Læs den officielle beskrivelse

MBA-programmet på National-Louis University's College of Management og Business tilbyder en mangfoldig række kurser, der vil præsentere den erfarne praktiserende med de økonomiske / regnskabsmæssige / økonomiske færdigheder samt de praktiske personer / lederskabskompetencer, der er nødvendige for at lykkes i dagens stadig mere komplekse organisatoriske indstillinger. Disse kurser er designet til at løse praktiske problemer snarere end teoretiske, så de studerende vil kunne anvende deres nye viden og færdigheder i deres arbejdsindstillinger næsten umiddelbart. Endvidere sekvenseres kurser for at give kontinuitet og vil indeholde fælles temaer og tråde. Disse temaer og tråde vil omfatte kommunikationsspørgsmål, problemstillinger af mangfoldighed, lov og etik, samt strategisk tænkning og lederskab. Dette program er designet til at betjene voksne, der arbejder i komplekse organisationer, såvel offentlige som private, ikke-for-profit og for-profit, og hjælpe dem med at arbejde mere effektivt med overordnede, jævnaldrende og underordnede i at identificere, afklare og løse organisatoriske mål og problemer.

Dette MBA-program tilbydes på udvalgte steder, der er praktisk at arbejde voksne, der mødes i kohortgrupper, som forbliver sammen for hele programmet.

Vores MBA-program tilbydes i tre innovative formater : i klasse (Web forbedret), online og hybrid. Studerende fremskridt gennem programmet med en kohorte på 15 til 20 forskellige studerende, der afspejler hold, du kan støde på på jobbet. Kurser mødes kun en gang om ugen i formatet i klassen, hvor ansigt til ansigt kursusundervisning understøttes af deltagelse i et web-baseret klasseværelse, der kan tilgås når som helst og hvor som helst. Undervisning i onlineformatet udføres via vores webbaserede læringsplatform. Online kurser er meget ligesom klasseværelset kurser, med bestemte mål knyttet til specifikke kursusindhold. Spændingsværktøjer som streaming media og strategiske styringssimuleringer vil forbedre din læring. Vores hybridformat giver innovative kombinationer af vores in-class og online-formater.


MBA Studerende vil kunne vælge mellem tre koncentrationer:

General Management Concentration, Finance Concentration,
og markedsføringskoncentration

Program undervist i:
Engelsk
This course is Online, Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
21 måneder
Deltid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date