

Kvalificerede ansøgere vil blive indkaldt til personlig samtale. Indlæggelser vil blive bekræftet på grundlag af præstation i interviewet.

 • egnethedsprøve

Alle MBA ansøgere skal indsende en gyldig GMAT / CAT eller MAT score. Denne score bruges som et af de kriterier, der udgør kandidatens komplette optagelses portefølje.

 • Attestering af dokumenter

Alle ansøgere om optagelse skal indhente ækvivalens af deres bachelor grad fra UAE ministeriet for højere uddannelse og videnskabelig forskning. Erklæringen proces er afhængig af, om du afsluttet din bacheloruddannelse i UAE eller i et andet land.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret October 29, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
2 år
Fuldtid
Price
Pris
- per år
Information
Deadline
Locations
Forenede Arabiske Emirater - Dubai, Dubai
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Forenede Arabiske Emirater - Dubai, Dubai
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen