Masters i Business Administration MBA er et program for nyuddannede, der giver unge fagfolk en global opfattelse af business management og muligheden for at starte deres professionelle karriere (gennem praktik (arbejde baseret læring), som CESTE giver til alle sine elever, der aren Jeg arbejder allerede). Programmet giver en solid base af viden, værktøjer og kompetencer inden for de forskellige områder af en virksomhed, så den unge professionel får en følelse af alsidighed, som er grundlæggende i virksomhederne i dag, samtidig med at den professionelle i deres nuværende job kan sætte så meget som muligt at udøve deres læring og erhvervede viden.

Masters i Business Administration MBA er et program for nyuddannede, der giver unge fagfolk en global opfattelse af business management og muligheden for at starte deres professionelle karriere (gennem praktik (arbejde-baseret læring), som CESTE giver til alle sine studerende, der arbejder ikke allerede). Programmet giver en solid base af viden, værktøjer og kompetencer inden for de forskellige områder af en virksomhed, så den unge professionel får en følelse af alsidighed, som er grundlæggende i virksomhederne i dag, samtidig med at den professionelle i deres nuværende job kan sætte så meget som muligt at udøve deres læring og erhvervede viden.

CESTE har ud fra sin erfaring med at designe og levere MBA-programmer og fra sin forståelse af arbejdsmarkedet designet den professionelle MBA, som er en kandidat i Business Administration, så deltageren kan opnå det, samtidig med at han følger en praktikplads (arbejdsbaseret læring).

109453_pexels-photo-872957.jpegrawpixel.com / Pexels

Hvem er dette til?

Kandidatuddannelsen i Business Administration er specielt designet til kandidater fra universiteter og erhvervskoler, der ønsker at kombinere en postgraduate grad med en praktikplads (arbejde-baseret læring). Det er også tilgængeligt for personer over 25 år uden universitetsgrad, og som kan bevise at de har troværdige og tilsvarende erfaring i erhvervslivet.

I dette program håndterer vi erhvervslivet som helhed globalt og omfattende, træner eleverne i sammenhæng mellem viden, teknikker og adfærd, der deltager i beslutningsprocesser fra enhver professionel, som i øjeblikket eller i fremtiden vil optage en ansvarsposition i en virksomhed.

mål

Programmets mål er:

 • At dyrke en strategisk mentalitet, så man kan tilpasse sig de nye dynamiske, konkurrencedygtige og usikre miljøer, som de nuværende virksomheder opererer inden for i dag.
 • At udvikle en kapacitet til ledelse og teamwork.
 • At forbedre og styrke kapacitet til analyse og kreativ beslutningstagning .
 • At erhverve og konsolidere viden .
 • At træne i anvendelsen af de mest avancerede styringsteknikker gennem en yderst praktisk metode og baseret på prøvet og sand oplevelse .
 • At lave en kompatibel praktikophold (work-based learning) via 'Club de Empresas CESTE', der giver elever, der ikke arbejder for at starte en aktiv erhvervserfaring i en periode på 12 måneder med mulighed for at blive ansat efterfølgende.
 • At muliggøre en hurtig integration i arbejdsstyrken og forberede den studerende til at opnå kortvarige ansvarsområder .

Indhold

Programmet dækker hver enkelt af de forretningsområder, der er relateret til ledelse og administration: Marketing, Økonomi, Human Resources, Produktion, Logistik, Kvalitetsstyring, Virksomhedsledelse, Generel Ledelse, Informationssystemer mv.

Ligeledes studeres emner som økonomi, arbejdsret, kvantitative forskningsteknikker, forberedelse og præsentation af rapporter, beslutningstagning mv. Hvis forståelse er grundlæggende for enhver leder.

Programstrukturen er enhedsbaseret, hvilket garanterer maksimal læring på hvert af de forskellige områder. På denne måde, elevernes eksperiment "med hvert af de forskellige områder eller afdelinger i et firma.

Professionel karrierevej

CESTE-Escuela Internacional de Negocios har gennem sin »Servicio de Desarrollo Profesional«, »Convenios de Colaboración« til fremme af praktikophold (arbejdsbaseret læring) af de studerende, der er indskrevet i Masters i erhvervsøkonomi ( MBA) i de vigtigste virksomheder i den aragonske verden af erhvervslivet, hvoraf størstedelen tilhører 'Club de Empresas CESTE'.

Målet er at fremme tilstedeværelsen af CESTE-studerende inden for virksomheder, med stillinger, der udvikler deres praktikophold (arbejdsbaseret læring) og har fremtidsudsigter.

Officiel britisk uddannelse

På CESTE følger vi den britiske uddannelsesmodel i overensstemmelse med QAA-standarderne (Det Forenede Kongerige kvalitetssikringsagentur for videregående uddannelse) og under tilsyn af University of Wales (University of Wales). Denne model styrer både design og renovering af vores moduler og klasser samt vores uddannelsesmæssige innovation, der altid søger nye midler og metoder til undervisning mere effektivt.

I overensstemmelse med den britiske uddannelsesmodel er vores metode:

 • Dynamisk og konstant revideret.
 • Innovative, der anvender de nyeste uddannelsesmæssige trends som ledelsessimuleringer, designtænkning eller rollespil.
 • Praktisk for at vores elever kan udvikle deres egen forståelse, procedurer og arbejdsstil.
 • Personlig, centreret omkring små grupper og opmærksomme på hver elevs evner og unikke egenskaber.
 • En autentisk personlig oplevelse, der opfordrer eleverne til at udvikle deres største potentiale.
 • Moderne, ved hjælp af de nyeste metodologiske tendenser () og nuværende teknologier og deres muligheder (hver studerende modtager en bærbar computer og begyndelsen af deres uddannelsesprogram som arbejdsredskab).

109448_Metodologia.jpg

Specialiseringsfelt (er)

Virksomhedsledelse og administration

I de senere år har ændringerne (og udfordringerne) i virksomhedsledelsen været enormt. Mulighederne skabt af globaliseringen internationalisering af erhvervslivet tilføjer til mulighederne for innovation og anvendelsen af forskellige nye teknologier, især den digitale verden, både for at skabe ny forretning såvel som radikalt transformere eksisterende virksomhed.

I den sammenhæng udformer og kontinuerligt fornyer vores uddannelsesprogrammer mange muligheder og usikkerheder inden for vores erhvervsliv og ledelse inden for vores uddannelsesprogrammer for at give dig en solid base af viden, værktøjer og oplevelser så tæt på verden som muligt i for at hjælpe med at give dig et ben på din professionelle karriere.

Praktikophold og faglig udvikling

Alle vores universitetsstuderende programmer, både bachelor og master, omfatter muligheden for at tage en forretnings praktik i løbet af deres studier for udvikling af professionelle karriereplaner. Derudover kan du lave et internationalt praktikophold, hvis du vælger det.

Internationale studerende

For internationale studerende er det nødvendigt at have et minimum af et B1 niveau af spansk at tilmelde sig i deres første kursus. I tilfælde af at du ikke allerede har det spanske niveau, giver universitetet mulighed for at tilmelde dig på et intensivt spansk sprogkursus for at opnå den krævede certificering. Når den studerende er færdiggjort, er den studerende villig til at bestå en B2-niveau eksamen fra den fælles europæiske referenceramme for sprog (CEFR).

Grader

Officiel britisk uddannelse

Master i erhvervsøkonomi

University of Wales

Titulación propia

M åster og Dirección de Empresas

CESTE, Escuela Internacional de Negocios

Det europæiske eksamenstilskud kan tilføjes til graden. Det er et dokument tilføjet til den grad, der attesterer den studerendes træning for at blive forstået i forhold til graderne i enhver anden EU-medlemsstat i overensstemmelse med det europæiske kreditoverførsels- og akkumuleringssystem (ECTS).

Program undervist i:
 • Spansk

Se 1 flere kurser fra CESTE Business School »

Senest opdateret Februar 5, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
2 semestre
Deltid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date