Master of Business Administration (Executive)

Generelt

2 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Master of Business Administration Executive (EMBA) leverer en integreret pakke af sofistikeret teoretisk og professionel kapacitet til ledere, dem, der ønsker ledende stillinger og iværksættere.

118911_IMG_7991JPG.jpg

Programmet udvikler de færdigheder, der er nødvendige for at reagere på det dynamiske erhvervsmiljø ved at identificere, gennemføre og styre bedste forretningspraksis gennem alle faser af forretnings- og professionelle livscykluser.

Leadership færdigheder forbedres for at muliggøre effektive svar til styring af alle forretningsmodeller. Kandidater er udstyret til at være innovative, visionære og strategiske til levering af kundedrevne resultater.

For at give seniorledere mulighed for at styre deres arbejde og studietilsagn leveres programmet i en intensiv tilstand over lange weekender, herunder en beboelsesweekend og en intensiv offshore studietur.

I undtagelsestilfælde vil kandidater, der ikke har en bachelorgrad, men som kan demonstrere ledende erhvervserfaring, overvejes for adgang til programmet på individuel basis.

118714_Sydney4.png

Sydney Campus

Kursets læringsstruktur

Kursusindlæringsresultater er udtalelser om læringspræstationer, der udtrykkes i forhold til hvad den studerende forventes at vide, forstå og kunne gøre ved afslutningen af ​​et kursus. Studerende, der tager udgangspunkt i dette kursus, vil kunne demonstrere:

1

Evaluer og integrer forretningsrelateret viden og teorier kritisk.

2

Lede og arbejde sammen med andre i forskellige organisatoriske sammenhænge.

3

Udvikle og bruge strategiske netværk til professionelle formål.

4

Kommuniker effektivt med en række interessenter i komplekse forretningssituationer.

5

Analyser forretningsmæssig intelligens inden for forskellige kontekster.

6

Anvend forskningsprincipper og metoder til at designe og gennemføre et konsulentprojekt

Adgangskrav

Master of Business Administration (Executive) er i øjeblikket kun tilgængelig for indenlandske studerende med en anerkendt bachelorgrad med et ækvivalent gennemsnitskarakter på 60% plus mindst fem års erhvervserfaring med ledende ansatte. I ekstraordinære tilfælde vil kandidater, der er i stand til at demonstrere ledende arbejdserfaring, blive betragtet som optagelse på individuelt grundlag.

Hvis du er interesseret i at studere en MBA, men ikke opfylder ovenstående indgangskrav, kan du overveje at studere Master of Business Administration (MBA) eller Master of Business Administration (MBA) Advanced.

Hvorfor studere hos os?

Vi tilbyder tre indtag pr. År, og mange fag er planlagt til at passe ind i dine faglige og livsstilsforpligtelser. Nogle klasser tilbydes en ugentlig basis, mest om aftenen, mens andre kører i intensiv tilstand i løbet af weekenden for at minimere tiden væk fra andet ansvar.

Over 90% af vores kandidater er ansat inden for 4 måneder efter eksamen, og vores gennemsnitlige startløn på postgraduate studerende er $ 108.800 AUD, 4% højere end landets gennemsnit *.

Vi tilbyder en række stipendier, der er tilgængelige for både indenlandske og internationale studerende fra 10% til 100%, så du er i stand til at investere i din fremtid.

Vores kurser udvikles kontinuerligt, informeres af forskning, struktureres på anvendte resultater, anerkendes af arbejdsgivere, leveres af højt kvalificerede akademikere og understøttes gennem yderligere specialiserede studerendes lærings- og udviklingsressourcer.

118913_0E6A5290JPG.jpg

Vores dedikerede studietjenesteydelser er bygget op om dine individuelle behov. Vores studierådgivere, akademiske medarbejdere og karrierekonsulent er tilgængelige hver uge til konsultation. Studiefærdigheder workshops køres også ugentligt for at sikre din succes. Vi tilbyder en række sociale og semistformelle arrangementer, der giver dig mulighed for at samarbejde med jeres jævnaldrende, medlemmer af det lokale erhvervsliv og alumner.

* QILT Undersøgelse af resultater for 2017-2018.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Internationally respected, we are focused on excellence with impact — spanning both pioneering research and graduates who are globally competitive.

Internationally respected, we are focused on excellence with impact — spanning both pioneering research and graduates who are globally competitive. Minimer
North Wollongong , Sydney + 1 Mere Mindre