AACSB Accredited

Master of Business Administration (MBA)

En af de mest velrenommerede programmer i regionen, giver UMW MBA mere end at formidle viden - det forvandler sind og giver eleverne de nødvendige færdigheder i nutidens erhvervsliv.

Uanset om du udvikler ledelsesmæssige færdigheder, søger karriereudvikling eller dyrker en iværksætterfordel, vil en kandidats grad i erhvervsadministration sætte dig på vej til succes. Kombinerer teori med praksis giver UMW-kandidateksamen dig mulighed for at få en grundig forståelse af bedste praksis i det konkurrencedygtige erhvervsmiljø og forberede dig på en position af avanceret ansvar og lederskab.

Er UMWs MBA-program rigtigt for mig?

Master of Business Administration inden for UMW's College of Business er et godt valg for nye og erfarne fagfolk, der ønsker at påtage sig ledelse og lederstillinger i en række organisatoriske indstillinger. Kandidater skal - men skal ikke - have to eller flere års faglig eller teknisk erhvervserfaring.

Hvad skal jeg lære?

MBA-programmet er designet til at producere kreative ledere og lettet af et fakultet med omfattende erhvervserfaring og akademiske legitimationsoplysninger. UMW giver dig de viden og færdigheder, der kræves for at styre de tekniske og menneskelige sider af organisationer. Vi kombinerer centrale kurser, der fremmer lederskab, teamwork og problemløsning med valgfag, der fremmer dine personlige mål. Du vil få en forståelse for bedste praksis i det konkurrencedygtige erhvervsmiljø. Andre muligheder omfatter netværk inden for Fredericksburg / Stafford samfund gennem klassekammerater og gæstehøjttalere fremhævet gennem hele programmet.

Hvilke karrieremuligheder vil jeg være forberedt på?

Kandidater fra UMW MBA-programmet er velforberedte til en række ledende stillinger i Fortune 500-virksomheder, offentlige myndigheder, non-profits og iværksættervirksomheder. Nylige kandidater fra UMWs MBA-program har landede positioner med organisationer som Boeing, Booz Allen Hamilton, Citibank, Geico, General Dynamics, Intuit, Lockheed Martin, JP Morgan Chase og Northrop Grumman.

Hvad siger vores kandidater om UMWs MBA-program?

University of Mary Washington 's MBA - program tilbød et praktisk middel til at udvikle forretningskompetencer i klasseværelset om natten og sætte dem i arbejde den næste dag. Min UMW MBA vil give mig en stor fordel i erhvervslivet og min karriere.

- Peter O'Hara, PE, senior VP engineering konsulenttjenester, Mid-Atlantic

University of Mary Washington 's MBA-program udfordrede mig til at være visionær leder og gav mig mulighed for straks at anvende forretningsprincipper på min arbejdsplads. Jeg har også fået et uvurderligt netværk af kvalitetspersoner, som var mine klassekammerater og professorer.

- Larry Andrews '11, direktør for økonomi / regnskab, Rappahannock Electrical Cooperative

Hvor lang tid tager det at færdiggøre programmet?

UMW tilbyder kurser i sit MBA-program i en række forskellige formater og steder, herunder et aftenprogram på vores Stafford og Dahlgren campuser designet med dem med job- og familiemæssige ansvar i tankerne. De fleste klasser mødes en nat om ugen i otte uger. Tag en fuld kursusbelastning til afslutning på to år eller mindre, eller tag et kursus ad gangen. Du har seks år til at afslutte graden.

Hvornår og hvordan ansøger jeg om godkendelse til programmet?

For at tilmelde sig i efterårssemesteret er den foreslåede ansøgningsdato 1. august. (Alle studerende, der ansøger om kandidatassistentstillinger, skal ansøge om høstoptagelse senest 1. marts.) For foråret er den foreslåede ansøgningsdato senest 15. november. For sommeren sigt, det er 1. april. UMW accepterer ansøgninger efter ansøgningsdatoen på rullende, ledig plads.

Vi opfordre ansøgere til at ringe til Office of Graduate Admissions på 540-286-8030 eller email graduate@umw.edu for at diskutere ansøgningsfrister for hvert specifikt program.

Få en start på dine kurser ved at tilmelde dig den anden otte-ugers session i efterårssemestret, der begynder i oktober eller i forårssemesteret, der begynder i marts. Eller deltage i MBA-programmet som en ikke-gradssøgende studerende.

Hvordan kan jeg lære mere om UMWs MBA-program?

Kontakt information:

David Harger

Assisterende direktør for kandidatuddannelser

UMW Graduate Admissions

540-286-8088

dharger@umw.edu eller graduate@umw.edu

Program undervist i:
Engelsk
University of Mary Washington
Senest opdateret December 7, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
2 - 6 år
Deltid
Fuldtid
Deadline
Kontakt skolen
Aug 1, 2019
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Aug 1, 2019
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
Aug 1, 2019
End Date