Vores Program

Hvis dit mål er at flytte din karriere og personlige fremskridt til nye højder, er vores MBA-uddannelsesprogram til dig. Adventist University of Africa tilbyder et MBA-program for arbejdende fagfolk og fuldtidsstuderende. Vores MBA-program handler om frisk tænkning, innovativ ledelse, ledelse, positiv indflydelse, social ansvarlighed, åndelige og etiske værdier for at afbalancere faglig kompetence. Derfor lægger MBA-programmet vægt på tre af de mest grundlæggende aspekter af ledelsen: strategisk tænkning, funktionel effektivitet og effektiv beslutningstagning baseret på kvantitative og kvalitative data. Hvert kursus i programmet giver mulighed for at udvikle beslutningsfærdigheder i praktiske situationer.

Vores pensum

Curriculumsekvensen er omhyggeligt udformet til at skabe klasser, der begge er baseret på traditionel managementteori og relevante for problemer og tendenser, der står over for organisatorisk lederskab i dag. Det giver en integreret kurvensekvens, der fremmer forståelsen af hele organisationen frem for den traditionelle disciplinspecifikke metode. Desuden giver vores kursusudbud fleksibilitet, bekvemmelighed og nem adgang, der gør det muligt for eleverne at tage kurser, uanset hvor de er. Informationsteknologi er integreret i leveringen af hvert kursus, herunder levering af indholdsmaterialer, elevopgaver og kommunikation med de studerende.

MBA-specialiseringer

Et studieprogram kan vælges på følgende områder:

 • Regnskab
 • Ledelse
 • Informationssystemer
 • Finansiere
 • Health Care Management

Hvorfor slutte sig til AUAs MBA-program?

 • AUA er et Chartered University;
 • Vores onlineprogram giver fleksibilitet, bekvemmelighed og nem adgang, der gør det muligt for dig at tage kurser fra hvor som helst du er;
 • AUA er et moderne universitet styrket af mangfoldighed og forpligtet til kvalitet og ekspertise;
 • AUA har velkvalificeret og dedikeret internationalt fakultet med et væld af erfaring inden for erhvervslivet og forskning;
 • AUA tilbyder værdibaseret uddannelse, der forbereder sine kandidater til at være socialt ansvarlige og etisk opretstående;
 • Vores interaktive klasser hjælper eleverne med at lære af hinandens karriere og arbejdsoplevelser;
 • Vores program tilbyder professionelle forbedringsseminarer og udflugter til at polere dine ledelsesmæssige og ledelsesmæssige færdigheder.

Regelmæssig MBA

Hvis din karriere ikke bevæger sig hurtigt nok eller tager dig i den rigtige retning, er det tid til at begynde at skabe dine egne muligheder. Den almindelige MBA er designet til personer, der ønsker det dynamiske miljø i en fuldtids MBA og fleksibiliteten til at fortsætte deres nuværende karriere. Studerende har generelt klasse fra 5:30 til 8:30 mandag til torsdag med nogle søndagssessioner. Programmet kan udfyldes inden for 18-24 måneder.

MBA Cohort

Dette unikke kohortformat er designet til enkeltpersoner fra virksomheder, offentlige og ikke-kommercielle sektorer, hvis travle tidsplaner ikke har råd til dem at tage aften- eller weekendklasser. Kurser leveres typisk inden for 11 uger med intensive klasser over to år. Programmet samler et bemærkelsesværdigt tværsnit af fagfolk på højt niveau fra forskellige dele af Afrika, hvilket gør MBA-kohorten meget rigere og bygger livslange forbindelser. Dette er mere hensigtsmæssigt for medarbejdere, der er sponsoreret og støttet af deres organisationer på grund af tidsfaktoren. For at imødekomme de varierede tidsplaner for en forskelligartet elevkreds tilbyder AUA tre MBA-kohortplaner hvert år på vores hovedcampus (Kenya) og udvidelsescampus i Ghana (Valley View University) og Sydafrika (Helderberg College).

Adgangskrav

 • Ansøgere skal have en første grad fra et anerkendt universitet med mindst 3,0 point point gennemsnit (på en 4,0 point skala) eller tilsvarende. Ansøgere, hvis GPA falder under 3,0, skal vurderes og tilbydes foreløbig optagelse og overvågning for at sikre, at de opretholder et minimumsgaranti på 3,00 for de to første semestre.
 • Desuden skal ansøgerne have mindst to års efteruddannelse af erhvervserfaring.
 • Ansøgere forventes også at anmode om deres tidligere universiteter og / eller at ansætte organisationer til at indsende to anbefalingsbrev (egnethed og karakter) direkte til AUA Admission Office.

Ansøgningsskemaer kan downloades fra vores hjemmeside (www.aua.ac.ke), afsluttet og sendt til kontoret for justitssekretæren, Adventist University of Africa , privat taske 00503 Mbagathi, Nairobi - Kenya.

Adgang til MBA-programmet er udelukkende på fortjeneste. Formålet med adgangskriterierne er at vælge personer, som har demonstreret deres engagement i personlig og professionel vækst.

Program undervist i:
 • Engelsk
Senest opdateret Februar 4, 2019
Dette kursus er Online og campus kombineret
Start Date
Jan 2020
Duration
18 - 24 måneder
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Jan 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Jan 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date