Formålet med MBA i Finans og Ansvarlig Investering er at tilbyde en overvejende professionelt orienteret uddannelse, der beskæftiger sig med corporate finance og den bredere bæredygtighedsagenda for ansvarlige investeringer.

Efter afslutningen af ​​programmet vil du kunne anvende og demonstrere bevidsthed om de avancerede teorier om corporate finance og bæredygtighed, autonomt styre finansielle projekter, udvikle den ledende holdning til en kulstoffattig økonomi og vil også have et sæt solid etik med hilsen til investeringsforvaltning.

SUMAS-studerende er konstant engageret i praksisorienterede projekter, der styres af akademikere, konsulenter og fagfolk.

Disse projekter er en del af SUMAS 'innovative undervisningsmetode, som omfatter videokonferencer med førende højttalere i organisationer og i virksomhedspræsentationer i klassen.

Disse aktiviteter stimulerer ikke kun videndeling, men giver også værdifulde muligheder for netværk for at forbedre din karriereudvikling.

Programorganisation:

Længde: 3 vilkår (fuldtidsprogram) eller 6 vilkår (deltidsprogram).

Indhold: 9 kernemoduler, 5 hovedkurser, herunder et projekt i samarbejde med vores lokale og internationale partnere og en sidste capstone kursus. Små klasser.

Startdatoer: januar, april og september.

Krav til MBA-programmerne:

  • Officielle certificerede transkriber og eksamensbeviser for Bachelor eller Masterstudier, med en certificeret oversættelse, hvis ikke oprindeligt på engelsk.
  • TOEFL (minimum score på 550 PBT eller 80 IBT) eller IELTS (minimum score på 5,5) eller andre standardiserede engelske placeringstest.
  • Motivationsbrev, der angiver, hvorfor du vil studere i Schweiz på Sustainability Management School .
  • Kopi af pas eller id.

Se flere alumni her

Graduate Program omkostninger

  • Ikke refunderbart ansøgningsgebyr - 200 CHF
  • Udgifter
  • 1-årige programomkostninger: 39.545 CHF (Undervisningsgebyrer) (et valgfrit andet år med praktikplads, yderligere 7.600 CHF)

SUMAS tilbyder i øjeblikket ikke stipendier eller stipendier.

Karrieremuligheder

Dette program vil forberede eleverne på en bred vifte af karriere, der kræver evnen til at analysere komplekse forretninger og opnå bæredygtige løsninger.

Program undervist i:
Engelsk
Sustainability Management School

Se 4 flere kurser fra Sustainability Management School »

Senest opdateret January 15, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Feb 2020
Duration
1 - 2 år
Deltid
Fuldtid
Price
39,545 CHF
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Feb 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Feb 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Iceland Experiential Camp 2017

Bhutan Experiential Camp 2016

SUMAS 2nd Forum: Sustainability as a Rising Driver for Society & Business