AACSB Accredited

MM FEB UGM er en førende kandidatskole i Indonesien, der tilbyder højkvalitets erhvervsuddannelse kendetegnet ved stærke og kompetente fakultetsledere, dynamisk pensum, samarbejdsvillig og kreativ læringsproces og god akademisk atmosfære. At være internationalt akkrediteret af AACSB (The Association for Advance Collegiate Schools of Business) er programmet nu det eneste repræsentative MBA-program i Indonesien, der er globalt anerkendt.

Det viser vores forpligtelse til løbende at forbedre uddannelsens kvalitet. Programmet nærmer og udnytter elevernes lederskabspotentiale gennem en state-of-the-art pensum kombineret med innovative læringsprocesser og et intensivt soft skills udviklingsprogram beriget af vores internationale netværk af 37 anerkendte internationale partneruniversiteter på Yogyakarta og Jakarta campus.

Vision

Beriget af vores pulserende internationale netværk, men baseret på lokal visdom, udvikler vi strategiske virksomhedsledere med integritet, kreativitet og viden, som er nødvendige for at tjene samfundet.

Mission

At være den førende graduate business school i Indonesien i at fremme kendskab til erhvervslivet og fremme bæredygtig og etisk forretningspraksis ved at stige til internationale udfordringer.

Program MBA

MMUGM tilbyder tre typer af akademiske erhvervsuddannelser: Det Regelmæssige Program, Det Internationale Program og Executive Programmet. Executive Programmet køres i to klassemønstre: Executive Class A, som er planlagt om eftermiddagen og Executive Class B, som er planlagt på lørdag (Jakarta fredag - lørdag).

Forelæsninger og eksamener i det almindelige program og Executive Program er givet i Indonesiens sprog. Hvad angår det internationale program, er foredragene, sagen diskussioner, eksamener og afhandling fuldt ud færdiggjort på engelsk.

Studerende i det internationale program er forpligtet til at gøre enten dual grad, studerende udveksling eller kort kursus program på partner universiteter i udlandet.

I mellemtiden har elever i det almindelige program også mulighed for at ansøge om sådanne internationale engagementer med undtagelse af dual degree-programmet, men de er underlagt ansøgte krav og betingelser.

MMUGM Programmet opererer på et semestersystem med indtag i februar og august. Således består et enkelt akademisk år af 2 semester, hvor et semester består af ca. 6 måneder.

MMUGM-læseplanen er designet på en sådan måde, at de studerende kan gennemføre deres studier inden for en rimelig tidsperiode. Den normale studietid er 18 måneder for det almindelige program, 24 måneder for Executive Program, 24 måneder for International - Student Exchange Program og 30 måneder for International - Dual Degree Program. Den maksimale studietid er dobbelt så normal som studietiden.

For at gennemføre MBA-programmet skal en studerende:

 1. Udfyld mindst 48 point, herunder afhandling.
 2. Komplette obligatoriske ikke-kreditemner.
 3. Har mindst 3,00 kumulativ GPA uden D og højst to Cs / C s.
 4. Forsvare afhandlingen.

De 48 kredit timer består af 35 obligatoriske kurser, 9 semesterkredittider (SCH) af koncentrationsforløb, specialeopgave 1 SCH og 3 SCH af afhandlingen.

Kursusstruktur

Typer af kurser

Adgangskrav til udenlandske studerende

Dokumenter

 1. Et komplet ansøgningsskema
 2. 4 pasfoto farve fotografi;
 3. Curriculum Vitae (CV);
 4. Motivations brev;
 5. Scan kopi af gyldigt pas. Det skal være gyldigt for studietiden
 6. Anbefaling Brev fra ansøgerens skole / institution
 7. Anbefaling brev fra den indonesiske ambassade / konsulat
 8. Legalized Undergraduate Certificate and Transcript (på engelsk);
 9. Erklæring om god sundhed fra ansøgerens læge
 10. Engelsk Færdighedstest (minimum TOEFL PBT: 550 / IBT: 80 / IELTS: 6,0);
 11. Personlig erklæring (formularen er angivet);
 12. Erklæring om finansiel støtte (formularen er angivet).

Påkrævede dokumenter, der skal sendes via e-mail (softcopy) og post-mail (hard copy)

Alle dokumenter ovenfor skal være på engelsk. Hvis dokumenterne er i Frankrig, skal de oversættes til engelsk.

Trin-for-trin registrering proces

 1. Når du modtager dine ansøgningsdokumenter, vil Office of International Affairs (OIA) MM FEB UGM behandle det til et brev fra universitetet. Ansøgere vil modtage LO, der beder dem om at afregne ikke-refunderbart administrationsgebyr betaling USD 632.
 2. Når de er enige om og afregner betalingen, vil OIA FEB UGM anmode ansøgerne om at sende en kopi af overførselskvitteringen. Når optagelsesgebyret er bekræftet af banken, vil OIA FEB UGM behandle dokumenterne for UGM's godkendelsesbrev (LoA).
 3. Ansøgere vil modtage LoA og andre oplysninger relateret til de udbudte kurser, akademisk regulering, studiekammer mv via email.
 4. Kontoret for Internationale Anliggender ved UGM vil behandle ansøgningsdokumenterne til Udenrigsministeriets Direktorat for en studietilladelse. Det tager normalt to måneder at få studietilladelsen udstedt.
 5. Når studietilladelsen er tilgængelig, vil universitetet hjælpe eleverne til at arrangere godkendelsen fra Udlændingekontoret i Jakarta for Visitationstilbuddet (VITAS / Visa Tinggal Terbatas). Det vil tage mindst tre / fire måneder at arrangere både studietilladelse og VITAS-godkendelse.
 6. Efter at have bekræftet godkendelsen af VITAS (VISA Authorization), sender Udlændingeskontoret det til den indonesiske ambassade, hvor du vil ansøge om visum. For at få VISA-autorisationen telexeret til den indonesiske ambassade, bedes du oplyse os, hvilken ambassade du vil ansøge om.
 7. OIA FEB UGM sender dig VITAS-godkendelsen (VISA Authorization) via e-mail. Med denne VITAS-godkendelse kan du ansøge om det Limited Stay Visa (VITAS / Visa Tinggal Terbatas) hos Indonesiens Ambassade / Generalkonsulat, som du har informeret os om.
 8. Vi anbefaler stærkt, at du kun forlade Indonesien ved hjælp af det begrænsede opholds Visa (VITAS / Visa Tinggal Terbatas). Derfor skal du vente på VITAS-godkendelsen, før du ansøger om et VISA.
 9. Det anbefales ikke at bruge et andet visum, såsom Cultural Social Vis Visa (VKSB). VKSB er kun gyldig i 60 dage og bør forlænges hver måned under dit ophold. Den maksimale forlængelse er fire gange. Hvis du ønsker at blive længere, skal du ansøge om et nyt visum uden for Indonesien. Det koster mere tid og penge at have en månedlig VKSB udvidelse og kan distrahere dit fokus fra dit studie her. Derfor; Vi anbefaler stærkt VITAS i stedet for VKSB.

Det ikke-refunderbare administrationsgebyr dækker ikke-akademisk gebyr: Studietilladelse, Visa tilladelse, Begrænset opholdstilladelse (KITAS), Politi rapport (STM og SKLD), Midlertidig opholdstilladelse (SKPPS), Multiple Exit Permit og Universitetssygeforsikring.

Inden for 7 dage ved ankomsten i Indonesien skal internationale studerende med begrænset opholdsvisum (Visa Ijin Tinggal Terbatas / VITAS) straks indberette til UGM's kontor for internationale anliggender.

Program undervist i:
 • Engelsk
Senest opdateret June 9, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
18 - 24 måneder
Fuldtid
Price
68,000,000 IDR
Almindelig klasse: 68.000.000Rp; Regelmæssigt klasse internationalt program: 80.000.000Rp; Executive klasse: 79.000.000Rp
Deadline
Kontakt skolen
3rd batch of registration and document submission deadline
Kontakt skolen
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
3rd batch of registration and document submission deadline
Start Date
Feb 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
3rd batch of registration and document submission deadline
End Date

Feb 2020