AACSB Accredited

Oversigt

Uanset om du er på vores smukke campus eller i downtown Philadelphia på vores Center City-sted, tilbyder vi 3 forskellige programmuligheder, der giver exceptionel fleksibilitet og overkommelig ekspertise.

Studerende kan færdiggøre Fast Track MBA på bare et år eller kan afslutte deres MBA i deres eget tempo med Professional MBA. En Graduate Certificate of Management kan give dig en konkurrencemæssig fordel på jobmarkedet og i så lidt som 8 måneder.

MBA Indstillinger

Dette AACSB-akkrediterede MBA-program er fokuseret på at udvikle ledelsesmæssige færdigheder og giver den teoretiske, analytiske og operationelle ekspertise ledere brug for at imødegå udfordringerne ved at styre menneskelige og materielle ressourcer i dynamiske, konkurrencedygtige miljøer.

  • AACSB akkreditering - guldstandarden for MBA-programmer. AACSB Akkreditering er kendetegnende for excellence i erhvervsuddannelse og har været tjent med mindre end fem procent af verdens forretningsprogrammer.
  • Lederskabsudvikling - udvikle lederegenskaber, som vil supplere din erhvervserfaring og starte din karriere.
  • Real World Application - programmet lægger vægt på erfaringsøvelser, casestudier, anvendte projekter og praktikophold, som gør det muligt for studerende at overgå let mellem erhvervslivet og deres studier.
  • Værdi - Din MBA-løsning: AACSB / Undervisning = Den bedste værdi for pengene!

MBA-niveau strategisk kommunikation

BU er den 16. akkrediterede business school i nationen at tilbyde MBA-niveau strategisk kommunikation kursus som en del af sin MBA læseplan.

Dette program hjælper eleverne med at udvikle - evnen til at formidle strategiske mål, planer og operationer til organisatoriske interessenter - på en måde, der forbedrer kommunikationsstrømmene og driftseffektiviteten. Studerende med disse færdigheder vil have en klar fordel, når de kommer ind på arbejdspladsen,

Min MBA

Der er en rullende adgangsproces, så ansøgninger accepteres året rundt. Studerende kan optages til at starte i efterår, forår eller sommer semestre. Programmet indrømmer eleverne baseret på en evaluering af tidligere akademisk præstation, evne til avanceret studie, professionelle præstationer og motivation til at lykkes. Komplette applikationer omfatter følgende elementer:

  • Officielle transkripter fra en akkrediteret akademisk institution med angivelse af en optjent baccalaureatgrad.
  • Officielle transkripter fra alle institutioner, hvor ansøgeren har fået bachelor- eller kandidatskolekredit, skal gives. Grader tjent fra ikke-amerikanske universiteter vil blive bedømt individuelt
  • Tre anbefalingsbrev
  • En aktuel genoptagelse
  • GMAT eller GRE: disponible disponible baseret på akademisk og / eller erhvervserfaring
  • En redegørelse for karrieremål

Internationale ansøgere, hvis modersmål ikke er engelsk, skal levere officiel test af engelsk som fremmedsprog (TOEFL) -score inden for det foregående år samt aktuelle bevis for finansiel kapacitet. Internationale ansøgninger skal være afsluttet mindst fire måneder før ansøgningsstartets start. En oversættelse af transkripter til en GPA på en 4,0-skala er påkrævet.

MBA-gruppen tager lederskab til kanten

Allison Hartzell har ganske vist aldrig gået camping eller endda ud på de enkleste vandreture. Så hvorfor ikke gøre dit første ægte udendørs eventyr opsummere det højeste bjergtop i det nordøstlige USA. Hun gjorde.

"Nå, jeg var ikke rigtig sikker på hvad jeg kunne forvente," siger Hartzell '17, en business management graduate og første års Master of Business Administration studerende på Bloomsburg University .

Udvikling af lederskabskompetence er hjertet i BUs MBA-program, idet teoretisk, analytisk og operationel ekspertise skal håndtere udfordringerne ved at styre menneskelige og materielle ressourcer i dynamiske, konkurrencedygtige miljøer.

"Jeg indså, at jeg kan skubbe min krop og sind meget længere, end jeg troede, og jeg kan gøre alt jeg tænker på ," sagde Hartzell. "Jeg kunne ikke tænke på en bedre måde at lære om ledelse end at faktisk gå derude og gøre det som vi gjorde."

Program undervist i:
Engelsk
Senest opdateret July 10, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
1 år
Fuldtid
Price
516 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Master of Business Administration (M.B.A.)