præsentation

Kandidatuddannelsen er baseret på de højeste kvalitets internationale standarder inden for ledelsesuddannelse opfattet af det internationale akkrediteringsagentur AMBA.

oversigt

 • Grad tildelt: Master i Administration
 • Varighed: 3 semestre
 • Adgang periodicitet: 6 måneder
 • Undersøgelse Mode:
 • Byer hvor den tilbydes: Medellín, Bogotá, Pereira

På baggrund af disse standarder søger programmet at uddanne fagfolk med viden indenfor organisationens vigtigste funktionsområder og giver scenarier for udvikling af ledelsesevner baseret på forskellige metoder og undervisningsformater, som letter opbygningen af ​​viden inden for rammerne af samarbejde og forhold blandt sine deltagere. Kandidatuddannelsen er kreative fagfolk, innovatører, transformatorer og strateger, der gennem deres udviklede færdigheder er i stand til at konsolidere iværksætter- og innovationsmuligheder for regionen og bidrage og deltage i virksomhedernes udvikling og internationalisering.

Programforskelle

 • Programmet er en pioner i Colombia med en lang historie siden 1973 og er i en permanent proces med at opretholde og opnå standarder for ledelsesuddannelse af højeste kvalitet på den internationale arena.
 • Varighed af 3 semestre, ansigt til ansigt klasser hver anden uge, høj støtte i virtuelle aktiviteter og høj vægt på erfaringsmæssig læring, egnet til den studerende interesseret i at kombinere arbejdsaktiviteter med MBA studiet.
 • Programmets internationale fokus gør det muligt for den studerende at udvikle de nødvendige viden og færdigheder til at fungere som leder på den internationale arena.
 • Internationale foredragsholdere, engelskkursus, internationalt praktikophold (tidligere godkendelse af en diagnostisk test af engelsk på B2-niveau), mulighed for dobbeltgrad og adgang til kurser i udlandet karakteriserer den internationale vision for studieplanen. *

* Ifølge de alternativer, der tilbydes af ORI.

Curriculum

Elevprofil

Programmet uddanner højt kompetente fagfolk til at udføre inden for de forskellige områder af ledelsesaktivitet. Også deres træning vil give dem mulighed for at optage stillinger som direktører, konsulenter, rådgivere, blandt andre.

Professionel profil

De kandidater vil være fagfolk, der vil styrke forretningsstoffet, bidrage til udviklingen af ​​deres regioner og landet gennem den dygtige kombination af deres analytiske og kreative kapacitet, beslutningstagning og gennemførelse af tilsvarende aktioner, formulering og udvikling af innovations- og iværksætterprojekter , og forhold og samarbejde færdigheder.

tidsplan

Følgende er skemaerne i henhold til vores hovedsæde:

Medellin:

Klasser hver anden uge i skemaet torsdag og fredag ​​fra 17:00 til 21:00 og lørdage fra 7:30 til 11:30

Ved nogle lejligheder kan lørdagsundervisningen forlænges til kl. 13:30

Pereira:

Klasser hver anden uge fredag ​​fra 17:00 til 21:00 og lørdage fra kl. 07.30 til 12:00. og 1:00 til 4:30

Bogota:

Klasser hver anden uge fredag ​​fra kl. 18.30 til 10.30 og lørdage fra kl. 7.30 til 12.30 og fra kl. 13.30 til 17.00

akkrediteringer

Universidad EAFIT Management School er et symbol på executive training i top management-programmer, der fremhæves som en af ​​de bedste business schools i Latinamerika og anerkendes som den første i Colombia for at tilbyde Master of Administration (MBA) fra 1973, en bane, der taler om erfaring og prestige, som har formået at placere programmet blandt en af ​​de bedste i vores land.

Medlemsskaber

 • AACSB (International Association for Advance Collegiate Schools of Business)
 • EFMD (European Foundation for Management Development)
 • AMBA (Association of MBAs)
Program undervist i:
Engelsk
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Jan 2020
Jan 2020
Duration
3 måneder
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Jan 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Jan 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Jan 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Jan 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date

Jan 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Maestría en Administrac​ión (MBA)