I ANU Master i Business Administration programmet ved vi, at der ikke er nogen bedre måde for dig at vokse som virksomhedsleder end at anvende den viden du får i klasseværelset til de reelle udfordringer du står over for på jobbet. Vi tilpasser din programoplevelse, udstyre dig med den viden og erfaring du har brug for til at lykkes, og sætte den viden i gang på feltprojekter, som løser de virkelige udfordringer, som lokale virksomheder og organisationer står over for.

ANU forskellen

 • Sæt teori i praksis ved at anvende den viden, der er opnået i dine klasseværelser, i projekter, der hjælper lokale virksomheder og organisationer med at løse problemer i virkeligheden.
 • Byg et stærkt netværk med virksomhedsledere i samfundet, instruktører med erfaring på stedet og medstuderende.
 • Personlig opmærksomhed - Du er ikke bare et ansigt i en skare, vores små klassestørrelser giver mulighed for personlig opmærksomhed fra instruktører.
 • Tilpas dit program. Match dit program til de specifikke behov i dit felt gennem vores specialiseringer eller vælg fra flere klasser, der opfylder dine unikke forretningsudfordringer.
 • Tjen kredit for dit liv og din erhvervserfaring.
 • Alumni-fordele - Vores støtte slutter ikke ved eksamen, som alumnus har du adgang til vores karriereydelser og refresher2-kurser, der er tilgængelige i hele din karriere.

Specialiseringer

Studerende kan også vælge at skelne på deres særlige område ved at specialisere deres program. I stedet for at vælge fem valgfrie kurser, følger de en bestemt kursusbane (i alt 20 kredit timer), der vil give dem en grundig undersøgelse i strategier, juridiske og etiske spørgsmål og ledelsespraksis, der især vedrører følgende områder:

 • Regnskabsstyring: Master teoretisk og praktisk regnskabs- og ledelsesevner og forberede sig på nye krav til CPA kandidatur.
 • Healthcare Management: Fokus på vidensbase og aktuelle spørgsmål relateret til sundhedsinformatik, sundhedspolitik, patientsikkerhed og de etiske, juridiske og lovgivningsmæssige spørgsmål, der især er at være førende inden for sundhedssektoren.
 • Hospitality Management: Studerende lærer om brug og udvikling af naturlige og kulturelle ressourcer i turisme projekter - og udfordrer eleverne til at tiltrække og fastholde markeder ved hjælp af teknologi. Programmets internationale omfang giver en ramme for, at eleverne forstår sammenhængen mellem erhvervslivet og politik, og hvordan lovgivere udvikler politikker, der styrer strømmen af ​​mennesker og virksomheder inden for og mellem lande.
 • International Business: Gennemføre en grundig undersøgelse med perspektiv fra jævnaldrende fra hele verden - opbygge et solidt fundament i global mangfoldighed, international finansiering, internationale menneskelige ressourcer og regnskab - giver den nødvendige viden og færdigheder i at styre multinationale organisationer.
 • Organisationsledelse: Design og måle organisatorisk effektivitet, forstå lederskabsrolle og lære at håndtere hold effektivt ved at anvende teori til virkelige situationer.
 • Informationsteknologi: Studerende, der er interesseret i ledelse og ledelse af teknologibedrifter eller teknologiaktiviteter inden for en organisation, kan specialisere sig på dette område ved at forfølge MBA-IT-programmet på ANU. Se venligst MBA-IT-programmet for mere information.

Kernekurser

Ni kerne kurser (36 kerne kredit timer) fokuserer på følgende vigtige business management videnområder:

Finansiere

Etablere et solidt kendskab til finansteori og analysere dets anvendelse gennem caseanalyse. Emner omfatter kapitalstyring, drift og finansiel gearing, kapitalomkostninger, investeringer og finansieringsbeslutninger.

Marketing

Udforsk hvordan forbrugeradfærd, markedsundersøgelse, miljøtrendanalyse, ny produktudvikling, prisfastsættelse og distribution beslutninger og salgsfremmende overvejelser skal interagere for at skabe et vellykket marketingprogram.

Operations Management

Udvikle en forståelse af virksomhedens strategiske rolle i ledelsen og lære nøglemetoder til måling af effektivitet og forbedring af driftsaktiviteter.

Juridisk og etisk erhvervsmiljø

Undersøg sammenhænge mellem erhvervslivet, regeringen og samfundet og undersøge, hvordan samspillet mellem disse tre indvirker på visioner, beslutningstagning og gennemførelse af forretningsstrategier.

Business Research and Information Systems

Anvend informationsteknologi til at integrere data, udvikle og udnytte forskningsoplysninger og kommunikere resultater på meningsfulde og effektive måder.

Ledelse og menneskelige ressourcer

Styrke dit lederskab i at anvende teori til ledelsessituationer, udforske effektiv kommunikation og lære om mekanikerne for menneskelige ressourcer og medarbejdernes behovsanalyse.

Online kurser (eLearning) gennem ANU

På American National University mener vi, at alle bør have mulighed for at fremme deres uddannelse og for at nå deres karrieremål. Vi tilbyder travle studerende i bachelor- og MBA-programmer mulighed for at tage klasser gennem vores praktiske online læringsplatform. Som en online American National University får du den samme karrierefokuserede uddannelse med personlig opmærksomhed fra vores fakultet og medarbejdere, som eleverne modtager i vores klasseværelser ... som akademisk rådgivning, vejledning og karriere. Den eneste forskel er, at du kan vælge, hvornår du skal studere, så den fungerer sammen med din tidsplan, hvilket giver dig mere fleksibilitet for at afbalancere livets prioriteter.

Kandidatprofil

American National University søger potentielle kandidatstuderende fra en bred vifte af fagområder og faglige erfaringer, der demonstrerer stærke lederskabsevner og har klare professionelle mål. Vi kræver ikke, at eleverne gennemfører en GRE - men vælg de kandidater, som vi tror, ​​vil lykkes ved American National University og gennem deres valgte karriere. Vi byder velkommen ansøgninger fra kandidater fra akkrediterede gymnasier og universiteter eller en passende certificeret udenlandsk institution i alle akademiske discipliner.

Program undervist i:
 • Engelsk
Dette kursus er Online, Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date