Om

En Master of Business Administration (MBA) åbner døre for karrieremuligheder langt ud over den finansielle sektor. Faktisk er informationsteknologi, energi, lægemidler og sundhedspleje blandt industrier, der oplevede tocifret vækst i MBA-ansættelse sidste år, og beskæftigelsesudsigterne for MBA-kandidater er ope i hele verden, ifølge 2014 GMAC Corporate Recruiters Survey.

College of Management tilbyder fleksible og brugerdefinerede MBA-programmer, der understøtter de brede individuelle interesser og karrieremål for vores studerende. Praktiske aftenklasser giver dig mulighed for at forfølge din grad i dit eget tempo, enten helt eller deltid. Studerende i vores MBA-programmer repræsenterer en blanding af faglige ansvarsområder - fra ledende medarbejdere til nylige undergraduate-kulturelle baggrunde, karriere og livserfaringer. Disse forskelle, som også afspejles i vores fakultet, giver mulighed for en beriget læringserfaring, både inden for og udenfor klasseværelset og afspejler det stadig mere globaliserede erhvervsmiljø. Alle vores MBA og business programmer er akkrediteret af AACSB International.

LIU Post's Master of Business Administration (MBA) program kombinerer de højeste niveauer af akademisk rigor og virkelige virkninger. Akkrediteret af AACSB International, den tilbyder flere fleksible muligheder for at understøtte individuelle interesser, karrieremål og travle tidsplaner. Fortsæt din uddannelse på helt eller deltid under weeknights og / eller på lørdage. Som en varieret business grad med flere veje af faglig udvikling, valgfag er tilgængelige inden for økonomi, ledelse, marketing og international forretning.

LIU Post tilbyder også et dobbelt JD / MBA-program og Corporate MBA-program, hvor klasser præsenteres på stedet ved sponsorering af virksomhedskontorer. Vores accelererede BS / MBA og BA / MBA-programmer giver kvalificerede studerende mulighed for at fuldføre deres Bachelor of Science eller Bachelor of Arts grad og MBA om kun fem år.

Adgangskrav

College of Management Business Program har opstillet følgende kriterier som den mest kritiske i evalueringen af ​​kandidater til kandidatstudiet:

 1. Scholastic præstation og et ønske om at udmærke sig som det fremgår af tidligere akademiske arbejde.
 2. Aptitude for kandidatuddannelse som angivet ved scorer på Graduate Management Admissions Test (GMAT).
 3. Motivation, lederskabspotentiale og modenhed, som det fremgår af tidligere erhvervserfaring og ekstracurricular aktiviteter.

Ansøgere til Master of Business Administration (MBA) skal indsende følgende elementer for optagelse.

 • Ansøgning om optagelse
 • Ansøgningsgebyr: $ 50 (refunderes ikke)
 • En bachelorgrad med et minimum GPA på 2,75 fra et akkrediteret college eller universitet. Studerende, der ikke opfylder disse krav, er velkomne til at diskutere deres optagelsesmuligheder med kandidatrådgiveren. Der kræves ingen specifik bacheloruddannelse til ansøgningen. Ansøgere, der er i deres seniorår på en bachelor-institution, kan ansøge om optagelse til College of Management, men accept vil blive betinget af forelæggelse af endelige karakterer og modtagelse af bacheloruddannelsen. Ansøgere, der har deltaget i institutioner uden for USA, skal have en grad svarende til en amerikansk bachelorgrad.
 • Offentlige kopier af dine bachelor- og / eller graduate transkripter fra alle universiteter eller universiteter, du har deltaget i.
 • Følgende standardiserede tests kan bruges til optagelse i MBA-programmet: GMAT, GRE og LSAT. Den minimum GMAT (Graduate Management Admissions Test) score på 400 er påkrævet for fuld optagelse. En højere score er nødvendig, hvis den samlede bachelor-GPA er mellem 2,5-2,7499. GRE eksamen accepteres hvis taget ved hjælp af 130-170 skalaen (august 2011 til stede) med en minimum GMAT ækvivalent score på 400. GRE-GMAT konverteringstabel kan findes på www.ets.org/gre/institutions/about/ mBA / comparison_tool. En LSAT-eksamen, der er taget inden for de sidste fem (5) år med en minimums score på 141, accepteres også. Udsatte studerende er undtaget fra standardiseret test, hvis de opfylder følgende kriterier: Hold en CPA-licens, eller enten en JD, doktorgrad eller en kandidatgrad i (mest) Engineering-koncentrationer.
 • To faglige og / eller faglige anbefalingsbrev om firma brevpapir, der adresserer ansøgerens potentiale i erhvervet og evnen til at gennemføre et kandidatuddannelse.
 • Personlig erklæring, der adresserer årsagen til, at du er interesseret i at forfølge kandidatarbejde på dette område af studiet.
 • Et nuværende resumé.
 • Studerende for hvem engelsk er et andet sprog skal indsende officielle score resultater af testen af ​​engelsk som fremmedsprog (TOEFL). Den krævede minimum acceptable TOEFL score er: 85 Internet-baseret (213 computerbaseret eller 550 papirbaseret) eller minimum IELTS score: 7.0.

Studerende, der ikke har opnået den standardiserede testkvalifikation, opfordres til at tilmelde sig Personlige Berigelsesprogram som ikke-matrikulerede studerende og kan tilmelde sig maksimalt to (2) 500 MBA-kernekurser. Den studerende forventes at bestå en af ​​de standardiserede prøver, der er opført senest ved afslutningen af ​​det andet kursus for at fortsætte deres MBA-program.

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 1 flere kurser fra Long Island University »

Senest opdateret Oktober 15, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date