Read the Official Description

Master of Business Administration (MBA)

Den 36-credit Business Administration MBA-programmet kræver kurser, der fokuserer på ledelsesmæssige aspekter af økonomi, regnskab, markedsføring og ledelse . Casestudier er designet til at forberede eleverne til ledende stillinger i små virksomheder såvel som store multinationale virksomheder.

Studerende, der ønsker at hovedfag i International Business, Management of Information Technology, eller i International Hospitality and Tourism Management skal færdiggøre yderligere krævede kurser i deres store.

MBA kandidater er ønskelige i dagens marked. At drive en online MBA-grad vil åbne dør for mulighed og give den nødvendige gearing til virksomhedernes fremskridt til dem, der besidder dem. Da den nuværende markedsplads udvikler sig og bliver mere kompleks, vælger mange arbejdsgivere at balancere deres behov for at bevare gode medarbejdere med deres behov for at placere kandidater med avanceret viden og færdigheder i ledende stillinger.

Studerende, der opnår deres online MBA med Schiller International University vil udvide deres forretningskendskab og ledelsesevne gennem coursework koncentrere sig om ledelsesmæssige aspekter af økonomi og regnskab, markedsføring og ledelse.

Oplysninger: www.schiller.edu/disclosures

Program taught in:
Engelsk

See 10 more programs offered by Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris »

Last updated February 6, 2019
This course is Campus based
Start Date
Open Enrollment
Duration
10 - 12 måneder
Fuldtid
Price
21,144 EUR
Deadline
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
End Date
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
End Date
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date