Bliv revisor og få en konkurrencemæssig fordel i erhvervslivet

Master of Business Administration og Master of Professional Accounting dobbelt grad giver dig mulighed for at få den viden og færdigheder, der kræves til professionel regnskab, samtidig med at udvikle en forståelse af den bredere management kontekst, bedre forberede dig til ledende roller.

Du vil modtage en separat testamur (officiel certifikat) for hver grad og vil kunne fuldføre den dobbelte grad på mindre tid, end hvis du vælger at studere de to grader separat.

Professionel akkreditering

Programmet opfylder uddannelsesmæssige adgangskrav til både CPA Australia og Chartered Accountants Australien og New Zealand (CAANZ). Dette giver associeret medlemskab af CPA Australia, berettiget til at studere CPA professionelle eksamener og berettigelse til at studere CAANZ professionelle eksamener.

Hvis du allerede er kandidat til regning fra et udenlandsk universitet, anbefaler vi, at du opnår en kvalifikationsvurdering fra CPA Australia, før du ansøger om det. Det er muligt, at du kun skal kunne færdiggøre færre kurser for at opnå associeret medlemskab. Disse kan studeres gennem et Graduate Certificate in Business. Hvis du er en udenlandsk kandidat, der søger medlemskab af dit hjemland, kan fuld medlemmer af CPA Australia og / eller CAANZ normalt tilbydes gensidigt medlemskab. Dette er et hurtigt spor for at blive en kvalificeret revisor i dit hjemland.

En vellykket gennemførelse af Master of Professional Accounting program kan kvalificere studerende til undtagelser fra det grundlæggende niveau (9 papirer) af Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) eksamener. For yderligere oplysninger henvises til ACCAs hjemmeside.

Karrieremuligheder

Som kandidat til kandidatuddannelsen i kandidatuddannelsen kan dine karrieremuligheder omfatte revisor, revisor, revisor, virksomhedssekretær, finansadministrator, investeringsrådgiver, retskonsulent, i regeringen (i afdelingen for skatteafdeling, revisionskontor, statskasse og kommunale myndigheder) eller i finansielle institutioner, herunder banker og bygningsforeninger.

Med MBA, vil du være kvalificeret til en række stillinger i offentlige eller private sektioner både nationalt og over hele verden. Din ekspertise kan give dig et job i nogle af de hurtigste og mest interessante karriere i erhvervslivet.

Adgangskrav

  • En bachelorgrad i en business-relateret grad med et minimum GPA på 4,0
  • plus
  • Mindst 2 års fuldtidsrelevant erhvervserfaring

Understøtter bevis for adgang til programmet

Faglige kvalifikationer er dokumenteret ved bekræftede kopier af færdige kvalifikationer.

Bevis for erhvervserfaring er bevist gennem:

  • Curriculum vitae eller professionel LinkedIn profil, der giver dokumentation for erhvervserfaring, herunder:
  • Organisationsnavn
  • Stillingstitel
  • Start og slut dato for beskæftigelse for hver stilling
  • Type beskæftigelse (fuldtids, deltid eller afslappet)
  • Nøgleopgaver, ansvar og resultater.
  • Navn, stillingstitler og kontaktoplysninger for dommere (arbejdsgivere eller tilsynsførende), der vil kunne verificere arten af ​​dit arbejde i en periode på 2 år. Dommere kan kontaktes af USQ og skulle være i stand til at give detaljer om ansvar herunder, men ikke begrænset til: Forvaltning af personer eller kundekonti, ledelsesmæssige ansvar for eventuelle større projekter og / eller finansielle delegationsansvar.

Engelsk Sprogkrav

Alle studerende skal opfylde gældende engelskspråklige krav. Dette program kræver et minimum af IELTS 6.5 eller tilsvarende.

Hvis du ikke opfylder de engelske sprogkrav, kan du ansøge om at studere et universitet godkendt engelsksprogsprogram.

Alternate Pathways

Pathway er også tilgængelige, hvis du ikke opfylder de engelske adgangskrav, der er nævnt ovenfor.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra University of Southern Queensland (USQ) »

Dette kursus er Online, Campusbaseret
Start Date
Duration
30 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
23,760 AUD
On-campus gebyr. Ekstern / Online gebyr: AUD 21520
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date