MBA dækker alle virksomhedens funktionelle områder, samtidig med at de tilbyder et særligt og anderledes fokus på de nyeste markedsførings- og digitaløkonomiske tendenser. Deltagerne erhverver færdigheder, værktøjer og den nødvendige tankegang for at udvikle en vellykket og global professionel karriere.

Egenskaber

 • En omfattende kombination af klasser, projekter, workshops, virkelige erhvervssituationer og internationale oplevelser.
 • En MBA med et andet fokus på de nyeste markedsførings- og digitale økonomitendenser.
 • Udvikling og anvendelse af centrale ledelsesevner for at fungere effektivt i nutidens stadig mere komplekse og multikulturelle miljø.

mål


Hovedformålene med MBA er at:/>

 1. Forstå og beherske metoder og nøglekoncepter i de forskellige discipliner, der er relateret til et firma, samt deres praktiske anvendelse.
 2. Lær hvordan du effektivt udvikler dig selv i forskellige kulturelle og sociale sammenhænge.
 3. Giv dine iværksætterbeslutninger og aktiviteter med menneskelige og etiske værdier.
 4. Få de færdigheder og værktøjer, der er nødvendige for at kunne udvikle dig selv i dagens forretningsmiljø.

Hvad gør os anderledes


DUAL GRAAD/>

MBA fra ESIC MIB fra FIU. Når MBA-programmet i Madrid er afsluttet, vil de studerende have mulighed for at opnå en Master i International Business ved Florida International University ved at studere i Miami i 8 yderligere måneder (yderligere betaling er påkrævet).

AFSLUTTET PROJEKT

Som en del af det afsluttende projekt vil de studerende have mulighed for at studere et ekstra semester på et universitet fra en liste over mere end 100 verden over, der er partnere med ESIC. Denne liste omfatter Shanghai, Beijing, Buenos Aires, Bangalore, New York, München, Paris, Bogota mv. (Der er inkluderet studieafgifter. Personlige og rejseudgifter er ikke inkluderet).

IMMERSION TRIPS

MBA-studerende vil også have mulighed for at deltage i forskellige nedsænkningsture til Kina, Storbritannien, USA eller Brasilien. Disse ture finder sted i løbet af det akademiske år (yderligere betaling er påkrævet).

NETVÆRK

Gennem programmet samler MBA-studerende i en forskelligartet og multikulturel sammenhæng med andre studerende fra mere end 10 forskellige lande, da de deltager i fælles aktiviteter både på spansk og engelsk. ESIC organiserer også foredrag og konferencer for at fremme udviklingen af ​​faglige bånd, der hjælper eleverne med at forbedre deres karriere. De har også adgang til ESICs Alumni-netværk, hvilket er et godt mødested blandt studerende, fagfolk og akademikere over hele verden.

ENGELSK

ESIC opfordrer til at lære engelsk som en vigtig færdighed for at udvikle sig selv i et stadig mere globaliseret miljø. Til dette tilbyder vi et gratis kursus som en del af programmet, således at alle de studerende, der har et B2-niveau, erhverver et C1-niveau inden udgangen af ​​MBA-programmet.

Metode


Dette program er baseret på specialiseret læring, fokuseret på den studerende og ledet af fagfolk og vejledere, der vil hjælpe dig med at forstå, øve, reflektere og anvende både specifik viden og evner. Tanken er at skabe en action-feedback-analyse-aktionscyklus, der understøtter læring og den studerendes udvikling i programmet. I denne sammenhæng vil læringsstrategien være baseret på disse tre principper:/>

UDVIKLING AF KRITISK ANALYSE


Studentprofil/>


Ansvarlige, hårdtarbejdende og proaktive kandidater og fagfolk, der er åbne for nye udfordringer. Deltagere med en iværksætterånd og ledelsesmæssige træk, der er villige til at udvide deres forretningsledelse viden, omdirigere deres karriere og / eller forbedre deres lederskab færdigheder, alt inden for et miljø baseret på beslutningstagning i en stadig mere globaliseret og digitaliseret kontekst./>

Adgangskrav


Adgangskravene til MBA er:/>
 • Er i besiddelse af en bachelorgrad.
 • Aflever optagelsesprøverne og interviewet med programmets direktør.
 • Har mindst 3 års erhvervserfaring.
 • Det er tilrådeligt at have et godt engelskniveau. Hvis dette ikke er tilfældet, vil ESIC udarbejde en specialplan for disse studerende, så de afslutter programmet med et passende sprogniveau.
 • Som led i optagelsesprocessen skal kandidaten tage GMAT eller tage optagelsestest udført af ESIC BUSINESS

For at tage optagelsesprøverne skal kandidaterne kontakte admissionsafdelingen: admisiones@esic.edu/>


Program/>

placering


ESICs International MBA (IMBA) vises i den 27. plads blandt internationale MBA'er./>

ESIC's MBA'er er inkluderet i de 170 mest populære MBA-programmer i verden, rangeret nummer 62 uden for USA.

ESICs EMBA er placeret inden for de top 100 Executive MBA'er i verden og nummer 29 i Europa.
ESIC er rangeret inden for de top 100 MBA'er i verden og vigtigere inden for top 50 for Marketing, Finance og EMBA.

ESICs MBA'er fremstår som nummer 18 i ranking af de bedste 49 programmer for latinamerikanske studerende.

MBA'erne fra ESIC er inkluderet i de top 77 internationale programmer, der indtager den 52. plads i denne rangordning.

Program undervist i:
Spansk

Se 3 flere kurser fra ESIC Business & Marketing School »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
12 måneder
Fuldtid
Price
24,900 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato