Master i Erhvervsadministration (MBA - Ikke-speciale)

Generelt

Program beskrivelse

Institut for Erhvervsadministration har til formål at introducere alle praktiske og teoretiske aspekter og mål for disciplinen for de studerende. Ud over kurser relateret til funktionelle områder som ledelse, regnskab, økonomi, marketing og menneskelige ressourcer, dækkes kurser såsom informationsteknologi, adfærdsvidenskab, kommunikation, økonomi og jura.

Antalya Bilim University Business Administration Program (MBA) -program har til formål at uddanne de førende ledere af virksomheder og institutioner. Under hensyntagen til betydningen af de menneskelige ressourcer, der vokser dag for dag for virksomhederne, og i dagens globale forretningsverden, giver ledere og ledere de kompetencer, de har brug for, og giver dem mulighed for at praktisere på praktiske områder.

  • Kandidater skal have en bachelorgrad fra et udenlandsk fakultet eller et universitet, der har mindst fire års national accept eller svarer til Rådet for Videregående Uddannelse (YÖK). Der er ingen sektionsbegrænsning.
  • Programmet dækker i alt 10 kurser (30 point) i 3 semestre. Den studerende, der mislykkes ved udgangen af denne periode, eller som ikke kan afslutte studiet, afskediges fra den videregående uddannelsesinstitution i henhold til lov 12 i YÖK Graduate Regulation.
  • Programsproget er "tyrkisk".
  • For at kunne dimittere forbereder de studerende et kandidateksamensprojekt ud over de normale kurser.
  • ALES- eller YDS-score er ikke påkrævet for optagelse i programmet.
  • ABU MBA-programkurser afholdes på ABU City Campus (7-8. Etage over Markantalya AVM) mellem 19:00 og 21:00 på hverdage.This is a shot of the owner of New Zealand watch company - Hunters Race. Hunters Race / Unsplash
Senest opdateret Okt 2019

Om skolen

ABU is a research university that offers interdisciplinary master and Ph.D. programs over a wide range of subjects.

ABU is a research university that offers interdisciplinary master and Ph.D. programs over a wide range of subjects. Minimer