Master i Global MBA (blandet Rom-udgave)

Generelt

Program beskrivelse

Global MBA designet af Uninettuno (første niveau Master) er et nyt program, der er skræddersyet til at analysere indvirkningen af ny IKT og digitale teknologier på ledelsen af en virksomhed. Masterens hovedemner er virksomhedsinnovation, IKT og digitale teknologier til erhvervslivet, Big Data, e-handel, IKT, private og offentlige virksomheder, Blockchain og innovative finansieringssystemer.

Det akademiske program leverer et samlet beløb på 90 ECTS, der består af 56 ECTS online-aktiviteter på Uninettuno-platformen og 22 ECTS på campus. Programmet slutter med en afhandling om kandidatstuderende; afhandlingen har et samlet beløb på 12 ECTS.

Kurset er designet til at udstyre de studerende med de nuværende og nye teorier, teknikker og praksis inden for innovation og digitalisering i ledelse og forretningsadministration. Det bestræber sig på at give et stimulerende og intellektuelt krævende miljø, hvor de studerende opfordres til at engagere sig i den akademiske litteratur, casestudier og hinanden, mens de reflekterer over deres egne ledelsesmæssige og forretningserfaringer.

Kurset sigter mod at forberede de studerende til ledende stillinger i både offentlige og private organisationer og til at håndtere kravene fra et komplekst og hurtigt skiftende globalt forretningsmiljø.

142856_pexels-photo-2977565.jpeg

Scenarianalyse

I en historisk og økonomisk fase som den nuværende har virksomhedskommunikation gennemgået en betydelig udvikling, der går fra traditionelle medier til de nye digitale medier.

Der er nogle elementer, eksternt for virksomheden, der har en stærk indflydelse på det digitale niveau: de voksende relevans af sociale medier i menneskers opførsel såvel som den kontinuerlige variation i det teknologiske scenarie påvirker i høj grad digital markedsføring i forhold til enkelheden og statisk medie traditionel.

Digital transformation ændrer hurtigt det økonomiske og sociale scenario og omdefinerer dybt det konkurrenceprægede miljø, som virksomheder opererer i, såvel som deres forretningsmodeller Udfordringerne for virksomheder, der er skabt ved digitalisering, kræver nye uddannelsesprogrammer baseret på nye teknologier, IKT og digitale transformationer.

I denne sammenhæng skal virksomheder udvikle nye strategier til at definere en ny forretningsmodel i overensstemmelse med de nye digitale udfordringer.

Master tidsplan

Onlineaktiviteter

Første periode

 • International finansiel regnskab
 • Digitale teknologier til erhvervslivet
 • Big Data og databasestyring

Andet sigt

 • Innovationsøkonomi
 • IKT til netværksorganisationen
 • Avancerede webteknologier

Tredje valgperiode

 • Offentlig ledelse og e-forvaltning
 • Marketing, e-handel, e-handel
 • Risikostyring

On-campus aktiviteter

Boligopholdet i Rom til aktiviteter på campus er 1 måned og er obligatorisk.

Planlagte perioder med aktiviteter på campus: Marts 2021, Marts 2022, Marts 2023.

Aktiviteter på campus vil blive taget i Uninettuno Multimedia Classroom på Piazza Grazioli, 17 - Rom.

On-campus-modulerne er følgende:

 • Blockchain
 • Innovative finansieringsværktøjer
 • Business case studier

afhandling

Indtag

 • oktober
 • februar
 • Kan

142857_pexels-photo-3727464.jpeg

Jobmuligheder

De vigtigste jobmuligheder for kandidatstuderende er:

 • Ekspert inden for digital styring inden for forskellige forretningsområder
 • Administration og kontrol, økonomi, marketing, organisation, ledelse
 • Chief digital officer
 • Business analytiker

Adgangskrav

For at få adgang til kurset kræves en bachelorgrad i “økonomi” eller i “ledelse”. Andre bachelorgrader vil blive indsendt inden tilmeldingen til evaluering af det videnskabelige råd.

Afsluttende eksamener og eksamen

Uddannelsesprocessen består af forskellige evalueringer. Hvert kursus kræver en afsluttende test baseret på en mundtlig samtale, skriftlig eksamen eller projektarbejde.

Den afsluttende eksamen består af virksomhedsprojektarbejde og vil være syntesen af læringsprocessen i klasselokalet.

Tilmeldingsgebyrer

Tilmeldingsgebyret til dette kandidatkursus er € 4.000,00.

Senest opdateret Okt 2020

Om skolen

The International Telematic University UNINETTUNO, is the only Italian distance teaching University successfully assessed by ANVUR (https://goo.gl/TZfjxw), the Italian Ministerial Agency for Quality i ... Læs mere

The International Telematic University UNINETTUNO, is the only Italian distance teaching University successfully assessed by ANVUR (https://goo.gl/TZfjxw), the Italian Ministerial Agency for Quality in Higher Education. Established by the decree of the 15th April 2005 of the Italian Ministry of Education, University and Research, UNINETTUNIO delivers academic titles having a legal value everywhere in the world for undergraduate and postgraduate university studies. Minimer